27 Mayıs 2013 Pazartesi gününün şanslı üyesi kim olacak ?

kazen bey ben kazanmışım gibi yapsakmı kürksüz çok üşüyorumm :KK24::KK24::KK24: tabiki kk kürksüz gerçek kürke karşıyızzz :113::113::113::113:

bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))

kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.

:KK9::KK9::KK9:dedigim gibi melekim kazanmis yineeeeee:KK9::KK9::KK9:

bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))

kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.

ay yınemı melekk ay ben ona yakın cvp verıcektım nasılda unutuum

melek181 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen olmasan biz alacaktık üşümeyecektik böyle kürksüz mürksüz :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:

kazananlar bıda katılmasın yaaaa şansını başka yerde değerlendırsın (isyanedensmile):84:

Öff ya :KK43:ilk kez bu kadar yaklaşmıştım:KK19:
Hem ben yeni kürk istemiyorum ki,
Eski olur, yıpranmış olur, yırtık olur farketmezdi yani:2:
Yeterki rengi mavimsi olsaydı:KK14:

kiscelr sunu ii anladim kürk kürkü cekiyoo genellikle kürklüler kazaniyoo:KK53:

tebrikler melekim seni kendime çok yakın hissettim sana anne diyebilirmiyim hem benim kürküm yok çok üşüyorum annem oldun göre bana ver onu :KK53::KK53::KK53::KK53:

X