- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
ben yarışmaya küstüm artık fark etmezki
yarin barisirsin bu gece küs uyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yarışmaya küstüm artık fark etmezki
Çarşamba sorusu hazır... Yarın dinlenmeli..
Valla melek im kazanmıs yuppiiiiiiiiii bu proluklar bizşm topiten baska bi yere gitmio yaw
tebrikler melekim seni kendime çok yakın hissettim sana anne diyebilirmiyim hem benim kürküm yok çok üşüyorum annem oldun göre bana ver onu
evet ya son üc yarismayi bizim topikteki kislar kazaniyooo
biz hiç yorulmadıkki
biz hiç yorulmadıkki
şike var hep aynı topik kazanıyomuş 53:
Galatasaray : Toplam 1860 Kullanıcı bulunmuştur
Beşiktaş : Toplam 878 Kullanıcı bulunmuştur
Fenerbahçe : Toplam 1549 Kullanıcı bulunmuştur
Eee yasakı para parayı cekermıs oyle kolaymı kurk sahibi olmak.kiscelr sunu ii anladim kürk kürkü cekiyoo genellikle kürklüler kazaniyoo
şike var hep aynı topik kazanıyomuş 53:
yine melekim 181 im kazandi galiba 1881 demisti
içimden o rakam geçti onu yazmıştım inş başlıyacağım tüp bebek serüvenindede bu kadar şanslı olurummelekim 181 nerdesinnnnnnnnnn galiba yine sensinn
bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))
kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.
Eee yasakı para parayı cekermıs oyle kolaymı kurk sahibi olmak.
sike yok kati kiscem bundan iki hafta önce safariye kenyaya gidip kendi elciklerimle organik deve kusu yakalayip kislara yedirmistim sifa niyetineeonun faydasi oluyoooo
sike yok kati kiscem bundan iki hafta önce safariye kenyaya gidip kendi elciklerimle organik deve kusu yakalayip kislara yedirmistim sifa niyetineeonun faydasi oluyoooo
hayvanat bahçesindekilerden yakalyıp yesek olurmu :26::26:
içimden o rakam geçti onu yazmıştım inş başlıyacağım tüp bebek serüvenindede bu kadar şanslı olurum
inanın şimdi uyandım ve bi bakıyım ne olmuş sonuç dedim ve hala çok şaşkınım hiç ummuyodum sabah kadar uysam sonra size bildirsem olur demi:26::26::26::26:
Nazar etmeyin ne olur calısın sızınde olurhaklu beynimiz zehir gibi çalışıyor