- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
haklu beynimiz zehir gibi çalışıyor
doruard arda hamile kalan kislar olduu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklu beynimiz zehir gibi çalışıyor
içimden o rakam geçti onu yazmıştım inş başlıyacağım tüp bebek serüvenindede bu kadar şanslı olurum
inanın şimdi uyandım ve bi bakıyım ne olmuş sonuç dedim ve hala çok şaşkınım hiç ummuyodum sabah kadar uysam sonra size bildirsem olur demi:26::26::26::26:
içimden o rakam geçti onu yazmıştım inş başlıyacağım tüp bebek serüvenindede bu kadar şanslı olurum
Inşallah canimm sansli olacaksın
Nazar etmeyin ne olur calısın sızınde olur
Dilegim yatmıon mu sen
Yatmayı düşünüyorum aslındaDilegim yatmıon mu sen
Kazen bey melek arkadaşımız bir sıfır eksik atmış bana söyledi 1905ler kazandı bi onları kızartır mısınız ? melek arkadaşım söyledi bana gerçekten
Olsun melekimde bizdenn helal olsun melekimebizide görür artık
tebrikler melekim seni kendime çok yakın hissettim sana anne diyebilirmiyim hem benim kürküm yok çok üşüyorum annem oldun göre bana ver onu
bitanem inş organik deve kuşların şifa olur bana bebişime de kavuşurumsike yok kati kiscem bundan iki hafta önce safariye kenyaya gidip kendi elciklerimle organik deve kusu yakalayip kislara yedirmistim sifa niyetineeonun faydasi oluyoooo
insalalh olacan bu seferr
teşekkürler acaba yarın gidip bu hızla bi sayısal mı oynasam kimelekcim canım uykun bölünmesin uyu sen ben burda beklerim hatta vekalet ver kazen beye ben söylerim
şaka bir yana tebrikler
Yatmayı düşünüyorum aslında
bitanem inş organik deve kuşların şifa olur bana bebişime de kavuşurum
teşekkürler acaba yarın gidip bu hızla bi sayısal mı oynasam ki
Dilegim yatmıon mu sen
bitanem inş organik deve kuşların şifa olur bana bebişime de kavuşurum
teşekkürler acaba yarın gidip bu hızla bi sayısal mı oynasam ki
bugün yinee bittii yine giyeemedim kürküü
neyse carsambaya iyi hazirlanmaliyimmm
kiracam bu seytanin bacagini eninde sonundaaa
valla canım bende kendime son 5 şans veriyorum olmazsa alıcam kart napayım Kazen bey bana vermiyor kürkü
yine melekim 181 im kazandi galiba 1881 demisti
bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))
kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.
kiscelr sunu ii anladim kürk kürkü cekiyoo genellikle kürklüler kazaniyoo
aaaaaaaaaa yine melekim181 İm kazanmIŞ bravoooooooooooooooo..................
sike yok kati kiscem bundan iki hafta önce safariye kenyaya gidip kendi elciklerimle organik deve kusu yakalayip kislara yedirmistim sifa niyetineeonun faydasi oluyoooo
hayvanat bahçesindekilerden yakalyıp yesek olurmu :26::26:
hala daha şaşkınım
inanın şimdi uyandım ve bi bakıyım ne olmuş sonuç dedim ve hala çok şaşkınım hiç ummuyodum sabah kadar uyusam sonra size bildirsem olur demi:26::26::26::26: