- 13 Temmuz 2015
- 52
- 54
- 18
- 39
- Konu Sahibi lepetitilke
-
Sevinirim :) benim de boy 1.62 ama yaş 31 artık daha zor geliyo kilo vermek. benim e bir oğlum var kilolu hamile kaldığım için doğumdan sonra göbeğim sarktı çok çirkin bi görüntü oldu. en çok da o gidecek mi diye merakımdan kilo vermek istiyorum.İstersen bende sana katilabilirim benimde 18 kilo fazlam var :) 1.63 boyunda 22yasinda 1 çocuk annesi 73 kilo tontis bir insanım bende kalori sayarak diyet yapıyorum sikmiyorum kendimi istediğimden yiyorum fakat abur cubur ve ekmek hariç ve makarna pilav da :)
Dileğin ve önerilerin için teşekkür ederim :) defter tutmak gerçekten motive ediyor. yarın başlayacağım :) her yol mübahBu zorlu ama sonucunda çok Mutlu olacağın yolda başarılar. Buraya düzenli olarak ne yediğini fazla yesen de yazmanı öneririm. Ya da kendine bi defter yapmanı. Şu an ben öyle yapıyorum. İlk hafta zor ama en çok Mutlu eden hafta ödemle birlikte yağdan verip 2-3 kilo gidebiliyor. Kolay gelsin.
Normal dogumsa sporda yaparsın gider ama benm gibi sezeryansa gitmez kalir ben ideal kiloma geldikten sonra liposaksin yaptircam göbek icinSevinirim :) benim de boy 1.62 ama yaş 31 artık daha zor geliyo kilo vermek. benim e bir oğlum var kilolu hamile kaldığım için doğumdan sonra göbeğim sarktı çok çirkin bi görüntü oldu. en çok da o gidecek mi diye merakımdan kilo vermek istiyorum.
Az önce yoğurt kürü yaptım yedim asıl maraton yarın başlıyor :)
Sezaryen benim de. aynen ideal kiloma gelince ben de gerdirme yaparım diyorumNormal dogumsa sporda yaparsın gider ama benm gibi sezeryansa gitmez kalir ben ideal kiloma geldikten sonra liposaksin yaptircam göbek icin
Aynen başka türlü gitmiyor malesefMotivasyon çok önemli..
Sezaryen benim de. aynen ideal kiloma gelince ben de gerdirme yaparım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?