27.haftalık hamilelikte hala doktor bulamadım

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.923
981
33
Merhaba hanımlar.
Başlıkta da dediğim gibi 27.haftalık hamileyim daha doğru dürüst doktor bulamıyorum. Sıkıştım kaldım resmen evde doğum yapacağım galiba. Kafama göre bir doktor bulamadım. İstanbul Kartaldayım. Pendikte yüzyıl hastanesinde bir doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim. Kadının konusmaya mecali yok. Mıy mıy ağzından laf alamıyorsun. Tansiyonumu ölçmedi hiç mesela. İkili üçlü test için bilgi vermedi. Detaylı ultrasona girdim öylesine bi baktı hıı deyip geçti. Öyle şunu ye bunu ye demedi. Bi kan ilacı bi de vitamin yazdı geçti o kadar. Hiç tahlil filan istemedi. Elim ayağım titriyor acıkınca fln ama hiç açlık tokluk şeker tahlili fln yaptırmadı ben kendim sağlık ocağında yaptırdım gösterdim o. Sırt ağrım böbrek ağrım oluyordu söyledim. Hamilelerin her yeri ağrır dedi geçti. Acillik oldum kum döküyormuşum meğer. Sonra da böbrek büyümesi olduğunu öğrendim mesela. Sol böbreğim ikinci evreye gelmiş. Bunu söylediğim de hiç yorum yapmadı sadece dinledi. Şimdi de safra kesemde galiba ağrım var dediğimde hıı git bi doktora dedi sadece. Off çok doluyum napıcam ya bu doktorla doğum yapmak istemiyorum. Kafam göre doktor bulamadım. Çok uzun oldu ama napıcam ben yaa. Doktor tavsiyesinde bulunacak var mı? Mıy mıy konusmaya mecali olmayan biri olmasın mümkünse.

O kadında bir tanıdığım Doğum yaptı ve Doğum sırasında bağırmış “Of yeter midem bulandı doğuracaksan doğur” diye!
Şaka gibi, o hastaneyi kimse tavsiye etmiyor. Ama Pendik Şifa Hastanesinin doktorları iyiymiş diye duydum. Ama tabiki tam emin değilim. Ben Avrupa yakasında oturuyorum. Sadece Yüzyıl hastanesiyle ilgili çok kötü şeyler duydum.

Doktor ismi yazmadım ama acaba hangi doktor sizin dediğiniz? Bi arkadaşın tavsiye ile gidiyorum ama hiç içime sinmiyor. Hım siz Avrupa yakasındasınız tühh

Yakınlarda medikal park varsa oralardan bi sor bence ücreti fazla ama doktorları seçerek alıyorlar bende hemşireyim gittiğim illerde eğer medikal park varsa kendi çalıştığım kuruma gitmem medikal e giderim hatta şimdi hamileyim Gebze medikal park da doktorum mükemmel ötesi herşeyi yılmadan tek tek anlatıyor sohbet ediyor

Hastaneden ziyade doktor istiyorum medikal park var ve gereksiz pahalı. Yüzyılın hemen yanında pendike açıldı. Ayrıca gideyim ama orda kine gideyim hastaneden ziyade doktor yani

Dragos Gülen Tıp Merkezi Doç. Dr. Bülent Kars. Randevu alması biraz zor oluyor ama lütfen bir kez bile olsa görün ona hiç pişman olacağını sanmıyorum.

Bi arkadaşım Pendik Bölge hastanesinde yanlış hatırlamıyorsam mustafa Bey'e gitmişti sanırım çok memnun kaldı doğumunda.

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…