5 düşük yapmışsınız, bebeğiniz için endişelenmeniz çok doğal ama içinizi ferah tutun, ne kadar az stres kaygı o kadar rahat bir hamilelikÖyle yapicam gidince cok teşekkür ederim
Amin canım Allah razi olsun öyle bir anda geldi ki tam umutlarım tükenmişti simdi de kaybetme korkusu ister istemez oluyor insanda insanların dusuklerimden sonra yorumları cok zor sureclerdi5 düşük yapmışsınız, bebeğiniz için endişelenmeniz çok doğal ama içinizi ferah tutun, ne kadar az stres kaygı o kadar rahat bir hamilelikRabbim size de tüm hamilelere de sağlıklı bir doğum nasip etsin, bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun
Canım konunu gördüm dedim yorum yapayım bende şuan 18 haftalık hamileyim ikinci gebelik inan ben en başından beri hissetmiyorum 17 haftada az çok kıpırtı bir gün kıpırtı olsa iki gün kıpırtı yok bende bazen endişeleniyorum seni çok iyi anlıyorum kızım çok hareketliydi 14 haftada başlamıştı bu bebişim az çok kipirdiyor bir hafta önce gittim çok sükür bir sıkıntı yok belki kilo varsa o yüzden fazla hissetmiyorsundur bende kilo var biraz doktor o yüzden olabilir dediAmin canım Allah razi olsun öyle bir anda geldi ki tam umutlarım tükenmişti simdi de kaybetme korkusu ister istemez oluyor insanda insanların dusuklerimden sonra yorumları cok zor sureclerdi
Vallah canım öyle cok bir kilom da yok sakin bir bebek herhalde düşünmekten bir hal oluyorumCanım konunu gördüm dedim yorum yapayım bende şuan 18 haftalık hamileyim ikinci gebelik inan ben en başından beri hissetmiyorum 17 haftada az çok kıpırtı bir gün kıpırtı olsa iki gün kıpırtı yok bende bazen endişeleniyorum seni çok iyi anlıyorum kızım çok hareketliydi 14 haftada başlamıştı bu bebişim az çok kipirdiyor bir hafta önce gittim çok sükür bir sıkıntı yok belki kilo varsa o yüzden fazla hissetmiyorsundur bende kilo var biraz doktor o yüzden olabilir dedi
Merhaba düşüklerinizin sebebini öğrenebildiniz mi benim de 4. Düşüğüm oldu sonuncu tüp bebekti çok üzülüyorumEvet ilk gebelik 5 dusukten sonra oldu
Maalesef öğrenemedim Bu da Rabbım emanetMerhaba düşüklerinizin sebebini öğrenebildiniz mi benim de 4. Düşüğüm oldu sonuncu tüp bebekti çok üzülüyorum
Ay ne alaka? Düşünerek yorum yapın lütfenBilemiyorum benimkiler çok hareketliydi. Sma hastalığı olanlar çok hareket etmiyormuş galiba. İnşallah değildir
Benim ilk gebeliğim ve bu bebek hareketleri konusuna bende çok takılıyordum çünkü neredeyse hiç hissedemiyordum. Sadece göbeğimin alt tarafında minik minik seğirme gibiydi. Şuan 36. Haftadayım ve son bikaç haftadır belirgin bi şekilde bebeğimin hareket ettiğini görüyorum. Bazen daha çok, bazen daha az. Dün mesela çok az hareketliydi. Benimki bir de sabah ve akşamları daha çok hareket ediyor, gün içerisinde bikaç sanki yer değiştiriyormuş gibi hareketleri var. Çok tedirgin hissederseniz doktorunuza danışıp içinizi ferahlatın :)Bebeğim bastan beri pek hareketli değil ama şu son iki 3 gündür cok cılız şekilde hissediyorum gün içinde ve cok tedirgin oluyorum
Teşekkür ederimBenim ilk gebeliğim ve bu bebek hareketleri konusuna bende çok takılıyordum çünkü neredeyse hiç hissedemiyordum. Sadece göbeğimin alt tarafında minik minik seğirme gibiydi. Şuan 36. Haftadayım ve son bikaç haftadır belirgin bi şekilde bebeğimin hareket ettiğini görüyorum. Bazen daha çok, bazen daha az. Dün mesela çok az hareketliydi. Benimki bir de sabah ve akşamları daha çok hareket ediyor, gün içerisinde bikaç sanki yer değiştiriyormuş gibi hareketleri var. Çok tedirgin hissederseniz doktorunuza danışıp içinizi ferahlatın :)
Bende üst üste düşük yaşadım sizin gibi şimdi çok evhamlıyım en ufak şeye hemen internetten araştırıyorum böyle yaprak kendimizi de bebeği de strese sokuyoruz ama elimizde değil inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız her bebek farklıymış zayıf olanlar daha çok hissediyormuş kafaya takmayın sağlıkla gelsin umarım doğunca da sakin bi bebek olur sizin için rahat olurEvet ilk gebelik 5 dusukten sonra oldu
İnşallah oyle olur canim bu gün de cok hareketsiz bir kere hissetim su evham durumu bende tavan zaten yaşadığım kötü olaylardan dolayıBende üst üste düşük yaşadım sizin gibi şimdi çok evhamlıyım en ufak şeye hemen internetten araştırıyorum böyle yaprak kendimizi de bebeği de strese sokuyoruz ama elimizde değil inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız her bebek farklıymış zayıf olanlar daha çok hissediyormuş kafaya takmayın sağlıkla gelsin umarım doğunca da sakin bi bebek olur sizin için rahat olur
İnan bende senin gibiyim senin az kalmış benim daha beş ay var doğuma Allah nasip ederse o beş ayda kendimi yer bitiririm herhalde iyi mi bi şey mi oldu diyeİnşallah oyle olur canim bu gün de cok hareketsiz bir kere hissetim su evham durumu bende tavan zaten yaşadığım kötü olaylardan dolayı
Bende su geçen ayları nasılsın geçirdim bir bilsen ömrümden ömür gidiyorİnan bende senin gibiyim senin az kalmış benim daha beş ay var doğuma Allah nasip ederse o beş ayda kendimi yer bitiririm herhalde iyi mi bi şey mi oldu diye
Allah yardımcımız olsun zor süreçten geçiyoruz ama inşallah kucağımıza almamız nasip olur da oh değdi derizBende su geçen ayları nasılsın geçirdim bir bilsen ömrümden ömür gidiyor
İnşallah canımAllah yardımcımız olsun zor süreçten geçiyoruz ama inşallah kucağımıza almamız nasip olur da oh değdi deriz