Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri başından beri çok çok azdı günde iki defa ya tek his aderdim oda çok hafif içim kıpır kıpır oluyordu iki gündür onu da his etmiyorum normal mi bu korkmaya başladm
24 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri başından beri çok çok azdı günde iki defa ya tek his aderdim oda çok hafif içim kıpır kıpır oluyordu iki gündür onu da his etmiyorum normal mi bu korkmaya başladm
24.haftadan sonra zaten düzenli ve gittikce güçlenen hateketler hissetmeniz gerekir.
benimki bazen aksam üzerine kadar hiç hareket etmezdi. aksam yemeğimden sonra bir başlardı sabaha kadar yoruluyorsanız da hateketlerin az olması normal. ama dediğim gibi zaten bu haftadan sonra düzenli hareket beklenir. kaldı ki benim doktorum 30.haftadan sonra eğer hareletlerde azalma olursa acile gitmemi istemişti. azalmayı da hareket sayısına göre değil güçlü hareket olması lazım demişti.
ama benim bebeğim hamileliğim boyunca insanlar bana bebeğimin az harekeyli olduğunu, kendi gebeliklerinde bebeğin tekmelerinden nefeslerinin kesildiğini vs anlatıyorlardı. benim de hep bu konuda içim huzursuzdu. acaba bir engeli, hastalığı mı var benim bebeğimin diyordum ama gayet sağlıklı doğdu oğlum. herkesin süreci bir değil yani. aıkmayın canınızı. her gün düzenli hareket varsa su andan itibaren canınızı hiiç sıkmayın