- Konu Sahibi Omerim can yavrum
-
Aleyküm selam canım kardeşim.Yazdıkların yüreğimi sızlattı.İçimde büyük bir burukluk hissettim.Elimde olsa acını hemen dindirmek isterdim.SELÂM ÜN ALEYKÜM Ömerimin Alimin can teyzeleri
Nasılsınız umarım hepinizin kalbi huzurludur sevincin huzurlusu acının huzurlusu benim gibi boşlukta olmanın bile huzuru olsun İNŞAALLAH . Boşlukta olanın nasıl huzuru olur derseniz aslında sakin biriyim hatta eşim seninle bi ağız tadı bile kavga edilmez der o derece yavrularım benim için milat oldu boşluğa düştüm hammışım yandım ateş heryerimi yaktı söndüm kül oldum hamken ağırdım kül olunca hafifledim ama kül olmakta kolay değil . Bir haber okuyorum , birşey görüyorum düzeltmeye çalışıyorum kâh bi insan oluyor bu kâh insan görünümlü bi canavar sonra düzeltemeyince neden ALLAHIM diyorum neden . Sonra bi fırtına kopuyor içimde kulum savruluyor kum fırtınası misali kendi külümde boğuluyorum zaman zaman. Dün gece bibloyu yıkadım bamya çarşafına sardım birlikte sarılıp uyuduk gece bi kalktım ki ömerimin alimin sütü dolmuş . Tırtıl hala direniyor yaşıyor yavrum 10 gün iğne yaptım veteriner elimizden geleni yapalım dedi. Öyle olsun zaten .Bu arada iş harici de kafam dolu olsun düşünmeyeyim diye ikinci üniversite okunmaya başladım uzaktan . Tedavi de biraz canımı sıktı zaman alacağını biliyordum ama yinede canım sıkılıyor. Dünyadan canım sıkılıyor tek nefes aldığım yer eşimin kanatları . Bazen dünyaya hapsolmuş hissediyorum. Yaşamak için yemek yemek için çalışmak böyle bir döngü dünya gözümde . İç karartmak için yazmıyorum yanlış anlamayın içimden geçeni yazıyorum . Benim gibi olan okur yanlız değilim der olmayan halime şükür der .
Sevgilerimle öpüyorum tertemiz kalbinizden oğullarının can teyzeleri
Allah razı olsun kardesim o senin guzel kalbin ....Aleyküm selam canım kardeşim.Yazdıkların yüreğimi sızlattı.İçimde büyük bir burukluk hissettim.Elimde olsa acını hemen dindirmek isterdim.Ve biliyorum ki Rabbim merhametlilerin en merhametlisi.O (cc) en iyisini ve en hayırlısını takdir eder hepimiz için. İnşallah Rabbim senin için de hem bu dünyada, hem de ahirette nice güzellikler takdir etmiştir canım kardeşim. Hani Secde suresi 17.ayetinde buyuruyor ya: ‘Yaptıklarına karşılık olarak, onlar için nice sevindirici ve göz kamaştırıcı nimetlerin saklı olduğunu hiç kimse bilemez.’ Sonra hamzam06 kardeşimin yazdıklarını okudum.Çok isabetli yazmış Allah razı olsun.Rabbimiz Bakara suresi 155.Ayetinde buyuruyor ya: ‘Biz iman edenleri canlandıran mallarından ürünlerinden eksiltmekle imtihan edeceğiz.Sabredenleri müjdele.’ Ve ardından iman edenlerin imtihanlar karşısındaki dualarını öğretiyor bize Rabbimiz Bakara 156 da: ‘Biz Allah için varız ve Allah’a döneceğiz.’Bugünler geçecek güzel kardeşim. Senin de yazdığın gibi Rabbimizden gelene teslimiyetimizin huzuruyla geçecek Allahın yardımıyla.Yavrularını sağ salim kucağına aldığın günlerde de hep beraber sevineceğiz inşallah
Rabbim sonsuz sabırlar versin.Seni cok iyi anliyorum senin 3 yil oldu benim kuzum 27+6 olarak sezeryan dogum yaptim ogluma neler neler soylediler gebeligim o kadar riskli gectiki down sendromu dediler gelisim geriligi dediler herseye ragmen doguracam dedim en son olarak da doppler akim kaybi var dediler ve kuzumu benden aldilar annem 4 gun yasiyabildi kaybettim bugun 7. Gunu rabbim kimseye yasatmasin insallah allah hepimize sabir versin
Başınız sagolsun rabbim yardimciniz olsun . . .Seni cok iyi anliyorum senin 3 yil oldu benim kuzum 27+6 olarak sezeryan dogum yaptim ogluma neler neler soylediler gebeligim o kadar riskli gectiki down sendromu dediler gelisim geriligi dediler herseye ragmen doguracam dedim en son olarak da doppler akim kaybi var dediler ve kuzumu benden aldilar annem 4 gun yasiyabildi kaybettim bugun 7. Gunu rabbim kimseye yasatmasin insallah allah hepimize sabir versin
Amin insallahRabbim sonsuz sabırlar versin.
Amin insallahRabbim sonsuz sabırlar versin.
Aleykumselam guzel insan. Tirtil’a uzuldum ama son zamanlarini sizin gibi sefkatli insanlarin yuvasinda gecirdigi icin de mutlu oldum. Bence o da sevginizi sonuna kadar hissetmistir. Iyi ki varsiniz. Allah razi olsun sizden.SELAMÜN ALEYKÜM Yavrularımın can teyzeleri
Hepinizi canı gönülden kalben seviyorum iyi ki varsınız
Tırtıl , kedi lösemisi olan oğlum vefat etti .Şimdi biblo ile yazıyoruz bu satırları ensemde canım kızım hiç ayrılmıyoruz evde ben nereye biblo oraya . 5. Ayımızdayız tedavi görüyorum Ömerim yüzlü kardeşleri için ama nasip işte ... Ben de biblo ve eşimle avunuyorum işe gidiyorum bir de ikinci üniversiteye başladım uzaktan onunla gün geçiriyorum , yapacak bişey yok dünyadan ne kadar sıkılırsam sıkılayım bana biçilen ömrü bir şekilde geçirmem gerek . Ömerimin hemşirelerin görmeye gidiyorum arada , hafta sonları ömerime kabrimize gidiyoruz ama eş çok önemliymiş yarime sokulup nefes alıyorum ancak o zaman bir nebze huzurdayım .
Bugün CUMA anı yakalamanız duamdır ki duanız kabul olanlardan olsun RABBİM Vatanımızı Milletimizi Bayrağımızı Askerimizi Polisimizi cümle inançla helanden para kazanmak isteyen herkesi korusun AMİN. Dualarımız ARŞINDA kabul olsun Zira mektuplar gibi dualar da yol alır son merbeye geldiğinde ancak ADRESİNİ bulur.
Sevgilerimle huzurlu CUMAlarımız olsun AMİN
O kadar uzun zamandır yazmamışsınız ki. Nerdesiniz nler yapıyorsunuz çok merak ediyorum sizi. Umarım her şey yolundadır.SELAMÜN ALEYKÜM Yavrularımın can teyzeleri
Hepinizi canı gönülden kalben seviyorum iyi ki varsınız
Tırtıl , kedi lösemisi olan oğlum vefat etti .Şimdi biblo ile yazıyoruz bu satırları ensemde canım kızım hiç ayrılmıyoruz evde ben nereye biblo oraya . 5. Ayımızdayız tedavi görüyorum Ömerim yüzlü kardeşleri için ama nasip işte ... Ben de biblo ve eşimle avunuyorum işe gidiyorum bir de ikinci üniversiteye başladım uzaktan onunla gün geçiriyorum , yapacak bişey yok dünyadan ne kadar sıkılırsam sıkılayım bana biçilen ömrü bir şekilde geçirmem gerek . Ömerimin hemşirelerin görmeye gidiyorum arada , hafta sonları ömerime kabrimize gidiyoruz ama eş çok önemliymiş yarime sokulup nefes alıyorum ancak o zaman bir nebze huzurdayım .
Bugün CUMA anı yakalamanız duamdır ki duanız kabul olanlardan olsun RABBİM Vatanımızı Milletimizi Bayrağımızı Askerimizi Polisimizi cümle inançla helanden para kazanmak isteyen herkesi korusun AMİN. Dualarımız ARŞINDA kabul olsun Zira mektuplar gibi dualar da yol alır son merbeye geldiğinde ancak ADRESİNİ bulur.
Sevgilerimle huzurlu CUMAlarımız olsun AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?