27.03.19 Meme büyütme oldum

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum 😭, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.

merhaba ,
göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum.
Anadolu yakasındayım.Hangi doktorları tavsiye edersiniz, bir an önce kasım-aralık gibi olmak istiyorum. Anadolu yakası olması şart değil, doktor iyi olsun da..Hangi marka ve hangi tip protez iyi acaba ; mentor, motiva gibi markalar varmış.Şekil olarak da damla güzel gibi geliyor bana ama yuvarlak daha avantajlıymış galiba, motivada da ergonomiks olursa mesela ayakta damla yatarken yuvarlakmış :) Kesik izi nerde olmalı, çok iz kalıyor mu acaba ? Kafamda bir sürü sorular var..
Damla dönme yapabilirmiş, yuvarlak olunca dönmesi sorun olmazmış; kas altında olunca örneğin fitness gibi çalışmalarda ya da kolları yukarı kaldırınca implantlar yukarı çıkıyor mu ?

Güncel Öztürk heykeltraş aynı zamanda , estetikte de iyidir gibi düşündüm hakkında bilginiz var mı.

merhaba ,
göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum.
Anadolu yakasındayım.Hangi doktorları tavsiye edersiniz, bir an önce kasım-aralık gibi olmak istiyorum. Anadolu yakası olması şart değil, doktor iyi olsun da..Hangi marka ve hangi tip protez iyi acaba ; mentor, motiva gibi markalar varmış.Şekil olarak da damla güzel gibi geliyor bana ama yuvarlak daha avantajlıymış galiba, motivada da ergonomiks olursa mesela ayakta damla yatarken yuvarlakmış :) Kesik izi nerde olmalı, çok iz kalıyor mu acaba ? Kafamda bir sürü sorular var..
Damla dönme yapabilirmiş, yuvarlak olunca dönmesi sorun olmazmış; kas altında olunca örneğin fitness gibi çalışmalarda ya da kolları yukarı kaldırınca implantlar yukarı çıkıyor mu ?

Güncel Öztürk heykeltraş aynı zamanda , estetikte de iyidir gibi düşündüm hakkında bilginiz var mı.
Murat sarıcı memede çok iyidir,ben ona yaptırdım,konu açtım, okuyabilirsiniz.dual plan yaptırın,son teknik,ben çok memnunum,yarısı kas altı yarısı kas üstü,çok güzel ve fitness da sıkıntı olmuyor.muhakkak yuvarlak yaptırın,dönme konusu damla için doğru,damlayı içerde dikişle tutturuyorlar, sert bir durumd döner, tekrar tutturmak gerekir ama yuvarlak dönse de sıkıntı olmaz ayrıca yuvarlak bir süre sonra damla şeklini alıyor.

Murat sarıcı memede çok iyidir,ben ona yaptırdım,konu açtım, okuyabilirsiniz.dual plan yaptırın,son teknik,ben çok memnunum,yarısı kas altı yarısı kas üstü,çok güzel ve fitness da sıkıntı olmuyor.muhakkak yuvarlak yaptırın,dönme konusu damla için doğru,damlayı içerde dikişle tutturuyorlar, sert bir durumd döner, tekrar tutturmak gerekir ama yuvarlak dönse de sıkıntı olmaz ayrıca yuvarlak bir süre sonra damla şeklini alıyor.
ne kadara yaptırdın ? toparlama da oldu mu ? keşke görebilsem çok iyi fikir olurdu :/
yuvarlak bana çok doğal gelmiyor ama nasıl durdu , bir de protezin markası ne ?
çok sordum ama konuna da bakıcam şimdi :)

ne kadara yaptırdın ? toparlama da oldu mu ? keşke görebilsem çok iyi fikir olurdu :/
yuvarlak bana çok doğal gelmiyor ama nasıl durdu , bir de protezin markası ne ?
çok sordum ama konuna da bakıcam şimdi :)
Kol germe ile beraber 30 bin.memeler çok iyi oldu,her gören Dr çok güzel olmuş diyor, arkadaşlar da öyle. Yuvarlak çok güzel durdu, damla ilerde sarkık durur. Mentor marka

bir de foto görme şansı var mı

Ben de haftaya ameliyat olacağım en yeni ve fiyat açısından pahalı olan motiva dendi ama mentor de aklıma takıldı sizlerin bilgisi var mı acaba

Ben de haftaya ameliyat olacağım en yeni ve fiyat açısından pahalı olan motiva dendi ama mentor de aklıma takıldı sizlerin bilgisi var mı acaba
Mentor daha yüksek teknikler kullanıyor diye biliyorum,burada kullanan arkadaşlara sorun,motiva dan da çok memnun olan var ben 375 CC koydurdum,6. Ay oldu ve 450-500 koydurmadığım için pişmanım, küçüldü,80 b kullanıyorum,çok dikler ama küçük

Evet iki protezden de herkes memnun kafama takılan şey özel hastanesindeki doktor motivaya 15 bin, araştırma Hastanesi'ndeki doktor mentora 15 bin dedi. Normalde hastaneler daha uygun diye duymuştum ama protez fiyatından dolayı mı aynı fiyatı verdiler anlayamadım

X