26 yaşında örgün öğretim üniversite okunurmu..

TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM evet esim destek oluyor istiyor da..
Bebege bile bakarim diyor.. kariyerime odaklanmam daha zor bi is. Hic olmazsa eve yardimci kadin falan alabilirim diye düşünüyorum haftada bi iki gun..
Esim zaten ne is versem eline yapiyor sagolsun..
Sadece ütü takintisi var onu yapmaz ..
Hayirlisi kismette okumak meslek degistirmek varsa olur inşallah. .

Ozaman kesinlikle okuyun aklinizda suphe olmasın. Es destegi cok onemli, bolumu sevmek cok onemli masallah sizde bunlar oldugu icin basarirsinz diye dusunuyorm.. buarada bende 25 yasindayim bnde okuyorm ayrica 33 yasinda evli cocuklu arkdsm var hem calisip hem okuyor hemde muhendislik oyuzden merk etmeyin :)) basarilar dilerim:)

Ayyy hocam demeniz o kadar hosuma gitti o kadar hosuma gitti kiiiiiiiii
ANlatamammmmmm
Heveslendim birden okulu bitiresim geldi;)
Bebekte kariyerde yapasim geldi;)
Annemde ogretmendi insallah bende bende

Bende öğretmenim :)
Biz bu ülkenin geleceği pırıl pırıl çocuklar yetiştireceğiz :)
Yılmak , yorulmak , tereddüt etmek yok :)
Her türlü motivasyona hazırım size .
4 sene göz açar kaparsınız geçer .
Hem belki çok başarılı olursunuz da üstten ders alıp 1 dönem falan erken bitirirsiniz

Ben çok sevindim sizin adınıza.

Ve bana da bir şevk verdiniz, tekrar üniversite okumak için. Önümüzdeki sene bende deneyeyim, belki ben de öğretmen olurum. Küçüklüğümden beri hayalimdi. Geç de olsa gerçekleştiririm. Teşekkürler hocam.:8:

Ne kadar guzel ya tebrkler.bend evlym ve 7aylık hamileym snava hazrlanyrm ama istanbldan bska byere gdemiycem içn bolmler kıstlı şanslsinz inş.bend kazanrm guzel bi bolum hayrlı olsn
Insallah kazanirsin canim ist dada ozel univ ler vardi cok guzel bolumler durumumuz elverse ben okuyacaktim amakismet

Hayırlı olsun canim... okunuyor hiç korkma.. bir kızım var yaşım 34 ve hukuk fakültesi son sınıfa geçtim bilmem anlatabildim mi :))))
Ayy hukuk cok istedim ama devlete puankm yetmedi ozellere yetti onuda yazamadik maalesef. . Hayirlisi artik..
Ikinci ogretim zaten çalışanlara kolaylik olsun diye yapilmis bi sistem. Bende io. Ama daha 8 den sonrs derse girdigimi hatirlamiyorum. Hersey yoluna girer eminim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçekten mi
Bide benim sinifim 103 kisi olacakmis devamsizlik cok sorun olurmu haftada bi iki gun gitsem imzalari atsam :)
Ins olur ya

Tabii ki oku, ne güzel bir bölüm kazanmışsın üstelik, hem özelde hem devlette çalışma imkanı çok geniş bir bölüm.
Sakın bu fırsatı tepme, okulunu oku. Okusan da 30 yaşına geleceksin okumasan da. Evet, hem çalışıp hem de okumak zordur ama zahmet olmadan rahmet olmaz. Bırakmak istemezsen birakmazsın, benim çalıştığım üni. de de var öğrencilerimiz benden büyük üç çocuklu insanlar, hem çalışıp hem okuyan ya da ev hanımı. Bırakırsan pişman olursun söyleyeyim, böyle eşi istemediği için ya da farklı keyfi bir sebeple okula devam etmeyen bayanlar sonradan bin pişman oluyorlar.
Canim okumayi istiyorum bende esimde istiyor ama yarin obur gun cocuk filan olirsa nasil hem is hem ev hem cocuk hem okul yurutebilirim diyorum esim yardimci olurim bakarim bebege diyor
Daha once lisans bitirdigim icin bazi dersleimi saydirabilirmisim
Esim 4 senede bitmezse 5 senede bitsin diyor
Ins ya öğretmen olmayi cok istiyorum. .

Kafanizi bulandirmayin kayit yapin okuyun.Allahta yardim eder inanin...
Zaten buna inanarak girdim sinava . Hiiic derste calisamadim
Biraz baktim sadece . Allah ilmi dileyene verir sozune guvendim hep
Insallah bende diliyorum yarabbim bana da nasip et

Ozaman kesinlikle okuyun aklinizda suphe olmasın. Es destegi cok onemli, bolumu sevmek cok onemli masallah sizde bunlar oldugu icin basarirsinz diye dusunuyorm.. buarada bende 25 yasindayim bnde okuyorm ayrica 33 yasinda evli cocuklu arkdsm var hem calisip hem okuyor hemde muhendislik oyuzden merk etmeyin :)) basarilar dilerim:)

Bende öğretmenim :)
Biz bu ülkenin geleceği pırıl pırıl çocuklar yetiştireceğiz :)
Yılmak , yorulmak , tereddüt etmek yok :)
Her türlü motivasyona hazırım size .
4 sene göz açar kaparsınız geçer .
Hem belki çok başarılı olursunuz da üstten ders alıp 1 dönem falan erken bitirirsiniz
Aynen lisans mezunuyum zaten oyuzdem saydirabilirmisim bazi ortak dersleri..
Ins canim benim ya o kadar istiyorum ki..

Ben çok sevindim sizin adınıza.

Ve bana da bir şevk verdiniz, tekrar üniversite okumak için. Önümüzdeki sene bende deneyeyim, belki ben de öğretmen olurum. Küçüklüğümden beri hayalimdi. Geç de olsa gerçekleştiririm. Teşekkürler hocam.:8:

Ins ben kazandim daha okumasi var ;)

Okunur tabi ki neden okunmasın. Üniversitede bi teyzemiz vardı (teyze diyorum çünkü kadın annemden daha büyüktü torunları falan vardı ve kadın çocuklarına inat olsun diye 2. üniversitesine başlamıştı. Çünkü çocuklarını üniversite okumaya ikna edememiş oda onlara inat siz yapamazsanız ben bu yaşımda yaparım demiş). Düşünsenize çocuğu yaşındakilerle aynı sıralarda oturup birlikte ders çalışıyordu ve çokta sevimli bi teyzemizdi kulakları çınlasın :34:

Öncelikle hayırlı olsun.Okunmaması için hiçbir sebep yok,hem eşiniz de destek oluyormuş ne güzel.:46:Bu fırsatı kaçırmayın,insan kendini mutlu hisseder.Ben daha 1.üniversitemi okuyorum ama devamı gelecek diye düşünüyorum yaşım kaç olursa olsun.:1:

hayırlı olsun.bizim unide de bizden yaşça çok büyük öğrenciler vardı.yani tek değilsin kaldi ki yaşın öyle pek büyük değil.tazeciksin daha :)
ben 28 yaşındayım mezun olur olmaz dgsye girmediğime cok pişmanım.seneye sınava girmeyi düşünüyorum bende.zararın neresinden donersen kardır.

Tebrik ederim sizi kuzenim 31 yaşında edebiyat öğretmenliği okuyor ve sınıf birincisi eminim sizde başarırsınız.

Bizim okulda cok var 26 yasinda olupta okuyan. Bolumu istiyorsaniz ve isinizden memnun degilseniz okuyun mutlaka.

tebrik ederim hakkınızda hayırlı olur inşaallah :)

pes etmeden çalışırsanız mutlaka başarırsınız...
devam konusunda hocanızla konuşursanız çalışıtığınız için sorun etmeyebilirler çok manyak hoca değillerse tabi :) :)

evli bi abi vardı yaz okulunda görmüştüm sabah karsını işe çocuğunu okula bırakıp geliyordu. üstten ders alıyomuş erken bitirmek için. agnosuda çok iyiydi.
hatta yaşı başı geçmiş amca bile okuyor ünivrsite çok 4 5 tane var bildiğim..

sizde başarırsınız mutlaka :)Allah yardımcınız olsun..

çocuk gelişimi yazmışım yanlış olmuş okul öncesi öğretmenliği diyecektim 4 sene çok uzun geliyor bana

Bizim gelin 29 yaşında özel ünide burslu ingilizce tarih okuyor. Eylülde 4. Sınıfa başlıyor. Sen de igerçekten istersen yaparsın:72:

Çok tebrik ederim, senin adına çok sevindim
Bu arada bende 25 yaşındayım. İçimde çocuk gelişimi okumAk ukte kaldı.
Ama sınavı nasıl kazanırım puanlar ne durumda istanbulda bilmiyorum.
Kaç puanla oluyo bu bölüm falan hiç bir fikrim yok

Çok tebrik ederim, senin adına çok sevindim
Bu arada bende 25 yaşındayım. İçimde çocuk gelişimi okumAk ukte kaldı.
Ama sınavı nasıl kazanırım puanlar ne durumda istanbulda bilmiyorum.
Kaç puanla oluyo bu bölüm falan hiç bir fikrim yok

puanları çok yüksek değil ben bu sene denemek için girmiştim netten bakabilirsin

neyseki 4 senen var
aman bi rakip bi rakiptir der sakın okuma bile diyebilirdim :27::27::27:

bende okul öncesi mezunuyum özel sebeblerden atanamadım atanmadım vs.
şimdide kpss çalışamıyorum yeterli puan alamıyorum neyse ne işte :24::24::24:

oöö çokk çok güzel insana hayat veren hayatı sevdiren bi bölüm

bende 30 yaşındayım:51:

ilahiyata başlayacağım dışardan inşALLAH

ALLAH cc kolaylıklar vesin:52::52::52: yaparsın yani korkma:3::3:

neyseki 4 senen var
aman bi rakip bi rakiptir der sakın okuma bile diyebilirdim :27::27::27:

bende okul öncesi mezunuyum özel sebeblerden atanamadım atanmadım vs.
şimdide kpss çalışamıyorum yeterli puan alamıyorum neyse ne işte :24::24::24:

oöö çokk çok güzel insana hayat veren hayatı sevdiren bi bölüm

bende 30 yaşındayım:51:

ilahiyata başlayacağım dışardan inşALLAH

ALLAH cc kolaylıklar vesin:52::52::52: yaparsın yani korkma:3::3:
kpss puanları çok düşük dediler yoksa öyle değil miiiiii

kpss puanları çok düşük dediler yoksa öyle değil miiiiii

bi dönem 39 puanla dahi aldı oöö

geçen sene 68 küsürlerde kaldı

ama ondan önceki sene 54 le değişiyo yani

bu seneyi bilemem

4 artı 4 önünü kesti gibi ( bilgisayarda artı işaretini bulamadım :25:)

ki evet puanlar çok yüksek değil ama ben bu sene hiç ama hiç çalışmadım

geçen sene çok çalışmıştım ama nisan ayında sistem değişince lök diye oturdum yerime:50:

Back