26 yaşında örgün öğretim üniversite okunurmu..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kizlar malumunuz bankacilik cok zor.
Hadi simdi 26 yasindayim ama bunun 40li yaşları da var diye dusunerekten bu yil sinava girdim ve tercih yaptim
Esim ogretmenlik yaz dedi benimde kafama yatti sadece bulundugumuz Doğu ilinin 2. Ogretim olan ogretmenligini yazdim .
Bugun isten ciktim baktik aciklanmis..
Okul öncesi Öğretmenliği gelmis..
Esim hayirli olsun dedi. Ama simdi bu bulundugumuz ilde 4 sene kalmamiz demek..
Esim hem bebegimiz falan da olur paramizi biriktirir evimizi alir kafamiz rahat batiya gideriz diyor..
Peki ben ikinci öğretim de olsa okuyabilecekmiyim
ISten cikip okula gitmek cok mu zor
Bir iki sene gidip birakmam dimi
Kafam cok karisik akliniza ihtiyacim var

Son düzenleme:
Hayirli olsun oncelikle.bende ogtetmenim.bizim sinifta 32 yasinda biri vardi.cocuklarida vardi.hemsireydi.ikinci ogretimdik.ve 4 yil boyunca gayet istekli geldi gityi.ve bolum birincisi oldu..bi insan yeterki istesin

Hayirli olsun oncelikle.bende ogtetmenim.bizim sinifta 32 yasinda biri vardi.cocuklarida vardi.hemsireydi.ikinci ogretimdik.ve 4 yil boyunca gayet istekli geldi gityi.ve bolum birincisi oldu..bi insan yeterki istesin

GErcekten mi.. teşekkür ederim. .
Bende sevindim tabi ama korkuyorum da bi yandan iste maalesef. . Ama ogretmen olmak en en en buyuk hayalim..

Hadi simdi 26 yasindayim ama bunun 40li yaşları da var diye dusunerekten bu yil sinava girdim ve tercih yaptim
Esim ogretmenlik yaz dedi benimde kafama yatti sadece bulundugumuz Doğu ilinin 2. Ogretim olan ogretmenligini yazdim .
Esim hem bebegimiz falan da olur paramizi biriktirir evimizi alir kafamiz rahat batiya gideriz diyor..

Tebrik ederim öncelikle..
İş yaşamıyla okul birlikte baya zor olabiliyor, bir de evlisiniz ev bakımı falan zorlanırsınız yani. ama anladığım kadarıyla eşinizin desteği var bu çok güzel birşey.. Bence denemeye değer gibi, gerçekten istiyorsanız bunu yapmalısınız.. Ama uğraşamam zor gelir diyorsanız kariyerinize odaklanın derim.

:) hayırlı olsun bölümünüz çok güzel.. :nazar:

Eğer işte çok yorulmuyorsanız okulda da yorulmayacağınızı düşünüyorum ben çünkü okul öncesi ve sınıf öğretmenliği bölümleri kolay okunuyor. (kendimden biliyorum)... çok çaba harcamasanız da dersler ağır gelmiyor.Ki siz bu bölümü kazandığınıza göre okumakta da zorlanmazsınız. Hem o şehre mahkummuş gibi düşünmeyin bu okul 4 yıl ama yatay geçiş veya farabi (üniversite değişim programı)gibi imkanlarınız her zaman var. :)

Yaşınızda da bir sıkıntı yok bence okumanın yaşı mı olurmuş canım , benim annem hala her yıl niyetleniyor sınavlara gireyim böyle evde oturmaktansa bir şeyler öğrenirim diye :)

Hayirli ugurlu olsun hocam :)
Hic.gozunuzde buyutmeyin Allah yardim eder :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle giderdim.Bölümünüzün bildiğim kadarıyla ataması da iyi oluyor puan bakımından.Kaç puanla hangi şehire atandığınızı öğrenebilir miyim bu arada?Bende doğudayım şu an işletme mezunuyum ama iş imkanı malum.Şu an sizden heves geldi açıkçası :)

Tebrik ederim öncelikle..
İş yaşamıyla okul birlikte baya zor olabiliyor, bir de evlisiniz ev bakımı falan zorlanırsınız yani. ama anladığım kadarıyla eşinizin desteği var bu çok güzel birşey.. Bence denemeye değer gibi, gerçekten istiyorsanız bunu yapmalısınız.. Ama uğraşamam zor gelir diyorsanız kariyerinize odaklanın derim.

TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM evet esim destek oluyor istiyor da..
Bebege bile bakarim diyor.. kariyerime odaklanmam daha zor bi is. Hic olmazsa eve yardimci kadin falan alabilirim diye düşünüyorum haftada bi iki gun..
Esim zaten ne is versem eline yapiyor sagolsun..
Sadece ütü takintisi var onu yapmaz ..
Hayirlisi kismette okumak meslek degistirmek varsa olur inşallah. .

Hayirli ugurlu olsun hocam :)
Hic.gozunuzde buyutmeyin Allah yardim eder :)

Ayyy hocam demeniz o kadar hosuma gitti o kadar hosuma gitti kiiiiiiiii
ANlatamammmmmm
Heveslendim birden okulu bitiresim geldi;)
Bebekte kariyerde yapasim geldi;)
Annemde ogretmendi insallah bende bende

hayırlı olsun,tebrik ederim.benim bir komşum vardı.üniversiteyi kazandığı sene okulu dondurup evlenmiş.seneler sonra 2 çocukla devam etti.gayette başarılı olmuştu.istedikten sonra yapılamayacak durum yok.:34:

Ayyy hocam demeniz o kadar hosuma gitti o kadar hosuma gitti kiiiiiiiii
ANlatamammmmmm
Heveslendim birden okulu bitiresim geldi;)
Bebekte kariyerde yapasim geldi;)
Annemde ogretmendi insallah bende bende

Ne kadar guzel ya tebrkler.bend evlym ve 7aylık hamileym snava hazrlanyrm ama istanbldan bska byere gdemiycem içn bolmler kıstlı şanslsinz inş.bend kazanrm guzel bi bolum hayrlı olsn

Ikinci ogretim zaten çalışanlara kolaylik olsun diye yapilmis bi sistem. Bende io. Ama daha 8 den sonrs derse girdigimi hatirlamiyorum. Hersey yoluna girer eminim :)

Benimde eşim 36 yaşında selçuk hukuk okuyor iö tabii gündüzleri assubay :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kolay olmaz hem iş hem okul elbette ama istedikten sonra Allah yardım eder.
Hayırlı olsun, eşinizin destek olması çok güzel.
Bir bakmışsınız mezun olmuşsunuz.:34:

Tabii ki oku, ne güzel bir bölüm kazanmışsın üstelik, hem özelde hem devlette çalışma imkanı çok geniş bir bölüm.
Sakın bu fırsatı tepme, okulunu oku. Okusan da 30 yaşına geleceksin okumasan da. Evet, hem çalışıp hem de okumak zordur ama zahmet olmadan rahmet olmaz. Bırakmak istemezsen birakmazsın, benim çalıştığım üni. de de var öğrencilerimiz benden büyük üç çocuklu insanlar, hem çalışıp hem okuyan ya da ev hanımı. Bırakırsan pişman olursun söyleyeyim, böyle eşi istemediği için ya da farklı keyfi bir sebeple okula devam etmeyen bayanlar sonradan bin pişman oluyorlar.

Son düzenleme:
ben de örgün öğretim okuyorum aynı zamanda çalışıyorum benimki birinci öğretim.ben bekarım gerçi ama yinede zor oluyor ,sürekli koşturuyorsun,sınavlara çalışmak,aynı zamanda işyerinde işleri yetiştirmeye çalışmak gerekiyor mesaiye kalmak gerekebiliyor,tabi çalıştığınız yer iş yoğunluğu fazla değilse çok bir sıkıntı yaşamazsınız ikinci öğretim olduğu için.aynı yaştayız sınıftkiler benden küçük.yeniden okul hayatı güzel denemeye değer deneyin denemeden bilemezsiniz.

Back