Menopoz 26 yasinda menopoz

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Erken menopoz neden olurmus ? Cok duymuştum falan ama merak ettim. O gideceğiniz merkezin de methini cok duydum. Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun

Tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Erken menopoz neden olurmus ? Cok duymuştum falan ama merak ettim. O gideceğiniz merkezin de methini cok duydum. Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun
Genetik benimki.Annem anneannem hep erken girmisler.Ama onlar 39 yaşında girmişler benimki çok erken oldu

Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama instagramda görmüştüm. Udi hindi yağı ve macun ile erken menopoz teşhisi koyulan ve tüp bebek bile imkansız denilen biri hamile kalmış. Hatta forumda da bununla ilgili konular var. Udi hindi diye aratırsanız bulursunuz.

canım günaydın bende aynı durumdayım 5 6 yıl oldu şu an 27 yaşımdayım fsh yuksek amh düşük doğal bir şekilde hamile kalamazsın tüp bebekle bile zor dediler bende evleneli 3 yıl oldu bizde tüp bebebeğe başlıyacaz herhalde siz gittiniz mi ne oldu nedir son durum ?

Udi hindi yağı var elimde tiroit için kullanıyordum.bi araştırayım teşekkür ederim

canım günaydın gittin mi tüp bebek merkezine son durum nedir bende gideceğim ?
Tüp bebek merkezi evet zor ama imkansız değil dedi.Ugrasmamiz gerekiyormuş.Hayirlisi artık çok ümit bağlamak istemiyorum ama çok zor bı durum.İki tane vitamin takviyesine başladık.Adetin 2 yada 3. Günü yumurta toplama yapılacak.Maalesef benim tiroit problemim de var onu düşürmen lazım dedi doktor.Yani geldi mi her şey üst üste geliyor

aynen öyle inş hersey çok güzel olur senin için bizim için hersey bittikten sonra sonucunu paylaşır mısın merakla bekliyorum

Sigara kullanmıyorum.maalesef genetikte varsa ne kadar sağlıklı beslensende spor yapsanda olabiliyor dedi doktorum
Peki düzelme ihtimali açısından yok mu dedi yoksa ilerde çocuk olunca duzelir mi dediler bana yok dediler yani bitmiş biseyi artiramayiz dediler

bende 33 yaşındayım geçen sene öğrendim fsh 21di kadın doğum doktorum cyclo-prognova ve biosteron dhea verdi 3 ay kullandım fsh ancak 15e düştü devlette ilk denememi yaptım onlarr fsh umursamadılar transfer yapıldı ama sonuç negatif. kendiliğimden hamile kalıyorum ama fsh yüksek olduğundan kimyasala çeviriyor geçen ay özel tüp bebek merkezine gittim fsh 16 ydı ultrasonla baktı umutsuz vaka değilsin ama zor dedi gene cyclo-prognova ve biosteron dhea verdi birde ek olarak omepa verdi 1 ay iç fsh bak dedi. bu ay adetimde fsh 21e yükselmişti başlayamadık gene aldım ilaçları bu ayda kullanıcam sonra fsh durumuna bakıp benle görüşme yapıcakmış. kimi doktor fshyi önemsemiyor kimi önemsiyor bilemedim bu durumu ? sizin fulyadaki doktor düşürmek için uğraşmadı mı?

Bana iki tane vitamin verdi kullanmam icin.Bugunde yumurta geliştirici iğneye başladık iki gün kullanicam eğer yumurta gelişme gösterirse devam ederiz yoksa öbür ay başlarız dedi.Sizin yine fsh iyiymiş benim 65 çok çok yüksek.Ama doktor bişey demedi.Tiroit değerlerim çok yuksek benim.onu düşürmen lazım dedi

Sağolun.Amh değerim 0.01
Bu değerle gebe kalan çok inan. Lütfen pes etme moralini yüksek tutmaya çalış. Cem çelik var instagramda bu değer ile gebelik paylaşımı çok var. Ben de ordan görmüştüm. Evet zor bir durum ama güçlü olmalı moralini yüksek tutmaya çalışmalısın ki başarı oranı artsın

hangi vitamin onlar ? ilaçta hangisini kullanıyorsun ? ben anlamadım benim doktor başlamıyor kaliteli olmaz hiç bişey diye sen hangi doktora gidiyorsun? evet tiroidi düşürmek lazım. rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…