Menopoz 26 yasinda menopoz

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Cicektozu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
77
32
Kızlar merhaba.26 yaşındayım yaklaşık bir yıldır adet düzensizliği yazıyorum.en son doktorun verdiği ilaçla adet gördüm.o zaman hormon testi yapmıştık.İki aydır adet görmüyorum bugün yeniden doktora gittim muayenede doktor hormon değerlerinin çok yüksek olduğunu yumurta sayımda azalma olduğunu ve küçük bir kistim olduğunu söyledi.Annemde erken menopoza girmişti.Doktor erken menopoza girdiğimi tüp bebek yoluyla hamile kalacağımı söyledi.daha yeni evliyim çok korkuyorum.Özel bir hastaneye gidicem devlette muayene olmuştum.Bu durumu yaşayanlar var mı şu anda çok korkuyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum

korkma canım hormon değerleirn kaç çıktı? fi güvenilir bir doktor bul ve kendini ona bırak. eğer ki şuan istemiyorsan yumurta toplatıp dondurabilirsin. bir de tabiki sen önlemini al ama allahtan ümit kesilmez hormonal bir sorun varsa ultrasondaki sayılara da göre bakıp böyle bir öneride bulunmuştur. bence doktorunu dinle

Fsh değerim 65 çıkti. Yumurtalarinda küçülmüş genetik test yaptır kendine annende erken girmiş menopoza dedi.Yarin özel hastaneye gidicem inşallah yanlış teşhis koyulmuştur

Fsh değerim 65 çıkti. Yumurtalarinda küçülmüş genetik test yaptır kendine annende erken girmiş menopoza dedi.Yarin özel hastaneye gidicem inşallah yanlış teşhis koyulmuştur
fsh yüksek ama ilaçla da düşebilir belki, lütfen ümitsilziğe kapılma. genetik faktör de söz konusu. inşallah güzel haberler alırsın canım

Benzer bir durumda bende var gittiniz mi tekrar doktora merak ettim

Benzer bir durumda bende var gittiniz mi tekrar doktora merak ettim
Amh testimde kötü çıktı.Normal yollarla çocuk sahibi olmam imkansız.Tup bebekte çok zor dediler.Bi tüp bebek merkezine başvurdum hafta içi görüşmeye gideceğiz.Doktor bir günün bile kıymeti var senin için kesinlikle geç kalma dedi

ALLAH yardımcınız olsun zor bir durum
Amh değeriniz neydi

Ben de 26 yaşındayim bende de aynı problem var gelişmeler oldu mu merak ediyorum bilgilendir mutlaka benim amh degerim 0.06

Hayıt tohumu kullan o biraz daha iyi gelir ama ama kesin çözüm değil tabiki. O yüzden yapmanız gereken ilk şey çocuk sahibi olmak. Rabbim inşallah sağlıklı melekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…