30 a kadar yolu var takmaaa
bende 26 yaşındayım noooomuş yani...gerçi ben nişanlıyım,ben artık 35 yaşına kadar normal görüyorum bekarlığı ama yaşınız için tam zamanı hevesinizde varsa kısmetlerinizi değerlendirin evet mutlaka sosyal ortama girin ve dış görünüşte ufak değişiklikler yapın kedinizi daha iyi hissedersinizbende 3 yıl önce çok sevdiğim adamdan nişan akşamı ayrıldım valla şutladıgım için çok şükür pişman değilim lütfen böle şeyler takılmayın ileriye bakın,benim çok erkek arkadaşım olmadı ama ayrılıktan sonra uzun süre ara veremedim rahat bırakmıyorlar kiii bide şu duruma çok inanırım ilişkilerinizden sonra kendinize zaman verin ama o arayı çok uzatmayın umarım gönlünüze göre hayırlı eş ve hayat sahibi olursunuz...
hala evlenemediğim için evde kalmış mı sayılıyorum? bu aralar çok kafaya takmaya başladım bunu, benden 1-2 yas küçük erkekler bile evde kalmış gibi endişeli davrandıkça, kötü oluyorum.
Söz/nişan atmak da etki ediyor buna sanırım. yaklaşık 1,5 sene önce yüzük attım ve ondan beri hayatımda kimse olmadı. Daha da umutsuz oluyor insan, bir daha kiminle aynı şeyleri yaşayabilirim ki... Şimdi şartlar da zorlaştı.
Hayatıma yeni/son birini katmak ve onunla hayatımı devam ettirmek istiyorum ama iyi/kötü hiç bir seçenek yok.
Yanlış anlamayın ama, sevgili nasıl edinilir vs fikir verecek olan var mı, bunun ince yolları vardır illa ki. Okul döneminde, çok sosyaldim ve illa ki girdiğim yerlerde benden hoşlananlar tanışmak isteyenler vs oluyordu, sevgililerim de oldu... ama okul bittikten sonra ne olduysa o cazibemi mi yitirdim artık bir anda herkes ortadan kayboldu sanki. Yani mesela bir kursa falan mı yazılsam napsam? Doğru ortamlarda mı bulunamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?