26 haftalik hamilelik+bel ağrılarına çözüm:(

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.355
Arkadaşlar 26 haftalik hamileyim. Neredeyse 1haftadir bel ağrısı çekiyorum. 2 gündür daha da hissettiriyor. Yataktan kalkmamla başlıyor ne ev işi ne başka bişey yaptığım yok yatıyorum. Hastaneye de çok gidiyorum bunun içinde gitmeyim kontrolü bekleyim dedim. Korkutuyor da normal mi ki. Daha 4kilo aldım. Bel ağrısı bacaklarada vuruyor.ayaklarimi kaldırıp yatıyorum aksama kadar

Normal tabiki canım benimde inanılmaz ağrıyor yatamıyorum bile kalkıp ağlıyorum artık ikiye ayrılcak gibi ama bi çözümü yok sanırım

tüm gün çalışıyorum, gidiş dönüş toplamda 1.5 saat yol gidiyorum.. çalışmak koymuyor da o serviste koltuk sırtıma sırtıma batıyor sanki. gelince ayaklarımı uzatıyorum geçiyor. ayakta çok kalınca ağlayacak kadar kötü oluyorum. ayaklarıma sıcak su koyuyorum, çok ağrırsa parol içiyorum...

Normal tabiki canım benimde inanılmaz ağrıyor yatamıyorum bile kalkıp ağlıyorum artık ikiye ayrılcak gibi ama bi çözümü yok sanırım
Teşekkürler. .Benm daha erken kiloda almadım falan diyorum korktum bukadar ağrıya yatıyorum mecbur

Calisiyormu sunuz birde onun içinde olur yorgunluktan. Ki ben calsmiyrmda hicbsy yapmiyrmda hatta bebegimn alışverişine çıkamadım hala. Iki adımda ağrı. Ama son günlerde arttı iyice. Sıcak su torbasnida kullaniyrm esimn eve gelmesini dört gözle bekliyrm gelsin masaj yapsın diye

magnezyum eksikliğini araştırdınız mı kızlar ondan da kramp oluyormuş

bende de bacak ağrısı fenaaaa

Nette magnezyum eksikliğinden olabilecegine ulaştım ama nekadar doğru bilemiyorum kontrole gittiğimde sorcam inşallah. Bel sırt bacak kasık agrilari derken ağrı vücutta dolaşıyor sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…