26. Hafta Gebelikte İlişki Sonrası Kahverengi Akıntı???

Ben de aynı fikirdeyim zaten doktorlar ultrason zararsız diyorlar riskli gebeliklerde her hafta bakılıyormuş. Ben de farklı görüşler alıyorum hep onlar da insan sonuçta onların da uzmanlıkları tecrübeleri farklı farklı.

Ben bunun bilincindeyim zaten sıkıntı eşimde beni çaresiz bırakan o, farklı doktor gezmemin en temel nedeni kendi doktorumun hastanesi aşırı yoğun ve anlık randevu alamıyorsun o yüzden evime daha yakın randevu ayarlayabileceğim doktora da gittiğim oluyor hem farklı görüş e iyi oluyor.

Sen esine sadece tek bir doktora gittigini soyle de ki doktor yasakladi kanama alani gormus de. Lutfen bebegini tehlikeye atma
Elimden geleni yapacağım yapıyorum da vallahi bakalım gidişat gösterecek gerisin hayırlısı ile zamanı geldiğinde sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam demiyor değilim.

Evet karşı gelsede kararliginizi gosterin bebegin sagligi herşeyden daha önemli

Birşey olmamasina çok sevindim

Neden riske atıyorsunuz ki bu derece bende 23.haftamdaym ama ayda bir yaptık yapmadık ya bişey olursa endişesi ile ki bunun vicdanen boyutunu asla kaldiramam kontrole gidin isterseniz inşallah iyidir bebeğiniz

Hayret birşey gerçekten ya bu erkekleri anlamak ölüm gibi 3 5 ay kendilerini tutsalar catlarlar bebek var can var orda neyseki doktor yasak getirmiş esinizde bunu duyduysa artık bı dank eder hrlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…