26. Hafta Gebelikte İlişki Sonrası Kahverengi Akıntı???

32 haftalık hamileyim. İlk dönemler bir doktora gidiyordum, bir hastane özel olsa da kötü bir hastane olduğu için, iki bana prilam yerine başka bir ilacı ondan daha iyi diyerek yazdığı için onu değiştirdim. Şimdi ise farklı bir özelde gayet ilgilenen bir doktora gidiyorum. Ama ona rağmen bana söylediği birkaç şeyle ilgili devlet hastanelerinde farklı doktorlara da ara muayene oluyorum. Totalde 6-7 doktora muayene oldum sanırım. Pişman mıyım, asla. Birinin görmediğini diğeri görüyor ve hem kendi hem bebeğimin sağlığını riske atmamış oluyorum
Ben de aynı fikirdeyim zaten doktorlar ultrason zararsız diyorlar riskli gebeliklerde her hafta bakılıyormuş. Ben de farklı görüşler alıyorum hep onlar da insan sonuçta onların da uzmanlıkları tecrübeleri farklı farklı.

Bakın bu hiç önemli değil. Sonuçta kanama gibi birr durumunuz var ve bu normal değil. Yani bir doktor bile riskli dese yetmez mi sizin için neden doktor doktor geziyorsunuz? 5 doktor risksiz dese biri riskli dese gene yapmayın yahu içinizde bir can var, basit bir şey değil ki bu.
Ben bunun bilincindeyim zaten sıkıntı eşimde beni çaresiz bırakan o, farklı doktor gezmemin en temel nedeni kendi doktorumun hastanesi aşırı yoğun ve anlık randevu alamıyorsun o yüzden evime daha yakın randevu ayarlayabileceğim doktora da gittiğim oluyor hem farklı görüş e iyi oluyor.

Sen esine sadece tek bir doktora gittigini soyle de ki doktor yasakladi kanama alani gormus de. Lutfen bebegini tehlikeye atma
Elimden geleni yapacağım yapıyorum da vallahi bakalım gidişat gösterecek gerisin hayırlısı ile zamanı geldiğinde sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam demiyor değilim.

Evet erkekler ne yazık ki bu kadar anlamıyor abarttığımızı düşünüyorlar ama hakikat bu ne zaman ilişki olsa akıntı var ilişki yoksa akıntı yok rahatım. Doktor da yasakladı zaten eşime de izah edecek durumu sanırım bir sonraki kontrolde.
Evet karşı gelsede kararliginizi gosterin bebegin sagligi herşeyden daha önemli

Gittim canım başka bir doktora (eşime söylemedim ona da sinirleniyor sık gidiyorum diye) her doktor farklı konuşuyor o da bebekte gelişimde kesede plasentada sorun göremedim ama yine de sıkıntı varsa zorlamadan ilişkiniz olsun ve sık olmasın dedi. Benim doktor da yasakladı kanama alanı görmüştü o çünkü bir öncekinde.
Birşey olmamasina çok sevindim 🥰

Kızlar mesajımı okuyan varsa cevaplandırırsa çok sevindirmiş olur beni. Ben şu anda daha yeni 26. haftama girdim hamilelikte. Ancak benim 23. haftadan beri ilişki sonrasında (çok sık da olmuyor zaten) 3/4 gün açık kahve akıntı geliyor bazen de açık saeımsı oluyor. Küloduma da geliyor. Doktora gidiyorum bir şey yok diyor ama bir iki kez kese dışı kanama alanı görmüştü ilişkiyi bırakınca hemen geçti (eşim bu konuda yarı anlayışlı ama illa bir ilişki de olsun istiyor doktor da devam edebilirsiniz diyince devam etmek istiyor). Sürekli doktora gidersem bebek ultrasondan etkilenir mi? En son geçen perşembe gittim doktor baktı normal dedi. Bu sefer ilk kez korunmasız ilişkimiz oldu ve küloduma biraz daha koyu kahve akıntı geldi ve beyaz sümüksü şeffaf bir akıntı geldi. Şimdi açık kahveye geçti 2 gündür devam ediyor. Kontrole gitmeli miyim?
Neden riske atıyorsunuz ki bu derece bende 23.haftamdaym ama ayda bir yaptık yapmadık ya bişey olursa endişesi ile ki bunun vicdanen boyutunu asla kaldiramam kontrole gidin isterseniz inşallah iyidir bebeğiniz

Evet doktora yazdım bir süre daha ilişkiyi yasakladı, inanın sıkıldım eşime durumu izah etmekten, maalesef her erkek aynı değil ben şanssızım bu konuda eşim hatta ben hamile kalınca cinsel uzaklıktan dolayı pimpiriklenmeye daha çok beni kıskanmaya daha hırçın olmaya başladı..
Hayret birşey gerçekten ya bu erkekleri anlamak ölüm gibi 3 5 ay kendilerini tutsalar catlarlar bebek var can var orda neyseki doktor yasak getirmiş esinizde bunu duyduysa artık bı dank eder hrlde

X