26 günlük iştahlı bebek

nese1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
458
391
31
Arkadaşlar oğlum 26 günlük ilk 15 gün sarılık var diye sürekli emzirdim kucağıma vs alıştı. Mama kullanmıyorum sütüm var diye. Günde en az 2 kez kaka 8-10kere çiş yapıyor ama sürekli meme istiyor iştahlı heralde bilmiyorum bu arada bebeğim 20gün erken doğdu amA prematüre değil çok şükür neyse öneriniz yada tecrübeniz varsa dinlemek isterim iyi günler

Arkadaşlar oğlum 26 günlük ilk 15 gün sarılık var diye sürekli emzirdim kucağıma vs alıştı. Mama kullanmıyorum sütüm var diye. Günde en az 2 kez kaka 8-10kere çiş yapıyor ama sürekli meme istiyor iştahlı heralde bilmiyorum bu arada bebeğim 20gün erken doğdu amA prematüre değil çok şükür neyse öneriniz yada tecrübeniz varsa dinlemek isterim iyi günler
Bebeğiniz mememyi sadcee aç olduğu için emmiyor bazen siszinke ten tene olmak için bazen güvende hissedebilmek için bazen tedirgin olduğu zaman çünkü şu an tek bildiği şey emmek bu zamanla düzelecek benim. Bebeğimde bir saat memede kalırdi zaten 4 aylık olduğunda meme mama reddi oluyor çoğu bebekde o ayki atak öyle zorla veriyorsun resmen bu sefer sen emsin diye kosacaksin üzüleceksin emmiyor diye şu an çok guzek bı zaman memede onu izlemek emerken göz göze temas kurun hep ellerini okşayıp sevin saçlarını memede az dursun diye hiç uğraşmayın şu an bebeğim 8 aylık resmen zorla emziryorum gündüz emmek istemiyor gece emiyor karanlıkta sadcee

Bebekler sadece karnını doyurmak için emmez 🥰 korktuklarında, mutlu olduklarında, büyüme ataklarında, huzursuz hissettikleri ortamda emmek isterler. Bildikleri ve en güvenli oldukları yer annelerinin kokusudur. Size tavsiyem çevrenizde kim ne derse desin kulağınızı kapatın ve tadını çıkarın.

X