Ne iş yapıyo nişanlın? uzakta zor olur senin için yanlız başına bakman en azından ilk zamanlar annen filan olsa sıkıntı olmaz.Onu düşünüpte canını sıkma şimdiden,herşey oturunca oda olur be canım.Kaç senedir görüşüyosunuz?Tatlım bizim net bi şey yok ama aslında isterim , Eruhta olucaz bu yıl nasıl olur bilmiyorum tabiki,O biraz düşündürüyor,Eruhta olmasaydık kesin olsun isterdim...
Ne iş yapıyo nişanlın? uzakta zor olur senin için yanlız başına bakman en azından ilk zamanlar annen filan olsa sıkıntı olmaz.Onu düşünüpte canını sıkma şimdiden,herşey oturunca oda olur be canım.Kaç senedir görüşüyosunuz?
kıslar bnmkide 26 değil ama 30 ağustos girebilirmiyim aranıza :44:
canım beden eğitimi öğretmeni nişaanlım.Ben Siirti biliyorum aslında babamda memur,şark görevine oraya gitmiştik ama Eruh değildi.Gerçi oralarda öğretmeni seviyolamış o yüzden içim rahat,ben de alışıcam artık.İlk defa ayrı kaldık zor geliyor o yüzden.Biz 4 yıldır konuşuyoruz tatlım sen ne zamandır tanışıyorsun canm niişanlınla?
Olsun genede siirti biraz biliyo olman iyi bişey.Zamanla alışılırsın hiç takılma yani,zor gelmezmi hiç bilirim.Bizimki uzun bi hikaye aslında 12 senedir tanışıyoruz 3senedir birlikteyiz.Önceside var bi bu kadar,ilk aşkımda son aşkımda o yani öyle diyim
oooooooooooooooooo ne kadar güzell:)Allah hep mutlu etsin çok güzel sevindim sizin için.tatlım tahimn ediyorum nişanlınla önceden arkadaştınız en sonunda birbirinize açıldınız.İlk aklıma gelen senaryo bu oldu..:)
Güldürdün beni kız :) bende olsam öyle düşünürdüm valla.Lise boyunca çiktık 3 sene,sonra ayrıldık .5sene sonra tekrar bir aradayız.Hayatımdaki tek güvendigim inandıgım insan,kısmet bu zamanaymış yani..Alınyazısı diyorum ben..
Canım sizin adınıza çok sevindim ne mutlu size.İnş. hep mutlu olursunuz ömür boyu.Balayı düşünüyomusunz canım,napıcaksınız düşündünüz mü ?
Sizde bir ömür mutlu olun inşallah.Tatilsiz olurmu hiç :) Geçen konuştuk bizde nereye gitsek diye,ben berrak deniz seviyorum temiz olucak çok giremiyorum yoksa.Kuşadasının denizi çok güzelmiş büyük ihtimal ordan bi otel olur.Siz gidicekmisiniz,baktınmi bi yerler?[/QUO
Rezervasyon yaptırdık biz,marmarise gidicez.Marmaris'i biz de görmedk o yüzden orası olsun dedik,o günler gelsede görsekk artıkkk:)Kuşadası güzel gitmiştik oraya tavsiye ederimm tatlımm.
Sizde bir ömür mutlu olun inşallah.Tatilsiz olurmu hiç :) Geçen konuştuk bizde nereye gitsek diye,ben berrak deniz seviyorum temiz olucak çok giremiyorum yoksa.Kuşadasının denizi çok güzelmiş büyük ihtimal ordan bi otel olur.Siz gidicekmisiniz,baktınmi bi yerler?[/QUO
Rezervasyon yaptırdık biz,marmarise gidicez.Marmaris'i biz de görmedk o yüzden orası olsun dedik,o günler gelsede görsekk artıkkk:)Kuşadası güzel gitmiştik oraya tavsiye ederimm tatlımm.
Hangi otel bi bakıyım bende? benimki gelmeden bişey yapamıyoruzki işte,2ay sonra başlıcak bizim tempo anca.Marmariste güzelmiş ama herkezden duydum.Sabırsızlanıyorum herşey için vallasende bendensin.
Hangi otel bi bakıyım bende? benimki gelmeden bişey yapamıyoruzki işte,2ay sonra başlıcak bizim tempo anca.Marmariste güzelmiş ama herkezden duydum.Sabırsızlanıyorum herşey için vallasende bendensin.
Tatlım biz orda konaklamadık,kardeşim Aydında okuyor günü birlik ordan gidip geldik.Manzara deniz çok ii.Talım çok yaklaştı sanki düğün,hala şaka gibi geliyor bana:)
mrb cnm bizde balayı için kuşadası düşündük ve efes sürmeli otel diye biyerden yer ayarladık ama bakalım otel nası biyer kısmet artık umarım güzeldir:)
Tatlım biz orda konaklamadık,kardeşim Aydında okuyor günü birlik ordan gidip geldik.Manzara deniz çok ii.Talım çok yaklaştı sanki düğün,hala şaka gibi geliyor bana:)
Siz hangi otele gidiceksiniz onun adını yaz dedim kız :) yaklaştı tai bian önce gelsinde evlenelim kendi düzenimizi kuralım,evimizin keyfini çıkaralım
mrb cnm bizde balayı için kuşadası düşündük ve efes sürmeli otel diye biyerden yer ayarladık ama bakalım otel nası biyer kısmet artık umarım güzeldir:)
Siz hangi otele gidiceksiniz onun adını yaz dedim kız :) yaklaştı tai bian önce gelsinde evlenelim kendi düzenimizi kuralım,evimizin keyfini çıkaralım
Canm turunç otel'i ayarladık.Çok beğendim ben yeşil ve mavi iç içe çok hoşuma gitti umarım gidincede hoşnut kalırız.Genelde ii yorum yazmışlar,biraz da ona güvendik.Zaten beraber olduktan sonra ne kadar kötü olabilir ki:)
Canm turunç otel'i ayarladık.Çok beğendim ben yeşil ve mavi iç içe çok hoşuma gitti umarım gidincede hoşnut kalırız.Genelde ii yorum yazmışlar,biraz da ona güvendik.Zaten beraber olduktan sonra ne kadar kötü olabilir ki:)
Oh iyi yapmışınız ozaman,yorumlarda önemli dogru.Balayı olunca herşey güzel olsun isteniyo işte.Dogru diyosun ilk tatili kemerde yaptık biz arkadaşlar ayarlamışlardı bizde onlara katıldık fiyatı uygun diye.Ama perişan olduk desem yeridir yani deniz yakın yazıyodu göya yürü babam yürü,yemekler desen berbat.Bi akşam burger kınge zor attık kendimizı açlıktan :) genede çok güzel geçti tabi birlikte olunca..5 yıldızlı herşey dahil olunca kötü olmuyo zaten genelde,eminim hoşnut kalırsın yani..
Tatlım hoşgeldin aramıza,4 gün önce 4 gün sona ne farkeder:) Sen neler yapıyosun,hazırlıklara başladın mı ?Gelinlik belliyse foto yollasana canım....
nerdeyse bitti eşya falan gelinliğimi falan aldım atıcam cnm ufak tefek kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?