Ben bakiyom topige kimse yazmiodu ben hazrlklarimi yaZmistim evt cnm yogn galiba
Az kldi artik
kızlar neler yapıosunuz ..benmn herşeyim tam gibi yaptığım hiç bişey yok şimdilik öle boş boş oturuorum da içimde bi sıkıntı oluo acaba bişeyim eksik kalıo mu die..
evde eşyalar tam yerleşti artık bizi beklio..
gelinliğimin son provası oldu 5 ağustosta teslim alıorum..çiçeğim ayakkabım tacım hazır..
bindallımı kiraladım bayramdan hemen önce alıcam onu..
kına için duvak yapıorum daha bitmedi, kına tepsim mendiller falan hazır mum almam lazım sadece
davetiyeler basıldı hepsini yazdım dağıtılmayı bekliolar..
düğün müzklerimizi seçtik salona verdik, fotoğrafçı ve kuaförde ayarlandı..
bu arada yapmam gereken atladığım bişey var mı acaba yaa tam da ramazan sonrasına denk geldi düğün oruç ta etkilio beni..
çok az kaldı artıık ya napıcaz nasıl olcak çok merak ediorum..
Evet tatlım herkes yoğun anlaşılan.Vaktimiz çok az kaldı...Ramazanda etkiliyor insanı.
Düğün müziğine karar verdik sizce nasıl?mustafa ceceli sevgilim....dansa olur demi???
kızlar neler yapıosunuz ..benmn herşeyim tam gibi yaptığım hiç bişey yok şimdilik öle boş boş oturuorum da içimde bi sıkıntı oluo acaba bişeyim eksik kalıo mu die..
evde eşyalar tam yerleşti artık bizi beklio..
gelinliğimin son provası oldu 5 ağustosta teslim alıorum..çiçeğim ayakkabım tacım hazır..
bindallımı kiraladım bayramdan hemen önce alıcam onu..
kına için duvak yapıorum daha bitmedi, kına tepsim mendiller falan hazır mum almam lazım sadece
davetiyeler basıldı hepsini yazdım dağıtılmayı bekliolar..
düğün müzklerimizi seçtik salona verdik, fotoğrafçı ve kuaförde ayarlandı..
bu arada yapmam gereken atladığım bişey var mı acaba yaa tam da ramazan sonrasına denk geldi düğün oruç ta etkilio beni..
çok az kaldı artıık ya napıcaz nasıl olcak çok merak ediorum..
Tatlım benm de bitti sayılır,bizim şuanki en büyük rahatlığımız,gittiğimiz yere eşya götürmemk,oraya gidince ayarlanıcak.Onun haricinde her şey tam sayılır.Nikah şekerlerinin siparişi verilmedi.
Kına için yaptığın duvak nasıl tatlım el işlemeli bi şey mi merak ettim..Bendende bukadar...
canım düğün günü yaklaştıkça o heyecan bende de oluyor yaa
gelinliğimle kombin etcem el bohçamı el çiçeğimi daha iyi olur diye bindallım benimde hazır canımmkına tepsisi faln kınayla beraber erkek tarafı alcakmış bende hiç bişi yapmıorum ananemın dairesi benm çeyızlerle dolu biran önce gitse barii evimize ne güzel sen yerleştirmişin darısı benim başıma belki bende taç faln alcam hazır olarak
sennkide en kısa zamanda olur tatlım merak etme .. eşyalar yerleşince evi daha çok seviosun ya iice benimsiosun :))
taç almıcaksan saçında ne kullancaksın ?
kızlaaar hepiniz dün akşam burdaymışsınız beni de arasaydınız yaaaa
hepiniz işlerinizi halletmişsiniz özellikle evlerinizi yerleştirmenize imrenerek bakıyorum hala evdeki inşaat bitmediperdelerimiz seçtim halılar kaldı bide tv üniteleri ..
davetiyeyi seçtik bugun metnini ayarlayıp vercez basılcak bu hafta.
2 gündür kına taçları yapıyoruz annemle akşamları, çok zevkli oluyo ama cumartesi gecesi silikon tabancayla çiçekleri yapıştırırken kaza sonucu ayağıma silikon damladı (parmağımın ilk boğumu kadar diyebilirim miktarını ) o can havliyle ne yapacağımı bilemedim bi an elimle ayağımdaki silikonu alayım dedim bu seferde 4 parmağım birden yandı su topladı her birikızlaar acılar içindeydim yani neyse ki bugun hafifledi .. işe sandeletle gelmek zorunda kaldım
gelinliğimi de aldım getirdim eve
bişey sorayım size benim gelinliğim güpürlü üzerinde boncuk işlemeleri olan ve sanırım "A" modeli denilen bi gelinlik. taşlı bi taç takmak istemiyorum. boncuklu incili bişey istiyorum ama burda çok pahalı geldi onlar el işlemesiymiş. internetten alabileceğim bi yer biliyomusunuz ?
Canım çok geçmiş olsun sana,Sen de baya bitirmişsin hazırlıkları.Artık düğünümüzü beklemek kalıyorrrr galibaa,ufak tefek şeyler dışında bitmiş anlaşılan
ufak tefek değil ki evimizin içi bitmedi eşyaları yerleştiremedik halaama sürekli düşünüp strese girmek istemiyorum mutlaka yetişecek ha düğünden 3 gün önce ha 3 hafta önce artık napalım bizimkide böyle oldu diyorum
beni unutmuşsunuz :) daha doğrusu yoğunluktan ben :) kızlar okudukça stres oluyorum ya biz evi sonunda tuttuk çok şükür boya oluyor hafta sonu temizlikle uğraşacağız.. eşyalarımız hazır sonra onlar gelir hemen perdeleri diktirmeye yarın başlıyorum inşallah.. diğer haftada çeyizim gidecek ama bu kadar işe nasıl güç yetireceğim bilemiyorum hem de ramazanda.. Allah kolaylık versin hepimize.. artık ben de evimin bitmiş halini görmek istiyorumm.. kuaför ve fotoğrafçı işi de hala duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?