26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

kızlar neler yapıosunuz ..benmn herşeyim tam gibi yaptığım hiç bişey yok şimdilik öle boş boş oturuorum da içimde bi sıkıntı oluo acaba bişeyim eksik kalıo mu die..
evde eşyalar tam yerleşti artık bizi beklio..
gelinliğimin son provası oldu 5 ağustosta teslim alıorum..çiçeğim ayakkabım tacım hazır..
bindallımı kiraladım bayramdan hemen önce alıcam onu..
kına için duvak yapıorum daha bitmedi, kına tepsim mendiller falan hazır mum almam lazım sadece
davetiyeler basıldı hepsini yazdım dağıtılmayı bekliolar..
düğün müzklerimizi seçtik salona verdik, fotoğrafçı ve kuaförde ayarlandı..
bu arada yapmam gereken atladığım bişey var mı acaba yaa tam da ramazan sonrasına denk geldi düğün oruç ta etkilio beni..
çok az kaldı artıık ya napıcaz nasıl olcak çok merak ediorum..

Ben bakiyom topige kimse yazmiodu ben hazrlklarimi yaZmistim evt cnm yogn galiba
Az kldi artik

Evet tatlım herkes yoğun anlaşılan.Vaktimiz çok az kaldı...Ramazanda etkiliyor insanı.

Düğün müziğine karar verdik sizce nasıl?mustafa ceceli sevgilim....dansa olur demi???

Tatlım benm de bitti sayılır,bizim şuanki en büyük rahatlığımız,gittiğimiz yere eşya götürmemk,oraya gidince ayarlanıcak.Onun haricinde her şey tam sayılır.Nikah şekerlerinin siparişi verilmedi.

Kına için yaptığın duvak nasıl tatlım el işlemeli bi şey mi merak ettim..Bendende bukadar...

canlarım bende 2.gelinlik provama gittim 10 güne kadar gelinliğim biticek duvakta bi yandan işleniyor aksesuarlar falnda yapılıor bayramdan 1-2 gün sonra çeyizim gitcek yerleşcek
24unde de kınam olcak bizde de bişi kalmadı bizim alcaklarımız kaldı tv alcaz bı zebra perde bi stor 2 halı,ve yatak odama avize alcaz salı gunu alcaz bunları
bunlar büyük iş değil 1güne halledicez maddiyattan dolayı bu kadar gecikti ama sonunda çok şükür alcaz

kınada dans müziğimi sinan özen seni çok ama çok seviyorum diye karar verdim
düğünde sezen aksu hoşgeldin olcak
kuaförüm fotocum hazır
gelinliği halam dikio zaten sorun etmıorm şimdiden deneynce çok beğendim ve heyecanlandım düğün günü bilemıorm
nişanlımda merak ediyor ama düğün günü görcek artıkın
herşeyim tam yanii evimde yerleşse süper olcak
davetiyemi bugun nşanlımın amcası teslim alıordu
anladğınız herşey tas tamam
heryer çeyiz oldu ananemin evinde benim kendime ait kolilencek eşyalarımda var onuda bi ara yapcam artık ayyy acaip heyecan ve stres oldm şimdiden
doğum kontrol hapıylada korunuorum 3-4 gündür başladm yaniii:26:
ayy kızlar al al bitmıor yaaa bunlar telaşlar güzel de bir de bitse süper olcak

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tatlım herkes yoğun anlaşılan.Vaktimiz çok az kaldı...Ramazanda etkiliyor insanı.

Düğün müziğine karar verdik sizce nasıl?mustafa ceceli sevgilim....dansa olur demi???

canım o şarkıyı dinlemedim ama mustafa cecelinin şarkıları süprdir

inşl.süper geçer düğünden sonrada topiği booşlaamayalım inşl...

canım düğün günü yaklaştıkça o heyecan bende de oluyor yaa
gelinliğimle kombin etcem el bohçamı el çiçeğimi daha iyi olur diye bindallım benimde hazır canımm kına tepsisi faln kınayla beraber erkek tarafı alcakmış bende hiç bişi yapmıorum ananemın dairesi benm çeyızlerle dolu biran önce gitse barii evimize ne güzel sen yerleştirmişin darısı benim başıma belki bende taç faln alcam hazır olarak

el işlemesi deil canım.. hazır taç aldım üzerine silikonla tül yapıştırdım en üstünede hazır satılan çiçeklerden koydum canım bir sıra.. dışarda nette falan var örnekleri onlara bakarak yaptım evde zaman geçirdim :))

sennkide en kısa zamanda olur tatlım merak etme .. eşyalar yerleşince evi daha çok seviosun ya iice benimsiosun :))
taç almıcaksan saçında ne kullancaksın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaar hepiniz dün akşam burdaymışsınız beni de arasaydınız yaaaa

hepiniz işlerinizi halletmişsiniz özellikle evlerinizi yerleştirmenize imrenerek bakıyorum hala evdeki inşaat bitmedi perdelerimiz seçtim halılar kaldı bide tv üniteleri ..

davetiyeyi seçtik bugun metnini ayarlayıp vercez basılcak bu hafta.

2 gündür kına taçları yapıyoruz annemle akşamları, çok zevkli oluyo ama cumartesi gecesi silikon tabancayla çiçekleri yapıştırırken kaza sonucu ayağıma silikon damladı (parmağımın ilk boğumu kadar diyebilirim miktarını ) o can havliyle ne yapacağımı bilemedim bi an elimle ayağımdaki silikonu alayım dedim bu seferde 4 parmağım birden yandı su topladı her biri kızlaar acılar içindeydim yani neyse ki bugun hafifledi .. işe sandeletle gelmek zorunda kaldım

gelinliğimi de aldım getirdim eve

bişey sorayım size benim gelinliğim güpürlü üzerinde boncuk işlemeleri olan ve sanırım "A" modeli denilen bi gelinlik. taşlı bi taç takmak istemiyorum. boncuklu incili bişey istiyorum ama burda çok pahalı geldi onlar el işlemesiymiş. internetten alabileceğim bi yer biliyomusunuz ?

Cnm gecmis olsum ebt bi sn eksktin
Benmde davetym dun gelms nisanlm gtrcek by pers.

çok sevindim sen baya herşeyini halletin canım rahatlamışsındır

benim daha çok işim var çoookkk

daha vaktimiz var öyle ufak tefek şeyler alınır sıkıntı yapma beni düşün rahatla

Canım çok geçmiş olsun sana,Sen de baya bitirmişsin hazırlıkları.Artık düğünümüzü beklemek kalıyorrrr galibaa,ufak tefek şeyler dışında bitmiş anlaşılan

Ay benimkide bi bitse tamamen dugune odaklanabilsem
umarim benimkilerde biter
Dugunden sonra burdatyiz insl
of of bi atlatsak

Canım çok geçmiş olsun sana,Sen de baya bitirmişsin hazırlıkları.Artık düğünümüzü beklemek kalıyorrrr galibaa,ufak tefek şeyler dışında bitmiş anlaşılan

ufak tefek değil ki evimizin içi bitmedi eşyaları yerleştiremedik hala ama sürekli düşünüp strese girmek istemiyorum mutlaka yetişecek ha düğünden 3 gün önce ha 3 hafta önce artık napalım bizimkide böyle oldu diyorum

sizinkide böle nasipmiş canım dert etme halledersniz dediğin gibi demeye devam et canım benimmmm ben daha tv alcam yarın stor zebra perde siparşi vercm bende daha düşünn

beni unutmuşsunuz :) daha doğrusu yoğunluktan ben :) kızlar okudukça stres oluyorum ya biz evi sonunda tuttuk çok şükür boya oluyor hafta sonu temizlikle uğraşacağız.. eşyalarımız hazır sonra onlar gelir hemen perdeleri diktirmeye yarın başlıyorum inşallah.. diğer haftada çeyizim gidecek ama bu kadar işe nasıl güç yetireceğim bilemiyorum hem de ramazanda.. Allah kolaylık versin hepimize.. artık ben de evimin bitmiş halini görmek istiyorumm.. kuaför ve fotoğrafçı işi de hala duruyor

yoğunluktan hepimiz boşladık burayı canım yeni yeni yazıoruz herhalde evlendıktn sonra dolduruuz topiği
oo sende halletmişin benim evi nişlanlımn ailesi bayramda 1 kez daha temzlicekler bayram bitmnden 1 gn sonra çeyızm gitcek diptn temzliği ypmşlardı
ama bi daha yapcaklar benmde tv zebra ve stor kaldı yarın storla zebranın siparişini verıom tvde 1 gune alncak zatn mutfkla oturma odama halı aldk bugn
bide yatak odama avize alczz ıvır zıvır banyo eşyası kaldı sepet faln işte al al btmıo işte battık ailecek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…