- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
davetiyeyi seçmedik bugün yarın sıkıştırayım paşayıda seçmeye gidelim .. davetiyelerin çöpe atıldığı konusunda hemfikirim saklarsa sadece yakınlar saklar acaba 2 tür davetiye mi yaptırsam çoğunluğu normal sıradan bi davetiye az bi kısmıda biraz daha özel olsa
o zaman senin kınada sadece sizinkiler olur daha güzel geçer bencebeyaz güzel duruyo ben bi arkadaşımda görmüştüm.. ben bindallı giymemeye karar verdim o sıcakta giy çıkar uğraşmak istemedim zaten abiyem bindallıyı andırıyo tam abiye değil böle daha iyi oldu sanırım ben kırmızı alcam tülleri bi an önce başlamalıyım ..
az da olsa eşimin ailesinden gelen olcak tabii :))
en güzeli saç baş nasıl olcak bende düşünmüo deilim ama dediğim gibi mecbur değiştiricem ben..
gelinlik giyeceksen kına anında tabi değiştirmen iyi olur ama gelinliği değiştirmek bi abiyeyi değiştirmekten çok daha zor olur sanırım:26:
kızlar perdeler kaç günde dikiliyo yani ortalama tabi değişiyodur diktirdiğin yere ve perdeye göre bi bilginiz var mı konuda ? bu arada ramazanınız hayırlı olsun ve biz ağustos gelinleri için çook zor bi ramazan bizi bekliyo :18:
Arkadaşlar ben dün gelinliği aldım,kına kıyafetim hazırdı onuda aldım ,ayakkabı vs. onlarda tamam.Kuaför ,dış çekim ayarlanmıştı.
nikah şekerlerimiz ,bohçalar ayarlanıcak.Aklıma gelmiyor başka neler eksik,genel anlamda tammlandı.
gelinliğimi alamadım kuaförümüde ayarlayamadım daha bugun ayarlasam olcak ama sıcakta kuaför dolaşıp fiyat sorcak halim yokiç çamaşırlarını falan aldın mı tatlım? gelin çiçeğin? hmm kınada dağıtılcak şeyler falan? başka aklıma gelmedi ..
benim kuaförüm hazır türbanlı gelin başımı gelin gitceğim yerde mukemmel br yer var ona yaptırcam
nişanlım nıkah işlemlerinide tamamlamış... 26 ağustosta 19:30da nıkah var düğün başlamadan
kınada ise turbanda çook iyi bir kuaför kendi evinde yapan biri var 50 tl nişan gelin başı faln ona yaptırcam ,
davetıyelrimin siparişi verildi
gelinliğimin kumaşı 1-2 gune gelcek perş.tyada cuma provaya gitcem
kızlar artık benim de nikah şekeri ve davetiye işlerim bitmiş durumda.. ama hala dış çekim için fotoğrafçı ve kuaförle ilgili hiçbir araştırma yapmadımperdeler de bir hafta ya da üç günde dikiliyormuş kızlar benim evim halen olmadığı için hala başlayamadım bu işe.. bu arada siz de benim gibi çok stres olup en küçük şeye kırılıyor musunuz ya (
Kınada dağıtılacaklar alınmadı canım,diğerleri tamm.Gelin çiçeğim çok güzel yapay ama gerçek gibi çok beğendim.Krem rengi güllerin arasında fuşya güller koydurttum.Nikah şekerini de yakında ayarlıycaz...Yorucu ama güzelllll...
inşallah en kısa zamanda eksiklerinizi tamamlarsınız tatlım.. dış çekimler 2 hafta önce olcak bizim ramazanın ortasında olcak artık napalım :44: düğün günü çekimlerin aceleye getirilmesini istemiyorum
stresten dolayı duyarlılığımız artıyo bu dönemde ama bunun farkına varırsak kendimizi toparlayabiliriz diye düşünüyorum ama bazen dibe vurmuyo değilim tabi.. son bi kaç gündür bugünleri tekrar yaşayamayacağımı hatırlatıyorum kendime daha iyiyim..
ben de daha önce fotoğraf çektirmek istiyorum çünkü nikahım erken saatte yetiştirmek çok zor olacak ama yine o güne kalacak sanırım.. gelinliği iki kez giyip tekrar kuaför fln zor olur ya[/Q
nikahın kaçta acaba merak ettim.. olmadı fotoğraflarını nikahtan sonra çekil..tabi saçın başın bozulmazsa ve başka planınız yoksa.. hem akşam gün batarken fotoğraflar ayrı bi güzel çıkıo bence..
ben de daha önce fotoğraf çektirmek istiyorum çünkü nikahım erken saatte yetiştirmek çok zor olacak ama yine o güne kalacak sanırım.. gelinliği iki kez giyip tekrar kuaför fln zor olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?