- Konu Sahibi gulumsebebek
İnşaAllah olmasın hasarları evlatlarımızın. Dediğiniz gibi bende baslarım ozaman fizyoterapiye hemen. İbadetlerin sevabı belliymiste sabır ibadetinin sevabı belli değilmis bol bol veirrmis Allah.. isyandan korusun sevabımızı versin inşaAllah.. cok zor bisey ama vardır bir hikmeti tabiki.. sağlıcakla cıksın evlatlarımız bi sorun yaşanmadanÖnceden gösteriyorlarmış pandemiden sonra kesmişler. Hortum aldırdılar bittikçe haber verip bez ıslak mendil filan aldırıyorlar. Evet benim üst kat komşum da bu haftalarda doğmuş şuan evli 2 çocuk annesi çevremde benimde çok örnek verdiler biri daha 3 yaşında bazı problemler olabiliyor tabi mesela çocuğun bağırsak sorunu çıkmış ama bu çocuktan çocuğa değişiyor tabi tek dileğim kalıcı hasarları olmasın hayatlarını etkilicek. Yoksa onun haricinde beni bekleyen sıkıntıları daha düşük bağışıklık sistemi olduğundan sık hastalanlanmalarını yada daha sık doktor kontrolleri olacağını biliyorum. Taburcu olduktan sonraki 1 ayı geçirdikten sonra direk fizyoterapi desteği almayı düşünüyorum mesela kas gelişimi için yaşıtlarını daha çabuk yakalaması için. Benimde tüp bebek 4 senedir bekliyoduk nasibi erken gelmekmiş olsun sağlıkları yerinde olsun da tek biraz daha beklicez sabır sınavımız bitmemiş