- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi gulumsebebek
-
Hanımlar merhaba,
15 gün önce 940 gram erken doğum yaptım entübe şekilde devam ediyor şuan. Bebeğim doğum şişliğini vs atınca baya zayıfladı kaça kadar düştüğünü bilmiyorum. Dün doktoru son iki gündür kilo almaya başladı şuan 895 gram dedi. Prematüre bebekler küvezde bu dönemlerde günlük ortalama kaç gram alırlar bilgisi olan varmı?
Amin teşekkür ederim. Tam belli değil sebebi bi tansiyon diyolar bi gizli sancı diyolar doğum nişanı geldi 2 gün sonra doğum yaptımGeçmiş olsun Allah uzun ömür saglik versin bebeğinize inşallah erken doğum sebebi neydi
Teşekkür ederim Allah razı olsun aminGeçmiş olsun, prematüre bebeklerin gelişiminin çok çok hızlı olduğunu biliyorum sadece.
Konunuz üste kalsın diye yazdım. Sağlıcakla tez vakitte kucaklayın inşallah yavrularınızı.
Darısı başımıza inşallah Allah’ın izniyleBende erken doğum yaptım 33. Haftada ama yoğun bakımda o kiloda çok bebek vardı çoğu da çıkıyormuş bazen ziyaret saatinde sohbet ediyorduk annelerle
Makinadan ayırmak için kilo alıp toparlamasını bekliyoruz diyolar kiloyuda doğumdan sonra 13.gün anca almaya başladı biran önce toparlasa da ağzındaki hortumdan kurtulsa diye dua ediyorumşuanda önemli olan kilosu değil merak etme, entübe olması daha önemli, önce akciğerleri düzelsin normal makinesiz solunuma geçsin zaten kiloyu alır kilo en kolay şey ona takılmayın inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur kucağına alırsın
Amin canım Allah razı olsunAllahım sağlıklı uzun ömürler versin damada sabır güç versin canım
Amin Allah razı olsun iyi dilekleriniz içinGelmiş geçmiş olsun tez zamanda inşallah.
Yavrunuzu sağlıcakla yuvanıza götürmeniz dileğimle.
Amin inşallah.Amin Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
Bir arkadaşımın da bebişi bu haftalarda doğdu,hastanede kaldı iyi şimdi geldi eve maşallah.Darısı başınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Doktorlara tabi önce Allaha emanet minik bebişlerimizHanımlar merhaba,
15 gün önce 940 gram erken doğum yaptım entübe şekilde devam ediyor şuan. Bebeğim doğum şişliğini vs atınca baya zayıfladı kaça kadar düştüğünü bilmiyorum. Dün doktoru son iki gündür kilo almaya başladı şuan 895 gram dedi. Prematüre bebekler küvezde bu dönemlerde günlük ortalama kaç gram alırlar bilgisi olan varmı?
Aminnn inşallah tek dileğim duam sağlıkla biran önce toparlanayıp yanıma dönmesiCok gecmis olsun , eminim ki kisa surede toparlayacaktir
Kuzenimin bebegi 28. haftada dogmustu , hizlica toparladi , suan 9 yasinda kocaman bir cocuk oldu :) Eminim sizin yavrunuz da hizlica buyuyecektir
Darısı başımıza inşallah böyle duydukça umut oluyor inancım tam benim kızımda biran önce gelicekBir arkadaşımın da bebişi bu haftalarda doğdu,hastanede kaldı iyi şimdi geldi eve maşallah.Darısı başınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Doktorlara tabi önce Allaha emanet minik bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?