Doğuma Hazırlık 26+2 Erken doğum riski ile yatış

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba. Benim şuanki durumuma çok benziyor. Ben 25. Haftamda acile gittim kasılmalardan. Kontrol edildiğinde rahim uzunluğun 22mm olduğunu öğrendim ve açılmam olduğunu söyledi doktor. Beni Üniversite hastaneye yönlendirdi ve 4 gün kadar yatış yapıldı. Sıfır harektle ertesi gün tekrar bakıp rahim uzunluğu 15mm düştüğünü söylediler. Baya bir canım sıkılmıştı çünkü hiç hateket etmeden düşüyorsa hareket edersem direk doğum başlar diye düşünüyordum. Çok şükür bebek de bir sıkıntı yok suyum da gayet yeterli. Taburcu olup evde sadece yatmamı ve WC ihtiyacımı görebileceğimi söylediler. Dikiş atmak da imkansızdı kesenin delinme ihtimali çok yüksekti. 26. Ve 27. Haftamda tekrardan doktora gittiğimde 15mm den 24mm yükselmiş. Şuan 28+3 haftadayım ve yatıyorum. Progestan fitili, nidicard ilaç ve bebek asperini kullanıyorum. 30. Haftamda tekrardan çiğer geliştirici yapılcak. Allahım sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Ama diyeceğim şu ki Rahim ağzı uzunluğu değişebilen birşey. Ben çok karalara bağlamıştım, çok ağlamıştım, modumu çok düşürmüştüm. Yapmak istediğim çok şey vardı ama artık çok üzülmüyorum bebeğim sağlıklı olsun başka birsey istemiyorum. Sakın moralini bozma

Ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım. En Son kontrolde 22mm den 17 mm ye düştü. İnşallah benimki de yükselir. Bende de açılma hunileşme var. İnşallah zamanını doldurup gelir bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…