Saç Şekillendiriciler 25mm maşa ile nasıl yapılcak bu saçlar :(

SinEx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
192
0
96
Aydın
25mm saç maşası aldım.. bugün elime geçti. denedim denedim yapamıyorum... acayip bişey oldu sacım... saclarımda cok uzun... hani sacım kısa olsa maşa kalın geldi dicem.. illa bukle bukle olsun istemiyorum ama sarılan sac acayip bisey olarak çıkıyorr kafamçokkarıştı

:) selam
ters maşa yap saçın uzunsa ben öyle yaparım.biraz zahmetli ama başka türlü tutmaz.saçlarından küçük tutamlar alarak makaraya ip sarar gibi ama maşanın kökünden ucuna doğru yani üstüste getirmeden saçları maşaya sar bekle.sonuç çok iyi.

galiba anlatamadım :)bayanssulusmile

ayy valla anlattın yada anlatamadın mühim diil ilgin için tesekkür ederim valla ya... moralim cok bozuldu.. ilk kez sarıyorum bide... zamanlada elim sacım alışırmı bilmem..

sac kökünden itibaren maşaya dolayacgım sacları demi?...bide ince ince tutamlar sarayım madem.. bi parmak kalınlıgında tutamlar idealdir heralde... ben biraz kalın almıs olabilirim.... offf ya bi dünya sac maşası hakkında video izledim boşunaymıs .. eger sacları beceremezsem yapmayı cok üzülücem..

acemi olduğun için yapamıyosun endişelenme eline maşayı ilk kez alan herkesin başına gelmiştir bu emin ol bikaç seferden sonra daha güzel yapıcaksın yalnız sakın saçını sarmaya uçlardan başlama saçının dibinden başla bide saçım çok uzun demişsin istersen önce yarısını sar sonra yine aynı saç tutamının geri kalan kısmını sar bir parmak kalınlığında çok ince olur ama iki parmak kalınlığında olabilir bu arada son bişey daha saçını karmakarışık ayırma düzgün tutamlar halinde ayır o zaman daha düzgün olur

bilmem yardımcı olabildim mi :icecream:

rujum cok saol valla ilgin için... dün gece saclarımı ykadım kuruttum en bastan maşaladım bu kez noldu sanki.. ilkine göre daha bi becerebildim hoşuma gitti... resim eklicem bi ara...

yok alışırşın bende düzleştitici aldığımda beceremiyordum hiç şimdi şarkı söyleyerek aynaya bakmadan yapıyorum :lepi:

maşayı iyice ısıtmadan başlama ve maşayı saçının dibine getir öyle sarmaya başla ucundan sündüre sündüre değil yani :)

valla denedim süper oldu.. kökten uca sarmadan olmuyomus... bide 2.kez yapınca daha ii oldu.. ilk deneme acemiliktendi galiba..... =))

canım saçların ne kadar uzun?benmde uzun yani bele 1 karış var ve 25lik mi 19luk mu alsam diye tereddütteyim.25lik çok mu kalın ?

canım benimkide işte seninki kadar heralde.. popomdan yukarda baya belimde. ilk kullanınca hata ettigimi düiündüm ama cok memnun kaldım.. ben lüle lüle pek sevmiyorum.. hafif su dalgasına dönüyo.. güzel oldu.. valizimi topluyorum.. eger vakit bulursam resim eklemeye calısırım canım...

canım saçların ne kadar uzun?benmde uzun yani bele 1 karış var ve 25lik mi 19luk mu alsam diye tereddütteyim.25lik çok mu kalın ?

canım bu resim maşa yaotıktan bir buçuk gün sonra cekildi.. jöle sprey köpük vs.. hiç bişey yok.. elidor 7/24te sürmedim.. sacımı yıkadım maşaladım deneme amaclı yaptıgımdan özenmedim.. birbucuk gün sonra akmış hali bu şekildeydi....

canım rica ederim daha uygun zamanda daha ii foto koymaya calısırım yapar yapmaz cekerim bu sefer

ay ben yapamıyorum kızlar ya
19 mm lik maşam var. saçım belimden 1 karış yukarıda ve dümdüz..

hafif dalgalar olsun istiyorum.
saçımın dibinden başlıyorum saçı maşaya doluyorum amaaa ıÇERı ya da DIŞARI sarmak ne demek?
SAÇ KÖKÜNDEN UCUNA mı yoksa UÇTAN YUKARI doğru mu sarayım?

sinex saçların çok güzel olmuş maşanın markası ne??Bende alcam 25 mm kalın olsun iri dursun istiyorum

merhaba arkadaşlar ben de aylar önce maşa aldım ama yapamadığım için dolabın bir köşesinde duruyordu.internette araştırırken bir saç videosu izledim şu yabancı sitelerin.ordan fikir alıp öğrendim.çok güzel oluyor kuaförden çıkmış gibi hemde.bakın anlatayım:önce saçlarınız mutlaka kuru ve temiz olmalı.önce saçınızı güzelce tarayın sonra hangi tarafa ayırcaksanız o tarafa doğru tarayın,ben önlerden başladım.tutamlar alın iki parmak kalınlığında falan çok az jöleye değdirin elinizi o tutama yedirin.ardından ben maşayı dipten başladım ama dik tutun.sıkıca sarın biraz bekleyin açılınca çok güzel bukle oluyor ama onu bırakmayın öyle.maşayla sardığınız her tutamı bigudilere sarın tek tek .hepsini öyle bitirin.bir on beş dakika kafanız bigudilerle sarılı kalsın açmaya başlarken aşayıya doğru çekin bigudileri.sonra süper bir görüntü.inanın ben hiç beceremiyordum bu çok iyi yardım etti...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…