255 cc meme implantı

mina82

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
44
4
621
İzmir
Merhaba

günlerdir burayı takip ediyorum..23-01-2025 255 cc meme impalntı yaptırdım.Boy 173 kilo 63..kısaca hayal kırıklığı.

doğal istiyorum büyük olmasın derken aslında istemediğimin 400-500 cc olduğunu aslında 335 den aşağı yaptırmamam gerektiğini anladım:)

ama bir sorun daha var asimetri..zaten daha büyük yaptırsam daha belirgin olacaktı..her halükarda revizyon olacağım dr um da kabul etti

size sorum şu..silikonlar baya baya yer değiştiriyor meme içinde...sağa sola yulkarı kayıyor gorünüyor da dışarıdan..bu normal mi yoksa tam oturması mı gerekiyor

artık dalgaya vuruyorum gülüyorum ...:) onemli olan once asimetri düzeltmemiz gerekiyormuş.sağ memem daha aşağıda duruyor.revize şart en azından büyük olsalardı yazın daha belli olacaktı..şimdi tek çarem kışı beklemek...

özelden atayım soran olursa..siz nasıl oldunuz? ebn de sizinkileri beğendim maşallah
Aslında kendi meme dokun da varsa 255cc normal durur ama sen daha belirgin bir şey istediysen küçük kalmıştır evet. Benimde ameliyatım var 300 falan takılcak şu an stres oldum. Çünkü yaptırıp yine dolgulu takmak istemem Bu arada bence tam otırmasını bekle oynaması da geçebilir çünkü ben forumda son 5 yılın nerdeyse tüm meme estetiği konularını okudum. Aynı problemi yaşayanlar olmuş. Düzwldi yazmışlardı sonra. Özelden bana da foto atar mısın merak ettim açıkçası boyutu

Valla benim kendi dokum vardı destekli takıyordum kas üstü 315 cc takmış doktorum senin vücut orantınla da alakalı ama sıfır desteksiz istiyorum diyorsan 350cc 400 cc taktır bir seferde kurtul derim sonradan küçülüyor ben pişmanım keşke daha büyük olsaydı ccler diyorum kendi dokuma 450 cc vardır şuanda ama hala gözüme küçük geliyor

ay yok küçük gelmedi valla.çünkü sizin dikleştirmede var üst dolgunluk çok iyi.bu arada izleriniz de kayboluyor sanki? memeler birbirine daha yakın bana gore bu da istenilen dogunluğu sağlar dekoltede..

zaten ben 275-295 isterken 255 takıldı...benim için bu çok ideal aslında...ama tekrar dikleştirme bişi olmak için operasyon olursam 300 ün üzerine cıkarım diyordum...ama son zamanalrda hepiniz öyle beğendiniz ki bi de yumuşadıkça doğallaştı yayıldı sanki ufaktan vazgeciyorum ama yine de belli olmz(tekrar hatırlatayım boy 173-174 kilo 61-64 arası oynuyor)

:)

meme ortasından aşağıya inen izler ne durumda kaybolacak mı?hiç dikkat bile çekmiyor aşağıda kalmış sizin

Ay evet benim de kafam karıştı burayı okuduktan sonra. Peki sizin markası neydi silikon yuvarlak mı

kafanız karışmasın

boy olarak 170 üstüsünüz bence 300 altı olmasın

300 çok uygun ama eğer üçgen bikinide gözle görülür bir dekolte olsun diyor ve 60 kg üstüyseniz ki oyle hatırlıyorum 300-325 olabilir

ama tüm bunları doktorunuzla konuşun pişman olmayın ve unutmayın 2,5. aydanbildiriyorum yayılıyor yumuşuyor küçülüyor ama doğallaşıyor ..ilk an sizi kandırmasın ameliyattan sonra...o zaman 2 top koymuşsun gibi oluyor.yukarıdaki fotodaki arkadasın çok güzel doğallaşmış daha 15.günde ama unutmayalım o 50 li kilolarda bizim gibi diil

Evet 173 boyum 65 kiloyum şu an sanırım haklısınız ama ben daha marka modele bile karar veremedim. Nisan sonu ameliyatım var Ergonomix 2 için doktorla anlaştık ama üst dolgunluk açısından yuvarlak ve polytech önermişti bana. Ahh ah çok zor işler bi karar verip yaptırsam çünkü bi daha ameliyata falan param da yetmez

bende polytech bile damla görüntüsüne ulaştı bu en yumuşak denen ergonomix 2 iyice doğal demek ki..

eğer memeleriniz dikse en iyisi hangisiyse yaptırın ama eğer sarkma varsa bunu iyice konuşun doktorunuzla...doğal yapayım derken olgun kadın memesi diyorlar öyle sarkık durmasın

bu arada yaşım 43 25 ay emzirdim benim yine iyi çok sarkmadı ...ama keşke dikleştirip oyle koydursaydım protezi...sadece o yuzden revizyona giderim yoksa büyüklüğe alışırdım...

Daha iner tabi benim de iki hafta oldu ödemli hala ama yeterli benim için inse de doğal durur ben çok abartı istemiyordum sizin de gerçekten güzel bence vazgeçin evet izler çok erken olmasına rağmen az belli oluyor bende ama çok güzel bakıyorum takviyeler kullanıyorum buna bağlıyorum bu arada mesajları alıntı yapıp yazar mısınız bildirim gelmiyor bana yazdığınız böyle

kusura bakmayın 2008 üyesiyim ama 10yıldır girmemiştim siteye kullanmayı pek bilmiyorum ben bu hafta ultrasona gidicem...bakalım dolgularla ilgili bişi çıkarsa ilerleyen donemde operasyon yapalım derse yaptırabilirim.yoksa kalsın şimdilik aynen....takviyeler gecen gün yazılmıştı...e vitamini vs onlar mı?en çok dikleştirmede o korkutuyordu beni sizi görünce gaza geldim...belki 2-3 yıl sonra yaptırırım mesela...ay kararsızlıktan ölücem :)))))))))

Ay evet benim de kafam karıştı burayı okuduktan sonra. Peki sizin markası neydi silikon yuvarlak mı
Benim 315 cc MESMO®-duyarlı olarak adlandırılan daha ince bir mikro-dokulu POLYTECH marka sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok hafif 15.günde yumuşayamaya başladılar mentor çok sert geldi bana.yuvarlak canım benim yani kendi dokum var mı yok mu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama zaten ilk halleri çok ödemli oluyor göz önünde bulundur ona göre yaptır.

aynen benimki de mesmo...çok memnunum

Eklentiler

• 1e7c121a-d6ad-4123-99ff-c10075222d90.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 25
Biraz kullanın en iyisi , hafif sarkma falan olursa ondan sonra yaptırırsınız dikleştirme ve büyütme. Evet C vitamini, E vitamini, Kolajen tableti kullanıyorum. Henüz iz kremine yeni başlayacağım ona rağmen açtığımda doğru düzgün belli olmuyor içten dikiş olan yerler

Kesinlikle 300 ya da 310 yaptırın 295cc hiç memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…