Aslında kendi meme dokun da varsa 255cc normal durur ama sen daha belirgin bir şey istediysen küçük kalmıştır evet. Benimde ameliyatım var 300 falan takılcak şu an stres oldum. Çünkü yaptırıp yine dolgulu takmak istememözelden atayım soran olursa..siz nasıl oldunuz? ebn de sizinkileri beğendim maşallah
Valla benim kendi dokum vardı destekli takıyordum kas üstü 315 cc takmış doktorum senin vücut orantınla da alakalı ama sıfır desteksiz istiyorum diyorsan 350cc 400 cc taktır bir seferde kurtul derim sonradan küçülüyor ben pişmanım keşke daha büyük olsaydı ccler diyorum kendi dokuma 450 cc vardır şuanda ama hala gözüme küçük geliyorAslında kendi meme dokun da varsa 255cc normal durur ama sen daha belirgin bir şey istediysen küçük kalmıştır evet. Benimde ameliyatım var 300 falan takılcak şu an stres oldum. Çünkü yaptırıp yine dolgulu takmak istememBu arada bence tam otırmasını bekle oynaması da geçebilir çünkü ben forumda son 5 yılın nerdeyse tüm meme estetiği konularını okudum. Aynı problemi yaşayanlar olmuş. Düzwldi yazmışlardı sonra. Özelden bana da foto atar mısın merak ettim açıkçası boyutu
Bana yazdınız sanırımözelden atayım soran olursa..siz nasıl oldunuz? ebn de sizinkileri beğendim maşallah
Ay evet benim de kafam karıştı burayı okuduktan sonra. Peki sizin markası neydi silikon yuvarlak mıValla benim kendi dokum vardı destekli takıyordum kas üstü 315 cc takmış doktorum senin vücut orantınla da alakalı ama sıfır desteksiz istiyorum diyorsan 350cc 400 cc taktır bir seferde kurtul derim sonradan küçülüyor ben pişmanım keşke daha büyük olsaydı ccler diyorum kendi dokuma 450 cc vardır şuanda ama hala gözüme küçük geliyor
Evet 173 boyum 65 kiloyum şu an sanırım haklısınız ama ben daha marka modele bile karar veremedim. Nisan sonu ameliyatım varkafanız karışmasın
boy olarak 170 üstüsünüz bence 300 altı olmasın
300 çok uygun ama eğer üçgen bikinide gözle görülür bir dekolte olsun diyor ve 60 kg üstüyseniz ki oyle hatırlıyorum 300-325 olabilir
ama tüm bunları doktorunuzla konuşun pişman olmayın ve unutmayın 2,5. aydanbildiriyorum yayılıyor yumuşuyor küçülüyor ama doğallaşıyor ..ilk an sizi kandırmasın ameliyattan sonra...o zaman 2 top koymuşsun gibi oluyor.yukarıdaki fotodaki arkadasın çok güzel doğallaşmış daha 15.günde ama unutmayalım o 50 li kilolarda bizim gibi diil
bende polytech bile damla görüntüsüne ulaştı bu en yumuşak denen ergonomix 2 iyice doğal demek ki..Evet 173 boyum 65 kiloyum şu an sanırım haklısınız ama ben daha marka modele bile karar veremedim. Nisan sonu ameliyatım varErgonomix 2 için doktorla anlaştık ama üst dolgunluk açısından yuvarlak ve polytech önermişti bana. Ahh ah çok zor işler bi karar verip yaptırsam çünkü bi daha ameliyata falan param da yetmez
Daha iner tabi benim de iki hafta oldu ödemli hala ama yeterli benim için inse de doğal durur ben çok abartı istemiyordum sizin de gerçekten güzel bence vazgeçinay yok küçük gelmedi valla.çünkü sizin dikleştirmede var üst dolgunluk çok iyi.bu arada izleriniz de kayboluyor sanki? memeler birbirine daha yakın bana gore bu da istenilen dogunluğu sağlar dekoltede..
zaten ben 275-295 isterken 255 takıldı...benim için bu çok ideal aslında...ama tekrar dikleştirme bişi olmak için operasyon olursam 300 ün üzerine cıkarım diyordum...ama son zamanalrda hepiniz öyle beğendiniz ki bi de yumuşadıkça doğallaştı yayıldı sanki ufaktan vazgeciyorum ama yine de belli olmz(tekrar hatırlatayım boy 173-174 kilo 61-64 arası oynuyor)
:)
meme ortasından aşağıya inen izler ne durumda kaybolacak mı?hiç dikkat bile çekmiyor aşağıda kalmış sizin
kusura bakmayın 2008 üyesiyim ama 10yıldır girmemiştim siteye kullanmayı pek bilmiyorumDaha iner tabi benim de iki hafta oldu ödemli hala ama yeterli benim için inse de doğal durur ben çok abartı istemiyordum sizin de gerçekten güzel bence vazgeçinevet izler çok erken olmasına rağmen az belli oluyor bende ama çok güzel bakıyorum takviyeler kullanıyorum buna bağlıyorum bu arada mesajları alıntı yapıp yazar mısınız bildirim gelmiyor bana yazdığınız böyle
Benim 315 cc MESMO®-duyarlı olarak adlandırılan daha ince bir mikro-dokulu POLYTECH marka sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok hafif 15.günde yumuşayamaya başladılar mentor çok sert geldi bana.yuvarlak canım benim yani kendi dokum var mı yok mu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama zaten ilk halleri çok ödemli oluyor göz önünde bulundur ona göre yaptır.Ay evet benim de kafam karıştı burayı okuduktan sonra. Peki sizin markası neydi silikon yuvarlak mı
Biraz kullanın en iyisi , hafif sarkma falan olursa ondan sonra yaptırırsınız dikleştirme ve büyütme. Evet C vitamini, E vitamini, Kolajen tableti kullanıyorum. Henüz iz kremine yeni başlayacağım ona rağmen açtığımda doğru düzgün belli olmuyor içten dikiş olan yerlerkusura bakmayın 2008 üyesiyim ama 10yıldır girmemiştim siteye kullanmayı pek bilmiyorumben bu hafta ultrasona gidicem...bakalım dolgularla ilgili bişi çıkarsa ilerleyen donemde operasyon yapalım derse yaptırabilirim.yoksa kalsın şimdilik aynen....takviyeler gecen gün yazılmıştı...e vitamini vs onlar mı?en çok dikleştirmede o korkutuyordu beni sizi görünce gaza geldim...belki 2-3 yıl sonra yaptırırım mesela...ay kararsızlıktan ölücem :)))))))))
Kesinlikle 300 ya da 310 yaptırın 295cc hiç memnun değilimEvet 173 boyum 65 kiloyum şu an sanırım haklısınız ama ben daha marka modele bile karar veremedim. Nisan sonu ameliyatım varErgonomix 2 için doktorla anlaştık ama üst dolgunluk açısından yuvarlak ve polytech önermişti bana. Ahh ah çok zor işler bi karar verip yaptırsam çünkü bi daha ameliyata falan param da yetmez
300 ile 295 arasında çok fark yok ki farkın belli olaması için 295 ile 350-380 üzeri deseniz anlarım daKesinlikle 300 ya da 310 yaptırın 295cc hiç memnun değilim
Siz ne zaman oldunuz kaça oldunuz kas altınım kas üstü mü kaç ccaynen benimki de mesmo...çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?