250 kg kapak =1 tekerlekli sandalye

Bende toplayıp bir yakınıma veriyorum o da işyerine götürüyor inşallah ordanda gerekli yerlere ulaşır :) Galiba bu sene sonunda bu kampanya sona erecek ama toplum daha yeni öğreniyor bu mavi kapak kampanyasını ben sene başında biriktirmeye karar verip İstanbul da verebilecek yerler aradım ama bulamadım şimdi sokağa çıkıyorum tüm işyerlerinin önünde mavi kopak toplama sepeti ağaçlara dahi asılmış keşke sene başında da böyle bilinçli olsaydı toplum bu yüzden inşallah 1 sene daha sürer de tüm ihtiyaç sahipleri tekerlikli sandalyelerine kavuşur..

ben daha önce görmedim, bu sene sonunda kampanyanın biteceğini .. siz nereden öğrendiniz acaba? ben hala toplayan yerlere veriyorum çünkü. bitecek olduğuna dair bir duyum almadım?

Nette konusu geçen bir çok konuda bu kampanyanın 31 aralık 2011 de son bulacağı yazıyor. Geçen sene biticekti ama uzatılıp bu seneyede imkan tanındı.. Belki tekrar uzatılır 2012 de de süregelebilir.

ben de kapak topluyorum.arkadaşımın kızına veriyorum oda okuluna götürüyo.böylece işe yaradığımı hissediyorum :)

apartmana damacana astık yarısına kadar kapak oldu. Her geçen atıyor.Umarım yardımımız dokunur herşey onlar için.. :)

mrb arkadaşlar
bu kapak kampanyası devam ediyor mu?
ediyor ise ben de toplamak isterim ama nereye vereceğimi bilmiyorum:2:

mavi kapak her yer topluyor herhangi bir yere ulaştıramıyorsanız çıkın kendi ilinizin çarşısına orada bir sürü kapak atmak için yer olacaktır

bende geçen kıştan beri topluyorum komşunun kızı okula götürüyo ona veriyorum inşallah birilerine faydamız oluyodur..buralarda daha yeni yeni görüyorum ağaçlara asılı damacanalar

ben çorludayım iş yerimde yaklasık 50 kg kadar kapak var corlu belediyesine veriyorum corluda oturanlar belediyeye telefon acıyorsunuz kapınızdan ücretsiz alıyorlar

Ben yıllardır topluyorum hâlâ da devam ediyor, bi damacananın içindeki su bitince kurutun, içine biriktirin sonrada okullara belediyelere derneklere verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…