250 kg kapak =1 tekerlekli sandalye

ben öğretmenim bi arkadaşım vasıtasıyla duymuştum bu kampanyayı mart ayında. ozaman başlamıştık öğrencilerimle kapak toplamaya hazirana kadar 1 tane tekerlekli sandalye alacak kadar topladık :)) çocuklarda çok mutlu oldular böyle bir sosyal projede yer aldıkları için. toplamak isteyen arkadaşlar okullara gidip yrdım isteyebilirler. bulunduğunuz yerde varsa su fabrikalarına gidin oralarda üretim hatası kapaklar oluyo onları isteyin. bizim bi arkadaşımız büyük bi su firmasında direktör,oğlunun okuluna bir kamyon kapak göndermişti ççok güzel bi proje bu

Her boy, her renk ve cinsteki kapaklar toplanabilir.

sanıyorum kola şişeleri,yağ şişerler,yüzey temizleyici,kosla,vernel vb. plastik kapaklarda bu kampanyaya dahil.

sadece mavi kapak değil. çevre bu şekilde bilgilendirilirse eminim sayı çok daha fazla olur.

bende evimde biriktiriyorum. okullar açılınca götürüp okula vericem.

Benimde kardeşim biriktiyordu bir ara okuldan istemişler bu konu için hatta ögretmeni ne kadar çok toplarsanız o kadar iyi not veririm demiş hala devam ediyorsa bu kampanya yaygınlaştırılmalı bence sonuçta plastik kapak ne ki biz komsularımıza falan da söylemiştik hatta bir komşumuz deniz kenarından bir sürü toplamıştı hani atarlar ya (ilk defa işe yaradı yani)

bende 7-8 aydır topluyorum engelliler derneğine götürüyorum çok sevinçle karşılıyorlar işe yarıyordur inşşş devam aralık ayına kadar hadi bakalım herkese söyleyelim

iSyerimin kar$ındaki birkaç cafeden çöplerin üstündeki kapakları alarak köse basındaki beyaz esya bayindeki toplama noktasına bırakıyorum o anlarda çöpler temiz elleim kirli gözüküyor gözüme çok keyifli rastalayan insanlar mutlaka yardım ediyo binlerce kadının oldugu burada bile ilgi yok

basına gelmedikçe banane diyen bir milletiz maalesef

Son düzenleme:
bende kampanya bitti zannediyodum ki geçen gün öğrendim devam ediyomuş oğlumla birlikte bizde biriktiriyoruz artık hatta oğlum sokaklardan toplayıp getiriyor.

Çok güzel bi kampanya,geçen gün haberlerde sandalye alan bi çocugu gösterdi.Nasılda mutluydu.Ben de biriktiriyorum umarım faydamız olur.

benimde kardeşim topluyodu onada 10.000 kapaga bi sandalye demişler bizde yardımcı olmaya çalıştık gözüm hep kapaklara takılıyordu tatılde bile toplamıştım sonra 7.000 kapak olmuşduki kampanyanının bittigini heryerin almadıgını söylemişler kardeşimde oturdukları yerin belediyesine başvurmuş onlar gelip almış inşallah birinin işine yaramıştır.toplamaya devam...

Son düzenleme:
selam
bende aynı şekilde kapak topluyorum
ege üniversitesi kapakları alıyor aralık ayına kdr
cüzii bi rakamla ptt kargo ile gönderebilirsiniz
face de mevcut
mavi kapak toplama kampanyası adında.
kolay gelsin

ben de topluyorum..yeni basşladım keşke daha önce baslasaydım..oturdugum sitede Bir Zehra kızımız war..hem duyma-konusma engelli hem de yürüyemiyor..onun için topluyorum..bazen unutup çöpe atıyorum hemen geri alıyorum..her türlü kapak oluyormuş keşke pet şişeler falan da olsaydı..bizim kız için 250 kg demişler umarım en kısa zamanda toplarızz..Allah yardım etsin hepsinee Acil şifalar wersin..

6 kişilik bir grup olarak bizde byle bir işe kalkıştık geçen sene ancak inanın duyarlı olanlar çok az heleki küçük yerlerde ben bunlarla uğramşamam diyip savuşturuyolar baktık olmucak plastiklerin geri dnüşümünün yapıldığı bir çöplüğe gttik 5 saat içindede 200 kiloya ulaştık 60 kiloda bizde vardı aldığımız tekerlekli sandalyeyeide bi amcamıza hediye etmiştik
pek değer kıymet grememiştik ama önemli bir olay yaptığıma inanıyoruz yaptıkta galiba

ben anasınıfı öğretmeniyim.bizde çocuklarımızla topluyoruz kapakları.kısa zamanda o kadar çok getirdiler ki... inşallah ihtiyacı olan birine yardımımız dokunur.

ben tek başıma başlamıştım şimdi 20 kişilik grup oluşturduk sürekli topluyoruz ınş. emeklerımız güzel yerlere ulaşır devam arkadaşlar

istanbuldaki arkadaşlar sormuşlar benim bildiğim daha doğrusu tesadüfen gördüğüm beylikdüzünde bir alışveriş merkezi kampanya başlattı hatta yeterli kiloda kapak toplayana sinema bileti filan veriyorlarmış hediye. ben anadolu yakasında oturduğum için kadıköyde birçok yerde elektrik direklerine esnaflar büyük şişe asıyorlar oralara atabilirsiniz. bostancıda ido iskelesine yakın bir taksi durağı topluyor. bostancı tarafında oturanlar oralara verebilirler ayrıca türkiye sakatlar derneği de topluyor onların şubelerine de verilebilir diye biliyorum..

bizde kapakları toplayıp anaokuluna verdik onlar size ulaştıracaklardı.büyük mavi torbalarla yaklaşık 50 torba toplandı.bizde mavi kapak diye biliyorduk başka kapaklarında olabileceğini şimdi öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…