250 kg kapak =1 tekerlekli sandalye

destinayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
249
1
46
İstanbul
EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENMEKTEDİR.

Engelli Vatandaşlarımızla ilgili devam eden Sosyal Sorumluluk Projemizin ilk parti Tekerlekli Sandalye Dağıtımı 12 Kasım 2010 Cuma günü saat 13.00'de Fakültemiz Bilim Sanat Amfisinde yapılmıştır. Dağıtımlarda şu ana kadar 75 araç teslim edilmiştir. Kampanyamız 31.12.2011 tarihine kadar devam edecektir. Kampanyamıza Migros Ege Bölge Müdürlüğünün lojistik destek vermesi ile topladığınız kapakları Ege Bölgesindeki tüm Migros, Şok ve Tansaş mağazalarına teslim edebilirsiniz.

Her boy, her renk ve cinsteki kapaklar toplanabilir.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, sağlık kurulu raporlarını 0-232-388 03 25 fax çekebilirler.

Arkadaşlar bulunduğumuz illerde kampanya başlatalım. Bugün her sağlıklı insan ilerleyen günlerde engelli adayıdır bunu unutmayalım.

Bulunduğum ilde bu kampanya bitmiş durumda ama engelli insanlarımızın sayısına bakılınca yeterli değil.

Dipnot: ulaşabileceğiniz tel no : (0232)311 15 33

İzmir deki kadınlar klubü üyelerine sesleniyorum lütfen duyarsız kalmayalım.

Merhaba, bende bu konuyu araştırıyordum ama pek bir şeye rastlamadım kampanya bitti diye biliyordum ki sizin mesajınızı gördüm.
Elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmak isterim ancak ben İstanbul'dayım yapılabilecek bir şey vardır umarım.

Kendi ailemizde yakınımızda yoklar diye görmezden gelemeyiz onları.yapılacak elbette bir şeyler vardır.İstanbul da yapılacak faaliyetler ve organizasyonlarla ilgili bilgisi olanlar ilgilensin lütfen.

Çok teşekkürler bilgilendirme için.
Okulda "Kapak toplıcaaam yardım ediceeem" diye az uğraşmamıştım...Dışarı çıktığımda 1 saat boyunca kapak toplardım geçen dönem
İnşallah daha fazla toplanır...

bende evdeki kapakları biriktirip yolda ağaçlarda asılı duran pet şişelere atıyorum.
ama bundan sonra tansaşa götüreyim. benim biriktirdiğim mavi kapaktı demek yumuşatıcı kapağı filanda oluyor onları da biriktireyim.
bende kampanya bitti sanıyordum ama devam etmesine sevindim.

Son düzenleme:
Ben bizzat toplamadım ama toplayan arkadaşlarıma elimden geldiğince yardım ettim umarım Güzel umutlar parlak gelecekler onlar için olur

bende kampanya bitti sanıyordum ....çok teşekkürler mahallede özürlü bir kız var adı YAPRAK hep görüyorum annesi kucağına alıp bakkala hatta çöp dökmeye çıkıyor ....oğlumun bebek arabasını verdim kadına bir yıldır onunla pazara bakkala gidiyorlar ama araba eskidi kız büyüdü 12/13 yaşında var :26:
onun için toplamak istiyorum ama nasıl tek başıma nasıl kalkıcağım bilmiyorum ...şimdi kampanyanın devam ettiğini görünce aklıma da bir fikir geldi ...mahallden geçen eskicilerden rica edicem onlar çöp topluyor eski alıyor onlar bana yardımcı olabilir

benim bu konuda bilgim yok ama yardım etmek istiyorum. topladığımız kapakları ege üniv. diş hekimliği fakültesine mi gönderiyoruz???

ben kıştan beri kapak biriktiriyorum bir büyük poşet oldu şimdilik
bu dönemlerde kampanya olmadığını düşündüğümden göndermemiştim
kapak kampanyaları sürekli oluyor o yüzden hiç atmıyorum ben

komşumuzun küçük kızı bize gelip sormuştu kapak..benim haberim bile yoktu..
o günden itibaren toplamaya başladık evde topla topla ne kadar toplanıcak.iş yerimde çok topladım getirdim.geçenlerde topladıklarımı kıza verirken sordum ne kdr oldu die..
ilk postayı göndermişler bile ikinciyi de yarılamış

Hay ALLAH ben de bitti sanıyordum,iş yerindeki arkadaşlardan öğrendim,gelip konu açayım dedim,açılmış çoktan,

Her gün güncel tutalım bari arkadaşlar topiği...

bende toplamaya başladım bu hafta dersanedeki öğrencilerimede duyuruyorum aralık 13 üne kadarmış süresi ...peki iii ben antepteyim belediye topluyo diye duydum ancak hangi birimle iletişime geçicem bana bilgi verirmisiniz

Bence süreyi dikkate almadan kapakları biriktirmeye devam edelim, bu sürekli yapılan bi etkinlik.her yıl çıkıyor bildiğim kadarıyla.türk halkını duyarlılığından ötürüde kutluyorum.Artık caddelerde kapak biriktirme istasyonları kurulmuş

bende bitti zannediyodum sürekli gittiğim bir resturant var oraya demiştim sağolsunlar poşet poşet biriktirdiler biriktirmeye devam

Ben öğretmenim.Okulumuzda topluyoruz kapakları ancak biz sadece plastik kapaklar diye biliyoduk.. Gazoz kapakları falan da toplanıyor mu hani şu metal olanlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…