- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
Ceyceyi ... ve kisaltmalardan kurtaramiyorum benSana gönderdiğim sayfaya bak, daha önce yazmıştım mesajda.
Dün ck daydı kadın, guess de mevcut şuan bayağı indirimde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceyceyi ... ve kisaltmalardan kurtaramiyorum benSana gönderdiğim sayfaya bak, daha önce yazmıştım mesajda.
Dün ck daydı kadın, guess de mevcut şuan bayağı indirimde.
Bundan sonra sanırım birkaç kişiyi almayacaklar ekonomi türevleri konulara.Konu icerigine gore tasinmiyor aslinda neden boyle olmus ki
Bundan sonra sanırım birkaç kişiyi almayacaklar ekonomi türevleri konulara.
Yazmayayım tek tek, banlı olanlarımız da var
Dışlanıcizz
Benim büyük bebe uyandı, küçüğün de eli kulağında.Ban gelmez herhalde bundan da konu konuyu aciyor iste ekonomi konusundayz hala . Oyle degil mi
Site uyumus yazan yok ne yapalim. Bizimde ceneler düşük![]()
O şantiyenin allah cezasını versin bizde evi aldığımızda çok ödüyorduk 3 ay çok ödedik ne sinir bozucu bişeydir oEe şantiye elektrigi olunca 2 kati geliyor.Bu ay kurtuluyoruz ınş.Normalde hic kapatmayinca 400 450 geliyordu bize
Bu saatte uyanilmaz cocuum de yat geriBenim büyük bebe uyandı, küçüğün de eli kulağında.
bu akşamlık konu heba etme gösterimin sonuna geldim, sizlerin çenesine Allah zeval vermesin, sabah okuyacağım
![]()
yazmam açık açık hem mune kızar hem de fakir halimle sitede yanlışlıkla zengünn sanılırım olmazz cıkss.bir avokado yüzünden yıllarca dışlandımmm özelime bile yazdılar selam zengin kadın diye valla bak.açıklıyorummmm zenginliğin kıyısından bile geçmiyorum ama markalara zaafım var elimde değilll arkadaşlarr kölesi olmuşum sisteminn sarmış sarmalamış her yanımı kurtulamıyorummmmCeyceyi ... ve kisaltmalardan kurtaramiyorum benkadin alnina yazacak nerdeyse buraya yazamiyor
![]()
Son ikisini 1.5 yilda yaptim avizeye de sira gelecek insallah, umutluyumOhoo 3 cocuk yapmışsın hala avizeyi dert ediyorsun degistir hemen bence. Ben daha yeni evliyken sokturdum baska yere koydum simdi ordan sokturcem. Ne yapayım benle mi yaslancak. Uzuluyorum ama kendimi sinir edemem
o gu ile baslayan canta markasi mi.. gecen sene geldigimizde cifter hediye getirdim. outlet magazisina gittim burada. iki alana ucuncu bedavaymis. tanesi 22-23 euro ya geldi cantalar. tr ye bir goturdum ki en ucuzu 650 lira. millet bayram etti. annem kv eltiler gorumceler gu..s li oldu ortamlarda.gu...s ve ck hastasıyımdır eldivenden merdivene alırım indirimde affetmem![]()
nee banlanacak miyiz.. bir de icerigi mi degistirdik neden tasindi baslik?Bundan sonra sanırım birkaç kişiyi almayacaklar ekonomi türevleri konulara.
Yazmayayım tek tek, banlı olanlarımız da var
Dışlanıcizz
Farkı var %50 daha az yakıyor çamaşırı olmasada bulaşığı kesinlikle 10 dan sonra çalıştırıyorum sabahta boşaltıyorumgercekten tasarruflu lamba da yetmiyor artik. kitap vs okunmuyorsa los isikta tv isiginda oturmak lazim. yalniz gece gunduz calistirmanin artik pek farki olmadigini duymustum. 90 larda cok modaydi o.
Çaycısı kapatmayın:)
Ütü yapmayın.
2 bilgisayar 7/24 açık olsun
Tv izlemeyin. Eşiniz izleyebilir :)
Günde 2 kez bulaşık makinası çalıştırın
Çamaşırı ihtiyaç oldukça yıkayın
Çaycının pek çektiğini sanmam valla. Bizde 3-4 saat açıktır her gün. faturam 129 geldi. Ama markadan markaya değişirse onu bilememcıks ikna olmam çaycım candır bir de büyük semaver tipim var çayçı ama artık misafir gelmediği için o dekor duruyor artık.kızdırmayın valla yarın onla demlerim çayyy![]()
Alacağım vallaal beni an..
ekımın basında bı zam geldı yuzde 5 mı ne de o da 2 ye katlamaz yanı faturayı. bı kontrol ettırın bırı kösesınden titmikliyo olmasın:) kaçak kaççak:) bızım 70 80 gelırdı 100 gelms bu ay.:)Ya size de mi?
Arkadaşlara soruyorum 70 80 diyor millet uyuz oldum
Sayaca bağlıymış aslında. Demek ki sizinkinde fark ediyor.Farkı var %50 daha az yakıyor çamaşırı olmasada bulaşığı kesinlikle 10 dan sonra çalıştırıyorum sabahta boşaltıyorum
boşuna kardeşim ol dememişim ileri görüşlüyüm vesselammm .sana tavsiye onları ucuz ucuz al türkiyede siteelrde sat kapış kapış gider. ben de yurtdışından getirenlerden alıyorum hep getirmeden önce satışa koyuyolar şu tarihte türkiyede olacağım diyorlar gelir gelmez alıyorum kimseye kaptırmadannn.paramıızn değersizliğinden zaten biz onları marka diye kullanıyoruz napalımm prada gucci lüks oğlu lüks zaten de.o gu ile baslayan canta markasi mi.. gecen sene geldigimizde cifter hediye getirdim. outlet magazisina gittim burada. iki alana ucuncu bedavaymis. tanesi 22-23 euro ya geldi cantalar. tr ye bir goturdum ki en ucuzu 650 lira. millet bayram etti. annem kv eltiler gorumceler gu..s li oldu ortamlarda.