250 elektirik faturasi

Ban gelmez herhalde bundan da konu konuyu aciyor iste ekonomi konusundayz hala . Oyle degil mi
Site uyumus yazan yok ne yapalim. Bizimde ceneler düşük 😂
Bundan sonra sanırım birkaç kişiyi almayacaklar ekonomi türevleri konulara.
Yazmayayım tek tek, banlı olanlarımız da var😂😂
Dışlanıcizz

Ban gelmez herhalde bundan da konu konuyu aciyor iste ekonomi konusundayz hala . Oyle degil mi
Site uyumus yazan yok ne yapalim. Bizimde ceneler düşük 😂
Benim büyük bebe uyandı, küçüğün de eli kulağında.
😂bu akşamlık konu heba etme gösterimin sonuna geldim, sizlerin çenesine Allah zeval vermesin, sabah okuyacağım🥰

Ee şantiye elektrigi olunca 2 kati geliyor.Bu ay kurtuluyoruz ınş.Normalde hic kapatmayinca 400 450 geliyordu bize
O şantiyenin allah cezasını versin bizde evi aldığımızda çok ödüyorduk 3 ay çok ödedik ne sinir bozucu bişeydir o
Hadi hayırlı olsun şimdiden kurtuluyorsun

Benim büyük bebe uyandı, küçüğün de eli kulağında.
😂bu akşamlık konu heba etme gösterimin sonuna geldim, sizlerin çenesine Allah zeval vermesin, sabah okuyacağım🥰
Bu saatte uyanilmaz cocuum de yat geri😂 kiz ne icin uyandilar bu saatte kac yasindaydi senjn büyük
Hadi kolay gelsin😂

Ceyceyi ... ve kisaltmalardan kurtaramiyorum ben :KK70: kadin alnina yazacak nerdeyse buraya yazamiyor😂
yazmam açık açık hem mune kızar hem de fakir halimle sitede yanlışlıkla zengünn sanılırım olmazz cıkss.bir avokado yüzünden yıllarca dışlandımmm özelime bile yazdılar selam zengin kadın diye valla bak.açıklıyorummmm zenginliğin kıyısından bile geçmiyorum ama markalara zaafım var elimde değilll arkadaşlarr kölesi olmuşum sisteminn sarmış sarmalamış her yanımı kurtulamıyorummmm :KK53:

Ohoo 3 cocuk yapmışsın hala avizeyi dert ediyorsun degistir hemen bence. Ben daha yeni evliyken sokturdum baska yere koydum simdi ordan sokturcem. Ne yapayım benle mi yaslancak. Uzuluyorum ama kendimi sinir edemem
Son ikisini 1.5 yilda yaptim avizeye de sira gelecek insallah, umutluyum

gu...s ve ck hastasıyımdır eldivenden merdivene alırım indirimde affetmem :KK53:
o gu ile baslayan canta markasi mi.. gecen sene geldigimizde cifter hediye getirdim. outlet magazisina gittim burada. iki alana ucuncu bedavaymis. tanesi 22-23 euro ya geldi cantalar. tr ye bir goturdum ki en ucuzu 650 lira. millet bayram etti. annem kv eltiler gorumceler gu..s li oldu ortamlarda.

gercekten tasarruflu lamba da yetmiyor artik. kitap vs okunmuyorsa los isikta tv isiginda oturmak lazim. yalniz gece gunduz calistirmanin artik pek farki olmadigini duymustum. 90 larda cok modaydi o.
Farkı var %50 daha az yakıyor çamaşırı olmasada bulaşığı kesinlikle 10 dan sonra çalıştırıyorum sabahta boşaltıyorum

Çaycısı kapatmayın:)
Ütü yapmayın.
2 bilgisayar 7/24 açık olsun
Tv izlemeyin. Eşiniz izleyebilir :)
Günde 2 kez bulaşık makinası çalıştırın
Çamaşırı ihtiyaç oldukça yıkayın

Cay icmiyoruz , utu haftada bir yapiliyor , gunde 3 kez bulasik mak calisiyor ama tv tum gun acik , bir tane bilgisayar tum gun acik ama tek bir tv farki ayda 200 lira fazla faturaya sebep olur mu yahu 🤦🏼‍♀️

Basima birsey gelmeyecekse, istanbulda yaşadığımı ve su faturamizin da 40 45 lira civarı geldigini de eklemek isterim.
Ve ogluma her gun istisnasız banyodaki buyuk kuveti (plastik bebek kuveti degil) kopukle doldururum oynar 1 saat, sonra yıkayıp çıkarırım.
Bulasik mak istisnasiz hergun çalışır. bazen gunde 2 kere. Ama hep ekoda çaliştiririm elde hic yikamam. Camasir mak haftada 3 4 kez.
Balkon yıkamıyorum, çay ve yemek suyunu musluktan kullaniuorum

cıks ikna olmam çaycım candır bir de büyük semaver tipim var çayçı ama artık misafir gelmediği için o dekor duruyor artık.kızdırmayın valla yarın onla demlerim çayyy :KK53:
Çaycının pek çektiğini sanmam valla. Bizde 3-4 saat açıktır her gün. faturam 129 geldi. Ama markadan markaya değişirse onu bilemem

Ya size de mi?
Arkadaşlara soruyorum 70 80 diyor millet uyuz oldum
ekımın basında bı zam geldı yuzde 5 mı ne de o da 2 ye katlamaz yanı faturayı. bı kontrol ettırın bırı kösesınden titmikliyo olmasın:) kaçak kaççak:) bızım 70 80 gelırdı 100 gelms bu ay.:)

Bizim su faturasi gecen sene bi geldi her ay gelen faturanin 6 kati sonra koskiye sikayette bulunduk sayaci yanlis okumuslar. O faturayi odedik sayac o yanlis okunan numaraya gelene kadar fatura gelmedi bize. Sizin elektriklerde de bi yanlislik olabilir mi acaba 200-300 lira fatura bana cok utopik geliyor

o gu ile baslayan canta markasi mi.. gecen sene geldigimizde cifter hediye getirdim. outlet magazisina gittim burada. iki alana ucuncu bedavaymis. tanesi 22-23 euro ya geldi cantalar. tr ye bir goturdum ki en ucuzu 650 lira. millet bayram etti. annem kv eltiler gorumceler gu..s li oldu ortamlarda.
boşuna kardeşim ol dememişim ileri görüşlüyüm vesselammm .sana tavsiye onları ucuz ucuz al türkiyede siteelrde sat kapış kapış gider. ben de yurtdışından getirenlerden alıyorum hep getirmeden önce satışa koyuyolar şu tarihte türkiyede olacağım diyorlar gelir gelmez alıyorum kimseye kaptırmadannn.paramıızn değersizliğinden zaten biz onları marka diye kullanıyoruz napalımm prada gucci lüks oğlu lüks zaten de.

Back
X