250 elektirik faturasi

Almadan olmaz ki ama nasil olcak.
Bir dikis bilmem makine de e kumaslar ates pahasi. Ne giyek canim dotumuze yaprakla mi gezcez :KK53:
İşte o kendini satan markalara yem olmamak lazım.
Yerli üreticiyi takip edip kaliteli ürünü uygun fiyata bulmak, ülke ekonomisi çarkına dişli olmak lazım, bir ürün işlevini yitirmeden yenisini almamak lazım falan filan.

Biliyoruz ama yapamıyoruz, ruhumuzu çoktan satmışız.
Buraya bunları yazıp, instada şuan yurtdışı alışveriş sayfası inceliyorum, böyle de iki yüzlüyüm.😂

:KK70: hep boyle olur zaten. Bizde olcak o para ah ah
Ay yok bende olmasın, para beni bozar arkadaş, ben kesin kanaat getirdim ona.
Aşırı lüks zevklerim var, kanal d de sosyetik ev kadınları vardı, onlardan biri olur çıkarım sonra ‘evde mutfak mı, bu ne banallik yemek kokusu mu çekeceğim’ diye triplere girerim kesin.
Allah biliyor da vermiyor kesin bana😂😂😂

kız ben de öyleyim az çok .bir bikini aldım ama henüz giyemedim heryerinde koca koca ck yazıyor ama açılımlısı uzun uzunu tam rezilim kabulll :KK53:
Ceycey benim çaydanlık gibi sende ck aşkı var valla, helal olsun.
Şuan düşününce bende de monogramlı iki çantası var ama okunmuyor bile😂😂😂
Çok da uyguna almıştım, 30 60 euroya falan.

İşte o kendini satan markalara yem olmamak lazım.
Yerli üreticiyi takip edip kaliteli ürünü uygun fiyata bulmak, ülke ekonomisi çarkına dişli olmak lazım, bir ürün işlevini yitirmeden yenisini almamak lazım falan filan.

Biliyoruz ama yapamıyoruz, ruhumuzu çoktan satmışız.
Buraya bunları yazıp, instada şuan yurtdışı alışveriş sayfası inceliyorum, böyle de iki yüzlüyüm.😂
Kuzum ben valla pazardan da alirim butiktende Ama yakışır seyler alirim herkes begenir. Bazen gider pahali markadan da alirim. Bazen lc kotondan alirim. Sevmem ben öyle moda diye herkesle ayni seyi giymeyi. Kizilay dagitmis gbi ayni tarz olmayi. Hem uygun bulursam neden almayim etiket degil mi.
Bir ayakkabı bir montta cok onem veririm.
Ben disliden sayilmam bence :KK70:

Ay yok bende olmasın, para beni bozar arkadaş, ben kesin kanaat getirdim ona.
Aşırı lüks zevklerim var, kanal d de sosyetik ev kadınları vardı, onlardan biri olur çıkarım sonra ‘evde mutfak mı, bu ne banallik yemek kokusu mu çekeceğim’ diye triplere girerim kesin.
Allah biliyor da vermiyor kesin bana😂😂😂
ayy şimdi farkettim hiçbir başlığa uymayan lara taşınmış konu konu sahibi çokk kızacak bizee

aff buyur faturaları ben ödemediğimden cahil kaldım.elektrik mafyası nedir? :KK53:

Şöyle kan emici , cep düşmanı , Ocak söndürücü bir şey. Tam şekli şemali belli değil daha.

Kimisi tek gözlü diyor , kimisi 3 kulağı birde dişi var diyor .

Birde arkadaşı var adı dondurangaz.

Lahana gibi giyinirsin , bir dolu fatura ödersin yine ısıtmaz seni, o da pek nankör.

İkisi de verdiğinin karşılığını asla vermez.

Back
X