- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
Olsun kiz sen gec karsina esin gecsin ac çifte telliyi ohh sabalar olmasinYok tek tarafi yakiyoruz diger türlü ev düğün salonuna dönüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kiz sen gec karsina esin gecsin ac çifte telliyi ohh sabalar olmasinYok tek tarafi yakiyoruz diger türlü ev düğün salonuna dönüyor![]()
Sabahlar olmuyor 3 oğlanla zatenOlsun kiz sen gec karsina esin gecsin ac çifte telliyi ohh sabalar olmasin![]()
Kafanj yukari kaldirmasanGözüme nasil takılıyor bir görmezden gelebilsem.. ama avizeden de bıktım
de...t akalın kadar değilim ama çokk şükürrrrrrkoca koca yaziyor genelde onun giydiklerinin ustunde. diyordur tonla para veriyorum gostercem tabi
İşte o kendini satan markalara yem olmamak lazım.Almadan olmaz ki ama nasil olcak.
Bir dikis bilmem makine de e kumaslar ates pahasi. Ne giyek canim dotumuze yaprakla mi gezcez![]()
Logo demeti giyiyor desek daha doğru.Ustunde logosu mu varmis giydiginin![]()
Ohoo 3 cocuk yapmışsın hala avizeyi dert ediyorsun degistir hemen bence. Ben daha yeni evliyken sokturdum baska yere koydum simdi ordan sokturcem. Ne yapayım benle mi yaslancak. Uzuluyorum ama kendimi sinir edememSabahlar olmuyor 3 oğlanla zaten![]()
yarın bir Audrey filmi bulup izleyeyim ne zarif kadındı .tiffany de kahvaltıyı mı yinelesem neSabahlar olmuyor 3 oğlanla zaten![]()
Logo demeti giyiyor desek daha doğru.
Maskot gibi bir şey oluyor çünkü o.
kız ben de öyleyim az çok .bir bikini aldım ama henüz giyemedim heryerinde koca koca ck yazıyor ama açılımlısı uzun uzunu tam rezilim kabullldemet akalinin fendi'si gibi ya da bir marka daha giyiyordu unuttum![]()
Ay yok bende olmasın, para beni bozar arkadaş, ben kesin kanaat getirdim ona.hep boyle olur zaten. Bizde olcak o para ah ah
Ceycey benim çaydanlık gibi sende ck aşkı var valla, helal olsun.kız ben de öyleyim az çok .bir bikini aldım ama henüz giyemedim heryerinde koca koca ck yazıyor ama açılımlısı uzun uzunu tam rezilim kabulll![]()
Kuzum ben valla pazardan da alirim butiktende Ama yakışır seyler alirim herkes begenir. Bazen gider pahali markadan da alirim. Bazen lc kotondan alirim. Sevmem ben öyle moda diye herkesle ayni seyi giymeyi. Kizilay dagitmis gbi ayni tarz olmayi. Hem uygun bulursam neden almayim etiket degil mi.İşte o kendini satan markalara yem olmamak lazım.
Yerli üreticiyi takip edip kaliteli ürünü uygun fiyata bulmak, ülke ekonomisi çarkına dişli olmak lazım, bir ürün işlevini yitirmeden yenisini almamak lazım falan filan.
Biliyoruz ama yapamıyoruz, ruhumuzu çoktan satmışız.
Buraya bunları yazıp, instada şuan yurtdışı alışveriş sayfası inceliyorum, böyle de iki yüzlüyüm.![]()
ayy şimdi farkettim hiçbir başlığa uymayan lara taşınmış konu konu sahibi çokk kızacak bizeeAy yok bende olmasın, para beni bozar arkadaş, ben kesin kanaat getirdim ona.
Aşırı lüks zevklerim var, kanal d de sosyetik ev kadınları vardı, onlardan biri olur çıkarım sonra ‘evde mutfak mı, bu ne banallik yemek kokusu mu çekeceğim’ diye triplere girerim kesin.
Allah biliyor da vermiyor kesin bana![]()
Kız bizde de iki klima sabahtan sabaha kadar açıktı biz o kadar ödemedik n’aptınız anacım sizTabi sadece bizeKlima hiç kapanmazsa olacagi buydu 560 dan 720 ye çıktık.Esim buzhane gibi olunca rahat uyuyormus öderken de hatirlattim
![]()
gu...s ve ck hastasıyımdır eldivenden merdivene alırım indirimde affetmemCeycey benim çaydanlık gibi sende ck aşkı var valla, helal olsun.
Şuan düşününce bende de monogramlı iki çantası var ama okunmuyor bile
Çok da uyguna almıştım, 30 60 euroya falan.
Sana gönderdiğim sayfaya bak, daha önce yazmıştım mesajda.gu...s ve ck hastasıyımdır eldivenden merdivene alırım indirimde affetmem![]()
Ee şantiye elektrigi olunca 2 kati geliyor.Bu ay kurtuluyoruz ınş.Normalde hic kapatmayinca 400 450 geliyordu bizeKız bizde de iki klima sabahtan sabaha kadar açıktı biz o kadar ödemedik n’aptınız anacım siz![]()
Konu icerigine gore tasinmiyor aslinda neden boyle olmus kiayy şimdi farkettim hiçbir başlığa uymayan lara taşınmış konu konu sahibi çokk kızacak bizee
aff buyur faturaları ben ödemediğimden cahil kaldım.elektrik mafyası nedir?![]()