çok teşekkür ederim kızlar daha iyiyim veya bu kadar iyi olmam iyimi kötümü onuda bilmiyorum
beni bir taraftan baba tarafı ararken anne taarafıda arıyormuş yani anne olcağın kızı oda öğreneli 4-5 gün olmuş çok üzülüyor annem senin bildiğin gibi değil olaylar felan dedi msnde felan konuştuk neyse ben dayanamadım ve görmek istedim zaten kadının oturduğu köy eşimin köyünün dimiymiş:))))))))
dün gittik arabadan indimkadın bana baktı ve sarıldı ağlamaya başladı ama bana bi yapancı yalan değil yüzüne bakmak istemedim neden bilmiyorum ağladım ama ben geçen yıllara onu gördüğüm için değil yani. teyzem vardı kocası ve kızı
ne desen haklısın dedi bişi diyecek halim yok dedi beni bırakıp gidince 1 yıl içerisinde hemen evlenmiş ve beni almak istemiş ama o beni bırakıp gittikten 2 sonra evlatlık verilmişim aracı kadınada sormuş ama söylememişler baba olacak vermiş beni sanırım parada almış ve yemin etmiş kimseye söylemeyeciğim unutacağız diye işte böyle oda eşinin başka bir çocuğuna sarılmış üvey anneymiş ama adam hiç hissettirmedi dedi 24 yıldır hep ağladı felan dedi isteyerek bırakmadı dedi babasıgil istememiş beni öyle işte
dedimya köye gidince hemen eve dönmek istedim nedense hiç kalmak bişi sormak istemedim bağırıp çağırmadımda demekki çok atmışım iyice gömmüşüm onada söyledim ben anne baba özlemi çekmedim ki daha fazlası sevgiden bunaldım dedim belki yuvada üvey anne elinde büyüsem değişik olurdu bilmiyorum bir daha görürmüyüm ama annemi çok seviyorum beni büyüten anne babamı onu istemiyorum sadece kardeşlerim veya teyzemle kgörüşür konuşurum belkide zaman lazım içime sindirmeliyim bimiyorum
mervecim teşekkür ederim canım anneme dileklerini iletecem arkadaşım çok sağol aslında bir sürü olay var etrafımızda şu oturduğumuz yerde bile en az 5 aile bu olayın içinde ama işte başına gelmeyince anlaşılmıyor doğurmak iş değil hani emek nerde arkadaşına da çok üzüldüm umarım çok mutlu olur
herkese çok teşekkür ederim sğolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?