Aynı dert bende de var, ciddiye alınmamaktan ziyade küçük görmek ve ona göre yaklaşılması, 27 olacağım 19 falan diyorlar özellikle spor giydiğimde, sorulunca falan söylüyorsun da bazıları sormuyor sen de durduk yere "küçük sandınız ama değilim" diyemiyorsun haliyle iyice sinir oluyorsun :) Ama bir kaç ay önce spor giyinip markete gittiğimde yaşıtım sayılan birinin bana "abicim" demesi dışında son zamanlarda pek bir şey yaşamadım, biraz duruş değişikliği, ruhen yenilenme yaşamamdan bir de yeni yeni makyaj yapmaya başladığım için olabilir ya da denk gelmedi.
Tarz değişikliği vs. belki biraz etkiler sizi de.
Tamamiyle beni tarif ettiniz, ikizim olabilir misiniz?
Sizi çok iyi anlıyorum, ciddiye alınmama hissini zaman zaman bende yaşıyorum ve sebebini sorgulayıp hep aynı sonuca varıyorum, dış görünüşüm..
24 yaşındayım ama 16-17 sanırlar genelde
Kötü bir durum biliyorum ama yapabileceğimiz birşey yok, keşke bir çözümü olsa :) Uzun boylu, büyük burunlu, kalın dudaklı bir hatun olmayı çok isterdimay hele burnum yeni doğmuş bebek burnu resmen, hayatımda böyle burun daha kimsede görmedim kendimden başka yalnız değilmişim demek ki
Bence takmamaya çalışın, bir 10 sene sonra bu dertten kurtulacağız
Şuan her ne kadar hoşnut olmasam da, 34 ümde 24 görünme fikri bana çok hoş geliyor
Ayni benim yasadiklarimi yazmissiniz. Bende benzer bir olay yasadim. Benim yasimda bir adam bana „abisi“ demisti, icimden eh yuh artik demistim. 40 yasina girsem de simdiki halime gülsem
Tamam senin sıkıntın büyük ihtimal imajın..giyim saç falanBoyum 160 kilo 45
Sacma buldugunuzu pek anliyamadim sonucta genc bir kadinim ve cocuk gibi görünmem bana acikcasi dert. Özel elestiri yaptim, beni taniyanlar oturakli ve agir basli oldugumu söylerler, kendime güveniyorum da ama yasimdan daha cok kücük gösterdigimi ben de görüyorum
Sacma buldugunuzu pek anliyamadim sonucta genc bir kadinim ve cocuk gibi görünmem bana acikcasi dert. Özel elestiri yaptim, beni taniyanlar oturakli ve agir basli oldugumu söylerler, kendime güveniyorum da ama yasimdan daha cok kücük gösterdigimi ben de görüyorum
Canım benim hiç sorun edilecek bir şey değil çünkü millet laf olsun torba dolsun diye konuşmayı çok sever.Bazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.
bende 25im banada 18 dıyolar ben seni cook iyi anlıyorumBazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.
Bazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.