25 yasindayim ama 16 gibi gösteriyormusum

Ayni benim yasadiklarimi yazmissiniz. Bende benzer bir olay yasadim. Benim yasimda bir adam bana „abisi“ demisti, icimden eh yuh artik demistim. 40 yasina girsem de simdiki halime gülsem

Siritarak okudum :) demek ki yalniz degilmisim. Gülüp gecmek lazim aslinda, cok da takmamak lazim. Dedigin gibi ilerde bence genc gösterdigimize seviniriz

Ayni benim yasadiklarimi yazmissiniz. Bende benzer bir olay yasadim. Benim yasimda bir adam bana „abisi“ demisti, icimden eh yuh artik demistim. 40 yasina girsem de simdiki halime gülsem

Durup adama yaşımı söylemek istedim ama asıl o çocukça olacağı için poşetimi alıp çıktım mecburen
Tek tük neyse de art arda geldi mi çok sinir bozucu oluyor gerçekten, hafife alınmış hissediyor insan. Ben de sessizlik de var biraz tipin üstüne o da etkiliyordur.
Yaş aldıkça artısını göreceğiz artık :)

Benim arkadasimda 25 yasinda arti boyu 140 kilosuda 35 siz saka yapiyor olmalisiniz bence gorenler onu 13 yasinda saniyor. bu cidden durus meselesi ve gayette ciddiye aliniyor. Hatta arada cocuk saniyorlar diye cok bozuldugu oluyor ama agirlik ve durus olayin seyrini cok guzel degistiriyor. Mesela cok makyaj yapar ayirt edilmek icin ama makyaj yapmadigindada ayirt edilir. Bu tarz seylere cok takmayin derim yasaminiz kaliteli olsun gerisi bos.

Üzülmeyin giyim tarzinizi degistirin.Biraz da makyaj yaparsaniz yasiniz aha büyük görünebilir-

O zaman hareket ve davranislarinizda degil sorun.
Boyunuz 160 ise turkiye ortalamasinda kisa da degilsiniz ki. Kilonuz da buna uygun.
Sizin is bence giyim kusam sac ve makyaja bakiyor

Ne giyersiniz mesela?
Ben de hep kucuk saniliyorum hele ki spor bir tarz giyinirsem...
Ama şık giyinip biraz da makyajla toparliyorum

Is yerimde formamiz var makyaj taki toka her sey yasak.
Iste orda tam bi cocuk gorunumundeyim malesef.

Bende 23 yaşındayım hep 14 15 sanarlar beni. 20 yaşındayken işe başladığımda komşu teyze bana ortaokul kaça geçtiğimi sormuştu. Ben seviyorum böyle olmasını mini minnak bir kızım.

Giyim tarzinizda degisiklik yapin o zaman.

Ben spor giyindigim bir gun, +18 bir urun alacaktim, siz resit misiniz diye sordular. Hayir yanimda da iki cocuk vardi yani. Ama daha klasik kiyafetlerle pek ayni tepkiyi gormedim.

Canım benim hiç sorun edilecek bir şey değil çünkü millet laf olsun torba dolsun diye konuşmayı çok sever.
Bak daha geçen gün yengem bana herkesin önünde "30 yaşındasın hâlâ okuyorsun" dedi.
27 yaşındayım, 3 yaş da büyütmüş yenge hanım ki ben hiç yaş göstermiyorum, lise yeni bitti sanan teyzeler oluyor, üniversiteden mezun olalı 2 sene oldu deyince şaşırıyorlar artık sen düşün gerisini :)

Hiç takılma.
Minyon görünmek harika bir şey bence.

Bence sorun sizin küçük göstermenizde değil. Yani 17 yaşindayım ama herkes tarafından dikkatte alınırım. Yetişkinler sanki karşısında yaşıtı varmış gibi konuşur. Ki yaşımı da belli ederim yani dışardan görseniz 17 yaşlarında olduğum anlaşılır. Ya size bunu diyenler sizin küçük göstermenizi kıskanıyor olabilir. Ya da giyim tarzınız çocuksu olabilir.

28 yaşımdayım, gösterdiğim yaş 21-22 civarı. Öğretmenim. Sınıfa ilk girdiğimde stajer, ya da yeni mezun sanıyorlar :)
Makyajı hafif yapıyorum, yüz hatlarım biraz bebeksi, minyonum üstelik.

Ama herhangi bir ortamda konuşmaya başladığım zaman dinletemediğim insan yoktur:)

Daha ciddi giyinin. Kisin siyah ceket
Topuklu ayakkabi mutlaka giyin, kesinlikle havanizi degistirir. Cok ciddi tipli bir ayakkabi olmasina gerek yok, dolgu topuk sandalat bile olur. Kolunuza da klas bir canta takin.
Burda sari sac yap yazmislar ama bence yapmayin durduk yere Yattara'ya donmeyin gerek yok
Sacinizi yaptirin, makyaj hafifce yapin.

25 yas 15-16 gibi Görünmez . 20 falan görünüyordur en azından .
Ayrıca küçük Görünmek ayıp günah değil ki herkesin yapısı farklı .
Ciddiye alınmak görünümle değil kişilikle alakalı sizin tavırlarınızla ilgili

bende 25im banada 18 dıyolar ben seni cook iyi anlıyorum ama ben kabul ettim artık durumu ve bazen işimede yaramıyo değil insanlar daha sempatik bulur beni daha cabuk sevdirirm kendimi evli oldugumu duyuncada vay sen nasıl evli olursun hiç göstermıyosun diyerek baslasalarda her ne kadar alıştım tabiki bende nerde ne konuscamı bilirim oralar ayrı ama tipten böyle malesef hem benden küçük bi kız oldugunda morali bozuluyo baslıyo keşke bende küçük gösterseydim at toynaga gibi bacagım var belim var falan dıye ağlamaya booşveer tadını cıkar gencc gösteriyoruz daha ne istiyosun canım

önceleri nefret ederdim bu durumdan inanılmaz sonra kabullendim cook rahat ettim

Offf sizi çok iyi anlıyorum, ben 33 yaşındayım 20-22 yaşında falan sanıyorlar.
İş hayatı için gerçekten olumsuz bir durum benim açımdan.
Yaşımı göstermeyi çok isterdim.

36 yaşındayım, çalıştığım yerde beni de hep çağrı merkezi çalışanı sanıyorlar (ordaki yaş ortalaması 18-25 olduğu için) genel olarak bu durumdan çooook ama çok memnunum.
tek sorun, zaman zaman işimde tıfıl zannedildiğim oluyor, ve "benim sektörde 14. yılım" kalıbını çok sık kullanmak zorunda kalıyorum.

Bu biraz yüz görüntüsü ile alakalı.
178 boyum 62 kiloyum yani minyonluktan epey uzağım 33 yaşındayım bazen 24-25 gösteriyorsun diyorlar.
Neden çünkü yüzüm küçük gösteriyor bir de makyaj yapmamışsam tam ergen oluyorum. Bence çok tatliyiz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…