25 yasindayim ama 16 gibi gösteriyormusum

Bazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.

Kardeş ben açtım sandım konuyu
Hamile de kaldım
Tam bir çocuk gelin oldum hadi bakalım sonum ne olacak
28 yaşındayım
Dolmuşta eşime küçüğe öğrenci aldım diyo adam :KK43:

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdaydım hala da öyleyim. 25 yaşındayken 16-17 yaşındakiler çıkma teklif ederdi. Katıldığım organizasyonlarda küçüğüm diye ciddiye almazlardı. Yönetici oldum, ilk 3 ay astlarım sürekli yaşımı sorup durdu. 30'lu yaşlardayım 25-26 yaşındakilerin çıkma tekliflerinden sıkıldım. Sana tavsiyem biraz makyaj yap, giyim tarzını, saçlarını toplayış tarzını değiştir. İleride avantaj diyorlar ama ben pek göremedim daha avantajını.

Bende 29 yaşındayım 19 bile göstermiyorum. İnsanlara dert de yanamıyorsun derdin bu mu diyorlar ama küçük göstermek başka çocuk gibi görünmek başka. sosyal hayatta ciddiye alınmıyorsun. Özellikle alışveriş yaparken yaşıyorum bu sorunu. Yüzüm bebeksi. E tabi evlenemiyorum da. Çünkü erkekler daha kadınsı, seksi kızlardan hoşlanıyor. Çok şanslısın diyen bi arkadaşım başka bi ortamda küçük göstermenin kötü olduğunu söylemişti. Böyle de iki yüzlüler. Yaşımı öğrenip aa ne güzel diyen insanları görünce bi tarafımla gülüyorum artık.

Bazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.

bende öyleyim ama dert etmiyorum genç anneyim ne güzelll

X