25 yasindayim ama 16 gibi gösteriyormusum

Tipinden dolayı ciddiye alınmadıģini kim soyledi? Yoksa bu tamamen senin düşüncen mi

Beni gören herkes öyle diyor. Ablam benden 1 yas büyük mesela ona karsi cok farkli davraniyorlar bana gelince de cocuk muamelesi yapiyorlar.

Sari da hic gitmez bana ya beyaz tenliyim kasim gözüm sacim simsiyah

yav asıl ben anlatamıyorum size ben de 40 yaşında gelmedim dünyaya 20 de oldum 25 te sizden daha mınyonum ben de 46 kıloydum yüzümde bebeksidir hatlarım sesim ıncedir yüksek sesle muzık dınlenen yerlerde duyulmaz bile.ama her yerde saydırdım kendimi dıyorum en buyuk uluslarrası şirkette orta kademe yonetıcılık yaptım dıyorum yüzlerce çoğuğa boğazımı patlata patlata ıngılızce öğrettim dıyorum e ben yaptım siz neden yapamayasınız.evlıyım de eşimin ailesine de saydırdım kendimi komşularıma da arkadaşlarıma da yani kendinize guvenın sorun değil sorun yaptığınız şey

Yok hayir öyle konusmuyorum, dedigim gibi oturakli biriyim nasil konusacagimi iyi bilirim, hareketlerime de dikkat ederim ama yinede insanlar beni cocuk gibi görüyorlar

Yok hayir öyle konusmuyorum, dedigim gibi oturakli biriyim nasil konusacagimi iyi bilirim, hareketlerime de dikkat ederim ama yinede insanlar beni cocuk gibi görüyorlar
o insanlar sorunlu o zaman kıskanıyorlar beni diyin ve sallayın gitsin

Simdi anladim ne demek istediginizi, helal olsun size diyorum :) benim belki farkinda olmadan kendime güven sorunum vard

Simdi anladim ne demek istediginizi, helal olsun size diyorum :) benim belki farkinda olmadan kendime güven sorunum vard
kendinize guvenın eminim ben akıllı ve eli yüzü düzgün bir kızsınızdır ya gunumuzde artık kımse kımseyi çekemiyor başkalarını da başka konulardan ezmeye çalışıyorlar kımını evlenmedi dıye kımını işsiz diye kımını okumadı dıye kımını boşandı diye.İnsanlara yaranılmaz boşverin ne dedıklerini hayat kısa siz mutlu olmaya bakın

Az önce de benzer bi konuya yazdım. Bende 22 yaşındayım ve yaşımdan oldukça küçük gösteriyorum. Ciddiye alınmama durumunu da yaşıyorum. Aslında ciddiye alınmama değil de çocuk muamelesi görme diyelim. Ve bence bu senin sorunun değil toplumun bi sorunu ben bi insanı yaşı kaç görünüşü ne olursa olsun fikirleriyle değerlendirir, ciddiye alırım. Birinin dış görünüşünden yola çıkarak ona karşı bi tutum belirlemek saçma bence.

Hani ilk etapta diyelim ki oyle...ama ayni kisiler surekli boyleyse demek ki sorun baska yerde

Ayni kisiler degiller aslinda, sanirim yüzüm cok bebeksi. Beyaz tenliyim gözlerim oldukca iri dudaklarim ve burnum kücük, bundan dolayi da kücük gösteriyorum galiba

Cook haklisiniz, en iyisi kafaya takmamak. Sözleriniz icin cok tesekkür ediyorum

Ah ahh, keske herkes senin gibi düsünse...

Ayni kisiler degiller aslinda, sanirim yüzüm cok bebeksi. Beyaz tenliyim gözlerim oldukca iri dudaklarim ve burnum kücük, bundan dolayi da kücük gösteriyorum galiba
Aslinda cok iyi bisey ah bi bilsen :)
Onlarin saygisi da onlara kalsin bi yerden sonra cok da fifi de gec...:)

yav bu kk'da neymiş böyle... herkes minyon, herkes ince yapılı..herkes yaşından çok küçük gösteriyo.. maşallah.
bana sorarsan pek yok öyle bir şey, küçük gösterdiğini zannetsen bile yüz, eller vs. biraz biraz belli ediyor yaşı özellikle fotoğraflarda.
konu sahibi, makyaj ve giyim tarzınızla oynayın biraz ne bileyim.. bir foto görmeden ya da sizinle biraz sohbet etmeden böyle konulara yorum yapmak zor

Pek yok öyle bir sey derken? Inanmiyor musunuz? Fotograf atabilirim istiyorsaniz

Aynı dert bende de var, ciddiye alınmamaktan ziyade küçük görmek ve ona göre yaklaşılması, 27 olacağım 19 falan diyorlar özellikle spor giydiğimde, sorulunca falan söylüyorsun da bazıları sormuyor sen de durduk yere "küçük sandınız ama değilim" diyemiyorsun haliyle iyice sinir oluyorsun :) Ama bir kaç ay önce spor giyinip markete gittiğimde yaşıtım sayılan birinin bana "abicim" demesi dışında son zamanlarda pek bir şey yaşamadım, biraz duruş değişikliği, ruhen yenilenme yaşamamdan bir de yeni yeni makyaj yapmaya başladığım için olabilir ya da denk gelmedi.
Tarz değişikliği vs. yaparsanız belki biraz etkiler sizi de.

Tamamiyle beni tarif ettiniz, ikizim olabilir misiniz?
Sizi çok iyi anlıyorum, ciddiye alınmama hissini zaman zaman bende yaşıyorum ve sebebini sorgulayıp hep aynı sonuca varıyorum, dış görünüşüm..
24 yaşındayım ama 16-17 sanırlar genelde
Kötü bir durum biliyorum ama yapabileceğimiz birşey yok, keşke bir çözümü olsa :) Uzun boylu, büyük burunlu, kalın dudaklı bir hatun olmayı çok isterdim ay hele burnum yeni doğmuş bebek burnu resmen, hayatımda böyle burun daha kimsede görmedim kendimden başka yalnız değilmişim demek ki
Bence takmamaya çalışın, bir 10 sene sonra bu dertten kurtulacağız
Şuan her ne kadar hoşnut olmasam da, 34 ümde 24 görünme fikri bana çok hoş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…