kızlar su diren olayından cok korkuyorum.bır arkadasım en zor kısmının direnlerin çıktıgı an olduugnu soylemstı.bazı doktorlar kullanmıyor ama benım doktorum kullanacagını soyledı.dıren kullanan arkadaslar cıdden cok mu acı verıcı bıseyy??
hastadan hastaya göre değişiyo olabilir diren kullanımı sanırım her hastada kullanılmıyo,en azından benim doktorum her hastada kullanmıyordu,ama ben de kullanıldı.. bana göre ameliyatın en zor kısmı direnlerin çıkmasıydı maalesef.. tabii herkesin acı eşiğine göre de değişebilir.kızlar su diren olayından cok korkuyorum.bır arkadasım en zor kısmının direnlerin çıktıgı an olduugnu soylemstı.bazı doktorlar kullanmıyor ama benım doktorum kullanacagını soyledı.dıren kullanan arkadaslar cıdden cok mu acı verıcı bıseyy??
hastadan hastaya göre değişiyo olabilir diren kullanımı sanırım her hastada kullanılmıyo,en azından benim doktorum her hastada kullanmıyordu,ama ben de kullanıldı.. bana göre ameliyatın en zor kısmı direnlerin çıkmasıydı maalesef.. tabii herkesin acı eşiğine göre de değişebilir.
canım benm hayırlı olsun inşallah kolay atlatanlardan olursun ameliyatını ve ameliyat sonranı.. hayırlı haberlerinle bekliyoruz tatlım
selam mayacım. çok sevindim senin adınaaabir kaç günün kalmış, inşallah her şey gönlüne göre olur arkadaşım
merhaba ben de ameliyat olmaya karar vermiş biri olarak seni tebrik etmek istedim, inşallah her şey istediğin gibi olur, güzel haberlerini almak dileğiyle
mayacııımmm hayırlı olsun canımm beniiimmmm , doktoruna karar werdğine çoookk sewindiiminşallahh ameliyatında süüüperrr geçiceekk
canım cok cok tesekkur ederımm..senın arastırmalarını gorunce senınle aynı zamanlarda olacagımızı duusnuyodum ben ama rkamdan seni bekliyorum :)
sende bir gelişme var mı ?
ahh ahhh ben hala araştrmalardayıımm canım yaaaama inşallah sen olduktan snra arayı uzatmadan bnde olurum diye ümit ediyoruuummm
evet evet arkamdan bekliyorum senı :) artık o zamana kadar ben ilk hafta yorumlarımı sana verıyo olurum inşallahh.zatn yazdan önce normale donmemız ıcın de son zamanlar amelıyat ıcın.
En kısa zamanda senın de 'doktoruma karar verdım' yazını bekliyorum. Ozaman ben kademe atlamıs olcam sende ''maya3435 estetık amelıyatı''ndan benı takıp edersın :):)
canım cok sevındım, cok ısabetlı bı karar. Doktorun cok ıyı ben de cemıl beye amelıyat olucam ıns en kısa zamanda bana da 250 275 cc arası onerdı boyum 1.60 , cok ılgılı bı doktor ıns hersey gonlunce olur sonuclarını beklıyoruzzzzz......
mayacım hayırlısı olsun.içine sinsin inşallah.
inşallah istediğin gibi olur canım. peki fiyatı nedir bu operasyonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?