25 Nisan'a ameliyat için gün aldım

kızlar su diren olayından cok korkuyorum.bır arkadasım en zor kısmının direnlerin çıktıgı an olduugnu soylemstı.bazı doktorlar kullanmıyor ama benım doktorum kullanacagını soyledı.dıren kullanan arkadaslar cıdden cok mu acı verıcı bıseyy??

benim eşim koltukaltının birkısmını aldırdığıda takmışlardı.ince bir hortum.ucunda kan dolan bir plastik var.sabaha kadar havasını almıştım(sıkıp bırakıyorsun havası alınıyor.)ertesi gün çıkarmıştı dr.hiçbir acı hissetmedi.yüz şekli bile değişmedi çıkarırlarken.

hastadan hastaya göre değişiyo olabilir diren kullanımı sanırım her hastada kullanılmıyo,en azından benim doktorum her hastada kullanmıyordu,ama ben de kullanıldı.. bana göre ameliyatın en zor kısmı direnlerin çıkmasıydı maalesef.. tabii herkesin acı eşiğine göre de değişebilir.

canım benm hayırlı olsun inşallah kolay atlatanlardan olursun ameliyatını ve ameliyat sonranı.. hayırlı haberlerinle bekliyoruz tatlım

evett sanırım benım ıcınde oyle olacakk

canım benm hayırlı olsun inşallah kolay atlatanlardan olursun ameliyatını ve ameliyat sonranı.. hayırlı haberlerinle bekliyoruz tatlım

cok tesekkur ederım canım..bende oyle umuyorum :) ben amelıat sonrasında uzun uzun detaylı sekılde anlatanların yazılarını okuymaya bayılıyodum kendım yasıyomus gıbı oluyodum cunku aynen amelıayttan sonra eve geldıgımde ınsallahh guzel bı yazı yazabılırım :)

selam mayacım. çok sevindim senin adınaaa bir kaç günün kalmış, inşallah her şey gönlüne göre olur arkadaşım

merhaba ben de ameliyat olmaya karar vermiş biri olarak seni tebrik etmek istedim, inşallah her şey istediğin gibi olur, güzel haberlerini almak dileğiyle

merhaba ben de ameliyat olmaya karar vermiş biri olarak seni tebrik etmek istedim, inşallah her şey istediğin gibi olur, güzel haberlerini almak dileğiyle

ben karar verdıkten 1.5 sene sonra kararımı yururluge gecırebildim :) umarım senın daha cabuk gercekleşır :) cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın:)

mayacııımmm hayırlı olsun canımm beniiimmmm , doktoruna karar werdğine çoookk sewindiim inşallahh ameliyatında süüüperrr geçiceekk

mayacııımmm hayırlı olsun canımm beniiimmmm , doktoruna karar werdğine çoookk sewindiim inşallahh ameliyatında süüüperrr geçiceekk

canım cok cok tesekkur ederımm..senın arastırmalarını gorunce senınle aynı zamanlarda olacagımızı duusnuyodum ben ama rkamdan seni bekliyorum :)
sende bir gelişme var mı ?

canım cok cok tesekkur ederımm..senın arastırmalarını gorunce senınle aynı zamanlarda olacagımızı duusnuyodum ben ama rkamdan seni bekliyorum :)
sende bir gelişme var mı ?

ahh ahhh ben hala araştrmalardayıımm canım yaaa ama inşallah sen olduktan snra arayı uzatmadan bnde olurum diye ümit ediyoruuummm

ahh ahhh ben hala araştrmalardayıımm canım yaaa ama inşallah sen olduktan snra arayı uzatmadan bnde olurum diye ümit ediyoruuummm

evet evet arkamdan bekliyorum senı :) artık o zamana kadar ben ilk hafta yorumlarımı sana verıyo olurum inşallahh.zatn yazdan önce normale donmemız ıcın de son zamanlar amelıyat ıcın.
en kısa zamanda senın de 'doktoruma karar verdım' yazını bekliyorum. ozaman ben kademe atlamıs olcam sende ''maya3435 estetık amelıyatı''ndan benı takıp edersın :):)

canım cok sevındım, cok ısabetlı bı karar. Doktorun cok ıyı ben de cemıl beye amelıyat olucam ıns en kısa zamanda bana da 250 275 cc arası onerdı boyum 1.60 , cok ılgılı bı doktor ıns hersey gonlunce olur sonuclarını beklıyoruzzzzz......

aaa sen ne zaman olacaksın?? ınsllah hersey cok guzel olur ıkımız ıcınde.tesekkur ederım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…