• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 Nisan'a ameliyat için gün aldım

şimdiden geçmiş olsun canım yaaa ne güzel eskilere veda yenilere merhaba valla sizleri okudukça bende heyecan dorukta inşallah mayıs 14 de bende düşünüyorum anlıycan şu anda ameliyata girecek herkesi sırayla takip ediyorum gelişmeleri umarım seninkide gezgincik kadar rahat geçer dualarımız seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

nazırem senınde 3 haftan kalmışşş...ınşallahh guzel haberlerımı verırım sıze.sende burdakı bır cok kısıden oldugu gıbı benden de cesaret alabılcek kadar cesaretlendırııcı durumda olurum :)

:nazar:sevgili maya , yarın inşallah herşey yolunda gidecek ve sen yeni görüntünle yeni bir hayata başlayacaksın.dua ediyorum senin için inşallah kolaylıkla atlatırsın darısı bizlerin başına.sakin ve sabırlı olmaya çalış.unutma , günler de saatler de ne kadar zor olursa olsun geçmeye mahkumdur.burada seni bekliyor olacağız.sevgiler.:nazar:

:nazar:sevgili maya , yarın inşallah herşey yolunda gidecek ve sen yeni görüntünle yeni bir hayata başlayacaksın.dua ediyorum senin için inşallah kolaylıkla atlatırsın darısı bizlerin başına.sakin ve sabırlı olmaya çalış.unutma , günler de saatler de ne kadar zor olursa olsun geçmeye mahkumdur.burada seni bekliyor olacağız.sevgiler.:nazar:

nazocan cok tesekkur ederım sıcak ve samımı destegın ıcın :) garıp bır sekılde sakinim zaten..darısı senın de basına.yarın sızı haberdar edıcem.cok tesekkur ederım.ben artık son hazırlıklarım ıcın kadınlar kulubunu kapatıyorum:)bır dahakı acısımda bambaska seyler anlatıcam sıze..ıyı gecelerr :)

canım inşallah çok güzel geçer ameliyatın.
gezgincik gibi hemen ayaklanırsın moral dağıtırsın bize.
bu sabah gözümü açar açmaz sen geldin aklıma.
maya ameliyata girmiştir belkide dedim.
Allah kolaylıklar versin inşallah.iyi haberlerini bekliyoruz.:16:

tatlım şimdiden tebrik ediorum senii :71: cicişlerini güle güle kullan :nazar: inş hemencecik toparlanırsın sende dualarımız seninle tatlım

ameliyatının saatini bilmiyorum ama şuan ameliyattaysan dualarımız seninle
inşallah sende kolay atlatanlardan olursun bizde burda sevincine ortak oluruz
seni bekliyoruz mayacım allahıma emanetsin :)

bu saatlerde ameliyattasındır herhalde tatlım...işh...çabucak iyileşirsin...hersey istediğin gibi olur...:92:

mayacım cok gecmıs olsun.umarım hersey ıstedıgın gıbı olur ve mutlu mesut yasarsın yenı goruntunle ;)) :nazar::nazar::nazar::71::71:

canim cok cok gecmis olsun insallah super gecer:) sunu bilki max zahmetin 5 gun ben bile okdr aci cektimki hic bitmicek sandigim halde 5 gun surdu ki ben cok zayifim die merak etme sakin acirsa sitres yapma ilk gun agrilar normal allah cok acil sifalar versinnnnnnnnnnn sorunolursa cvplarim bende yeni olmus biri olarak:))) benimkiler suan supppperrrrleerrr :))

mayacım canım iyi haberlerini bekliyorum inşallahhh en kötü halin benim gibi olur benden çok çok daha iyi olursun canım ameliyat saatini bilmiyoruzama dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun bunları okurken herşeyin bitmiş yeni cicişlerin olacak tatlıııııııııııııııııııııııııııım:71::71::71:

hadi bakalım zor aşamayı geçmişsin..pozitif enerjınle beklediğin düşünde ki kavuştuğun sonuçla yanımıza gelmen dileğiyle:54::54:

mayacım şu anda çıkmış olman gerekiyor herhalde yoksa bilgisayarın yanında mutlaka açardın:1: belki sana birisi yazdıklarımızı açar ve okur diye yazıyorum tatlım ilk çıktığımda çok üşüdüm ayılmam için sanırım yoğun bakım ünitesine almışlardı tabii ben yeri tanıyamadım:1:hatta seni biraz güldüreyim demiştim ya ojelerimi çıkarttılar diye ben gözlerimide boyamıştım doğuma giderken bile sancı çekiyor bir taraftan da arabada sancı aralıklarında makyaj yapıyorum :1: çıkar çıkmaz doğumdan fotom çekilecek ya maksat kötü çıkmasın :1: neyse bunda da kötü görünmemek için azcık süslendim:1:ameliyat sonrası doktorcum eşim beni öyle görmesin diye akan gözlerimi bile temizlemiş valla farkında bile değilim :1:çünkü çıkışta odaya ilk getirilirken ve üşüme esnasında çok kötü bir ağrı vardı ısıtıcılar koydular ve doktor bir iğne yaptırdı ak mayacım sadece 1 iğne vuruldu hemen yarım saatte dindi gerisi günde 2 defa aldığım ağrı kesici ve kas gevşetici birde 12 saat antibiyotik canım sakın sende o ilk ağrıyı hissedersen ürkme ki inşallah onu bile hissetme!biliyorsun 3.günüm çok iyiyim :nazar:inşallah canım sende böyle olacaksın sonrada gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:92::92::92::nazar::nazar::71::71::16:

kızlar yaklasık 1 saat once odama geldım.amelıyatım ıyı gecmıs.suanda garı sızı hıssetmıyorum sadece uykum var gıbı bıraz.ama umdugumdan cok daha ıyı sekılde uyabdım.sıze uzun uzun anlatıcam kızlar desteklerıız ıcın cok tesekur ederım ayrı ayrı yazamıorum suanda hepını.daha sonra uzun ızın yazıcamm.opyrum sızı darısı ısteyenlerın basına :)

kızlar yaklasık 1 saat once odama geldım.amelıyatım ıyı gecmıs.suanda garı sızı hıssetmıyorum sadece uykum var gıbı bıraz.ama umdugumdan cok daha ıyı sekılde uyabdım.sıze uzun uzun anlatıcam kızlar desteklerıız ıcın cok tesekur ederım ayrı ayrı yazamıorum suanda hepını.daha sonra uzun ızın yazıcamm.opyrum sızı darısı ısteyenlerın basına :)

hoşgeldiiinn canım!!:71:geçmiş olsun... narkozun etkisi uykun olması normal...şimdi yorma kendini ilerleyen günlerde ayrıntılı bilgiler istiyoruz...:34:çok öptüm sevgiler!

oh senden de güzel haber aldık.:8::8::8:

Back
X