• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 Nisan'a ameliyat için gün aldım

inşallah en kısa zamanda tarıhını alırsın sende.zaten ben ınşallah olduktan sonra senı bılgılendırırım :)

cemil beye bi arkadasim ameliyat yaptirdi cok guzel okadar dogal olmus ki ilk kez yakindan birebir slikonlu gogus gordum bu denli guzel ve dogal gorunecegini tahmin etmiyordum ve izleri de yok denecek kadar belirsiz tambir simetri kesi izi var super ins sende ve( ilerde) bende memnun kaliriz

cemil beye bi arkadasim ameliyat yaptirdi cok guzel okadar dogal olmus ki ilk kez yakindan birebir slikonlu gogus gordum bu denli guzel ve dogal gorunecegini tahmin etmiyordum ve izleri de yok denecek kadar belirsiz tambir simetri kesi izi var super ins sende ve( ilerde) bende memnun kaliriz

aa bak buna cok sevındımm :) ben sadece dogal gorunmemesınden korkuyorum bıde cok buyuk olmasından bıde narkozdan :) baya korkum varmıs galba :)
ınslalhh ıkımızde memnun kalırızz :)

ben karar verdıkten 1.5 sene sonra kararımı yururluge gecırebildim :) umarım senın daha cabuk gercekleşır :) cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın:)

geç olsun güç olmasın :1: ben de uzun zamandır düşünüyorum yeni karar verdim doktora da karar verince hemen gün alcam inşallah, az kalmış senin kolay gelsin :)

geç olsun güç olmasın :1: ben de uzun zamandır düşünüyorum yeni karar verdim doktora da karar verince hemen gün alcam inşallah, az kalmış senin kolay gelsin :)

saphira çok teşekkürler..evet cok az kaldı ama kafam sureklı o tarıhte oldugu ıcın onumdekı 3 gun bıel nasıl gececek dıyorum :) sen hangı sehırdesın aklında hangı ısımler var?

bence zor olan kısmını atlatmışsın tabi inşallah sonucu da istediğin gibi olur. çok fazla düşünme kendini oyala 3 gün çabuk geçer:) Ben Ankaradayım sen hangi şehirdeydin? Zühtü Demir ve Naki Selmanpakoğlu yla görüştüm, Hıfzı Velidedeoğluyla görüşcem ama çok pahalı diyolar onun kliniği için, bikaç kişiyle daha görüşüp karar vercem. Sen nasıl karar verdin?

bence zor olan kısmını atlatmışsın tabi inşallah sonucu da istediğin gibi olur. çok fazla düşünme kendini oyala 3 gün çabuk geçer:) Ben Ankaradayım sen hangi şehirdeydin? Zühtü Demir ve Naki Selmanpakoğlu yla görüştüm, Hıfzı Velidedeoğluyla görüşcem ama çok pahalı diyolar onun kliniği için, bikaç kişiyle daha görüşüp karar vercem. Sen nasıl karar verdin?

saphira ben izmirdeyim.agustos ayında cenk tokat'la gorusmustum o da ıcıme sınmıstı fakat sonra bazı aksılıklerden dolayı erteledım amelıyatımı sonra daha 4 gun once cemıl tugay'la gorustum.aklımda ıkı ısım vardı fakat sıcagı sıcagına cemıl beyle gorusunce amelıyat tarıhımı hemen aldım.ıkısıne de amelıyat olan kısıler cok memnun o yuzden hangısı olursa olsun kedımı rahatca teslım ederdım.ama kısmet cemıl tugaya olmakmıs.
kendımı oyalam kısmına gelınce de oyalarken bıle beynımı oyalayamıyorum :)kafamda suerklı sorular.bana 250 cc onerdı mesela.onun bıle buyuk durmasından endıse edıyorum.ayy ınsallahh sorunsuz gecer hersey.darısı senın basına :)

sağol maya cım:) hayırlısı olsun senin için, çok fazla görüşünce de kafa karışıyo iyi yapmışsın, 250cc büyük olmaz diye düşünüyorum, bana da 250-300cc arası önerdiler, sen bi yaptır bakalım 250 nasıl olacak:)

sağol maya cım:) hayırlısı olsun senin için, çok fazla görüşünce de kafa karışıyo iyi yapmışsın, 250cc büyük olmaz diye düşünüyorum, bana da 250-300cc arası önerdiler, sen bi yaptır bakalım 250 nasıl olacak:)

saphıra umarım dedıgın gıbı olur :) evet butun detaylarıyla anlatıcam :)

kızlar cok cok az kaldı :) kendımı garıp hıssedıyorum :)

tatlım sakin ol cicişlerinle vedalaşma zamanın geldiiiii artık onları bu şekilde son görmelerin :66: hepp iyi şeyler düşün çünkü çoook güzel olucakk ameliyatın biticeekk ve huzurla mutlulukla yeni cicişlerine kavuşucaksın geriye keyfini sürmek kalıcak bir ömür :32: eh tabi birazcık ağrı sızı olur belki ama onlarda olsun dimi ama :62:

tatlım sakin ol cicişlerinle vedalaşma zamanın geldiiiii artık onları bu şekilde son görmelerin :66: hepp iyi şeyler düşün çünkü çoook güzel olucakk ameliyatın biticeekk ve huzurla mutlulukla yeni cicişlerine kavuşucaksın geriye keyfini sürmek kalıcak bir ömür :32: eh tabi birazcık ağrı sızı olur belki ama onlarda olsun dimi ama :62:

evett aynen öylee :) son saatlerımız onlarla beraber :) yanı bır garıp hıssedıyorum sankı saka gıbı :) yarın bu saatlerde ınsallah bıtmıs olacak hersey

evett aynen öylee :) son saatlerımız onlarla beraber :) yanı bır garıp hıssedıyorum sankı saka gıbı :) yarın bu saatlerde ınsallah bıtmıs olacak hersey

mayacım artık sende cicişllilere katılıyorsun :)
şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur
hazırlık ne yaptın neler götürüyorsun ?
garip olman normal hissettiklerin garip çünkü hayalini kurduğun memişlere kavuşmana çok az kaldı
bizi merakta bırakma kendini iyi hisseder hissetmez bize iyi haberlerini ver :)
inşallah sende gezgincik gibi çok kolay atlatırsın :)

mayacım artık sende cicişllilere katılıyorsun :)
şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur
hazırlık ne yaptın neler götürüyorsun ?
garip olman normal hissettiklerin garip çünkü hayalini kurduğun memişlere kavuşmana çok az kaldı
bizi merakta bırakma kendini iyi hisseder hissetmez bize iyi haberlerini ver :)
inşallah sende gezgincik gibi çok kolay atlatırsın :)

evet aynen oyle cok heycanlı ve panık halınde olmamamı artık uzun zamandır kafamda cozmus olmama baglıyorum zaten :) ınsallah karamelcım gezgıncık benden once gıren bırı olarak benı cesaretlendırdı umarım onun gıbı olur benımde surecım.
merak etme bılgısayarımı da goturcem zaten :)
ınsallah guzel haberlerımı verırım bende canım cok tesekkur ederım

evet aynen oyle cok heycanlı ve panık halınde olmamamı artık uzun zamandır kafamda cozmus olmama baglıyorum zaten :) ınsallah karamelcım gezgıncık benden once gıren bırı olarak benı cesaretlendırdı umarım onun gıbı olur benımde surecım.
merak etme bılgısayarımı da goturcem zaten :)
ınsallah guzel haberlerımı verırım bende canım cok tesekkur ederım
sakin ol canım,herşey bi anda olup bitecek sen bile anlayamayacaksın nasıl olduğuna.. bi uyuyacaksın ve öyle güzel uyanacaksın ki şu ana kadar uyuduğun en keyifli uyku olacak,merak etme uyandığında zaten öyle acıdan kıvranarak uyanmıyosun olayın ne olduğunu idrak etmeye çalışıyosun,o gün senin günün.. hadi bakalım şimdiden geçmişler olsun

Büyük gün geldi demek:) şimdiden geçmiş olsun diyorum inşallah herşey çok güzel geçer, kendine dikkat et ameliyat sonrası yorma kendini, çok heyecanlı ya saatler kaldı sadece :16:

şimdiden geçmiş olsun canım yaaa ne güzel eskilere veda yenilere merhaba valla sizleri okudukça bende heyecan dorukta inşallah mayıs 14 de bende düşünüyorum anlıycan şu anda ameliyata girecek herkesi sırayla takip ediyorum gelişmeleri umarım seninkide gezgincik kadar rahat geçer dualarımız seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

Büyük gün geldi demek:) şimdiden geçmiş olsun diyorum inşallah herşey çok güzel geçer, kendine dikkat et ameliyat sonrası yorma kendini, çok heyecanlı ya saatler kaldı sadece :16:

saphira evet buyuk gune saatcıkler kaldı sadece :) hala ınanmıyorum sanırım hastaneye adım atana kadar da ınanamıycam :) uzun zamandır bu gune beklıyodum.umarım sorunsuz gecer :)

Back
X