Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25 Nisan'a ameliyat için gün aldım
- Konu Sahibi maya3435
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet sonunda amlıyat tarıhım bellı oldu hatta cok cok yakın bır tarıh..cemıl tugaya olacagım amelıyatımı pazartesı gunu.250 cc yuvarlak protez kas zarı altı yontemıyle yapacak amelıyatımı.cok heycanlıyımm :)
hayırlı olsun canım.umarım çok güzel geçer ameliyatın.ve istediğin gibi olur.güzel haberlerini bekliyorum.
hayırlı olsun canım.umarım çok güzel geçer ameliyatın.ve istediğin gibi olur.güzel haberlerini bekliyorum.
ay canım cok cok tesekkur ederımm...ınsallahhh :)
hadi bakalım hayırlısı ne güzel herkes tek tek istediğine kavuşuyor darısı başımıza
ben hala daha ınanamadıgım ıcın olacakmısım gıbı gelmıyor sakaymıs gıbı :) darısı senın ve tum ısteyenlerın basına :)
cnmm süper bir haber bu..umarım her şey çok güzel olur..
aysegulcum cok cok tesekkurler..sıra bana geldı :) ınsallah problemsız bır sekılde atlatırım sizin gibi
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
evet sonunda amlıyat tarıhım bellı oldu hatta cok cok yakın bır tarıh..cemıl tugaya olacagım amelıyatımı pazartesı gunu.250 cc yuvarlak protez kas zarı altı yontemıyle yapacak amelıyatımı.cok heycanlıyımm :)
Canım hayırlı olsun,çok sevindim.Bir bayan daha aramıza katılıyor Seçilen yöntem,kas zarı altı yöntemi agrı düzeyi düşük,başarılı bir yöntem.Her doktor bu yöntemde başarılı degil.Doktorun bu yöntemi sana uygun gördügü için şanslısın.Bende bu yöntemle yuvarlak 400cc protez taktırdım.Sonuçtan menmun kalacaksın inşallah.
Canım hayırlı olsun,çok sevindim.Bir bayan daha aramıza katılıyor Seçilen yöntem,kas zarı altı yöntemi agrı düzeyi düşük,başarılı bir yöntem.Her doktor bu yöntemde başarılı degil.Doktorun bu yöntemi sana uygun gördügü için şanslısın.Bende bu yöntemle yuvarlak 400cc protez taktırdım.Sonuçtan menmun kalacaksın inşallah.
ben doktorumun kas zarı altı yaptığını bilmiyordum bile.kas altı olacak kesın dıye dusunurken bu yontemı uygun gorunce cok sevındım.ınsallah en az senın kadar memnun kalırım sonuctan.tesekkur ederım arzum :)
ne güzel bi haber
inşallah çok rahat bir şekilde atlatır aramıza gelirsin arkadaşım.
darısı benim gibi isteyen herkesin başına olsun
leylacım cok tesekkurlerr..darısı en kısa zamanda en uygun zamanda senınde basına :)
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arzum sana bır sorum varrr..hatırlıyorum sen kucuk bır problem yasamıstın ama kas zarı altı oldugun ıcın soruyorum sana.kac gun sonra normal yasantıma donebılırım sence? kollarını rahat bır sekılde kullanmaya ne zaman baslamıstın sen?
Evet canım,ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi olmuştu,korkunç afrılı bir gece geçirmiştim,ertesi günü acil ameliyata alınmıştım.Ama bu benim vücudumun proteze karşı verdigi bir tepki nedeniyle olmuştu.Ben geçmiş zamanlarda gebelikten korunmak için spreyl taktırmıştım,onu bile vücudum kabul etmemişti,ertesi gün çıkartmak zorunda kalmıştım ( Neyse ameliyattan sonra rahatladım,artık memişlerimde,vücudumda proteze alıştı artık.hepimiz çok mutluyuz,mutlu mesut yaşıyoruz.Bugün kontrolüm vardı,gittim,herşey yolunda.Aslında ameliyat sonrası ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor,oda yatıp kalkarken destege ihtiyaç duyuyorsun,o kadar yani.Yemegini kendin yiyebiliyorsun,ikinci haftadan sonra hızla iyileşiyorsun.Benim birde protezlerim biraz büyüktü,o yüzden biraz sıkıntı çektim,senin daha kolay olur eminim.Kollarını hareket ettirebiliyorsun,zaten seni yönlendiriyor kolların ne kadar hareket ettirecegin konusunda.Zorlamadıgın sürece sorun yok yani.
mayacım hayırlı olsun canım..bende heyecanlandım senınle ..uzun zamandır dusundugun bır amelıyattı ve ınsallah sorunsuz bır sekılde atlatırsın..bızım gıbı mutlu olanlar kervanına katılırsın..
beklıyoruz haberlerını..
gizemcim çok tesekkurlerr...cenk tokat yokmus kısmetımde.cemıl beyle konusunca ıcıme de sınınce artık tarıhı alayım olsun ve bıtsın dedımm..
ınsallah senın kadar mutlu olurum :)
Evet canım,ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi olmuştu,korkunç afrılı bir gece geçirmiştim,ertesi günü acil ameliyata alınmıştım.Ama bu benim vücudumun proteze karşı verdigi bir tepki nedeniyle olmuştu.Ben geçmiş zamanlarda gebelikten korunmak için spreyl taktırmıştım,onu bile vücudum kabul etmemişti,ertesi gün çıkartmak zorunda kalmıştım ( Neyse ameliyattan sonra rahatladım,artık memişlerimde,vücudumda proteze alıştı artık.hepimiz çok mutluyuz,mutlu mesut yaşıyoruz.Bugün kontrolüm vardı,gittim,herşey yolunda.Aslında ameliyat sonrası ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor,oda yatıp kalkarken destege ihtiyaç duyuyorsun,o kadar yani.Yemegini kendin yiyebiliyorsun,ikinci haftadan sonra hızla iyileşiyorsun.Benim birde protezlerim biraz büyüktü,o yüzden biraz sıkıntı çektim,senin daha kolay olur eminim.Kollarını hareket ettirebiliyorsun,zaten seni yönlendiriyor kolların ne kadar hareket ettirecegin konusunda.Zorlamadıgın sürece sorun yok yani.
arzum tesekkur ederım cevabın ıcın..umarım problemsız bır surec gecırırım.gercı sadece narkozdan korkuyorum.agrılara alıstırdım sımdıden kendımı
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
gizemcim çok tesekkurlerr...cenk tokat yokmus kısmetımde.cemıl beyle konusunca ıcıme de sınınce artık tarıhı alayım olsun ve bıtsın dedımm..
ınsallah senın kadar mutlu olurum :)
ınsallah canım..sen guzel bır sonuc al da doktorun kım oldugu o kadar onemlı degıl..onemlı olan ıste budur demekk yanı ıcıne sınmesı..herkesın secımlerı farklı farklı yada degerlendırme krıterlerı..
bız burda deneyımlerımızı paylasıyoruz amelıyat olmayan arkadaslara yardımcı olabılmek ıcın..aynı doktora amelıyat olacaz dıye bısey yok .. onemlı olan basarılı bır amelıyatla mutlu olabılmek )
ınsallah canım..sen guzel bır sonuc al da doktorun kım oldugu o kadar onemlı degıl..onemlı olan ıste budur demekk yanı ıcıne sınmesı..herkesın secımlerı farklı farklı yada degerlendırme krıterlerı..
bız burda deneyımlerımızı paylasıyoruz amelıyat olmayan arkadaslara yardımcı olabılmek ıcın..aynı doktora amelıyat olacaz dıye bısey yok .. onemlı olan basarılı bır amelıyatla mutlu olabılmek )
evet gizemcim aynen öyle :) ama burda cesaret aldıgım kısılerın en basında gelıyosun gercekten tesekkurler
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
evet gizemcim aynen öyle :) ama burda cesaret aldıgım kısılerın en basında gelıyosun gercekten tesekkurler
rıca ederım canım :)) gelısmelerı ve resımlerı beklıyoruz )
rıca ederım canım :)) gelısmelerı ve resımlerı beklıyoruz )
tmm bende koyucam zaten o kadar herkesınkıne bakıp da koymamakk olmaz yanı :)