Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belim ağrıyor ama anlayamadım normal mi degil miBen bugün oldum aramızda 2 gün var sizde bi değişiklik var mı
Uyandığımız için normal olabilirBelim ağrıyor ama anlayamadım normal mi degil mi
Merhabalar bende 25 Martta transfer oldum süreciniz nasıl gidiyor ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzBu tarihte transfer olanlar gelin birlikte bekleyelim sizde ne gibi değişiklikler var
Aşırı derecede koku hassasiyetim var şuan ve belim adet ağrısı gibi ağrıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. 3 nisanda kan istedi doktorum ama önce versem mi çok kararsızımMerhabalar bende 25 Martta transfer oldum süreciniz nasıl gidiyor ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Sizde durumlar nasılBen bugün oldum aramızda 2 gün var sizde bi değişiklik var mı
Benim kasık ağrım devam ediyor göğüslerimde hassasiyet varSizde durumlar nasıl
Bence erken vermeyin benim doktorumda 4 Nisan dedi sağ böbregim ağıryordu dün ilaçlardan galiba göğüs hsasiyetim.ve dedginiz gibi regl ağrılarım var inşallah hepimiz hayırla pozitif sonuçlar alırızAşırı derecede koku hassasiyetim var şuan ve belim adet ağrısı gibi ağrıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. 3 nisanda kan istedi doktorum ama önce versem mi çok kararsızım
Ben dayanamadımBence erken vermeyin benim doktorumda 4 Nisan dedi sağ böbregim ağıryordu dün ilaçlardan galiba göğüs hsasiyetim.ve dedginiz gibi regl ağrılarım var inşallah hepimiz hayırla pozitif sonuçlar alırız![]()
Doktorunuzun verdiği tarihe kadar devam edin dediyse doktorunuz edin sizi takip eden kişi doktorunuz bu konuda ne beni ne de başkasını dinlemeyin sonuçta doktorunuz sizi muayene etti ama ben olsaydım devam ederdim imsallah guzel haberler alırızMerhaba konu açmıştım ama keşke açmasaydım burayı görmedim 21 mart da transfer oldum ben de 3 nisanda kan vericem fakat dün adet tarihimdi döngüme göre az önce bi lekelenme geldi adet mi değil mi kestiremedim takip edicem ama progestana devam etmeli miyim![]()
Sonucunuz çıkarsa bizede haber edin lütfenBen dayanamadımgittim kan verdim ama 2 gun sonra her ihtimale karşı yine vercem
Belki de tutunma belirtisidir içiniz ferah olsun ilaçlarınıza devam edinMerhaba konu açmıştım ama keşke açmasaydım burayı görmedim 21 mart da transfer oldum ben de 3 nisanda kan vericem fakat dün adet tarihimdi döngüme göre az önce bi lekelenme geldi adet mi değil mi kestiremedim takip edicem ama progestana devam etmeli miyim![]()
2 gun sonra bi daha vericem o zaman söylerim inşallah bu konuda kimseyi yanıltmak istemiyorum herşey umutla oluyor kimsenin umudunu da kırmak istemiyorum önemli olan artması bi dahaki verdiğimde paylaşacağım inşallahSonucunuz çıkarsa bizede haber edin lütfen![]()
İnşallah2 gun sonra bi daha vericem o zaman söylerim inşallah bu konuda kimseyi yanıltmak istemiyorum herşey umutla oluyor kimsenin umudunu da kırmak istemiyorum önemli olan artması bi dahaki verdiğimde paylaşacağım inşallah![]()
Beta 11.89 geldi kızlar nasip değilmişİnşallah
Ama çok erken ve 11 var demek olmuyor mu bence var gününuzde de verin bende yarın kan vercegim doktorunuz birşey dedimiBeta 11.89 geldi kızlar nasip değilmiş