• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 mart 2025 tüp bebek transferi

1arzu2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
23
7
1
27
Bu tarihte transfer olanlar gelin birlikte bekleyelim sizde ne gibi değişiklikler var

Merhabalar bende 25 Martta transfer oldum süreciniz nasıl gidiyor ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Aşırı derecede koku hassasiyetim var şuan ve belim adet ağrısı gibi ağrıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. 3 nisanda kan istedi doktorum ama önce versem mi çok kararsızım

Aşırı derecede koku hassasiyetim var şuan ve belim adet ağrısı gibi ağrıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. 3 nisanda kan istedi doktorum ama önce versem mi çok kararsızım
Bence erken vermeyin benim doktorumda 4 Nisan dedi sağ böbregim ağıryordu dün ilaçlardan galiba göğüs hsasiyetim.ve dedginiz gibi regl ağrılarım var inşallah hepimiz hayırla pozitif sonuçlar alırız 🤲

Bence erken vermeyin benim doktorumda 4 Nisan dedi sağ böbregim ağıryordu dün ilaçlardan galiba göğüs hsasiyetim.ve dedginiz gibi regl ağrılarım var inşallah hepimiz hayırla pozitif sonuçlar alırız 🤲
Ben dayanamadım 😄 gittim kan verdim ama 2 gun sonra her ihtimale karşı yine vercem

Merhaba konu açmıştım ama keşke açmasaydım burayı görmedim 21 mart da transfer oldum ben de 3 nisanda kan vericem fakat dün adet tarihimdi döngüme göre az önce bi lekelenme geldi adet mi değil mi kestiremedim takip edicem ama progestana devam etmeli miyim 🥺

Merhaba konu açmıştım ama keşke açmasaydım burayı görmedim 21 mart da transfer oldum ben de 3 nisanda kan vericem fakat dün adet tarihimdi döngüme göre az önce bi lekelenme geldi adet mi değil mi kestiremedim takip edicem ama progestana devam etmeli miyim 🥺
Doktorunuzun verdiği tarihe kadar devam edin dediyse doktorunuz edin sizi takip eden kişi doktorunuz bu konuda ne beni ne de başkasını dinlemeyin sonuçta doktorunuz sizi muayene etti ama ben olsaydım devam ederdim imsallah guzel haberler alırız 💐 doktoruma sormuştum ağrı ve lekelenmeler normal dedi

Belki de tutunma belirtisidir içiniz ferah olsun ilaçlarınıza devam edin

Sonucunuz çıkarsa bizede haber edin lütfen 😂
2 gun sonra bi daha vericem o zaman söylerim inşallah bu konuda kimseyi yanıltmak istemiyorum herşey umutla oluyor kimsenin umudunu da kırmak istemiyorum önemli olan artması bi dahaki verdiğimde paylaşacağım inşallah 💐🥰

Back
X