• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 maddede tipik Türk erkeği! [Benim kocam yapmaz, benim kocam böyle değil,..] :)

Turk erkeginin psikolojisi genel olarak bozuk. Her halti yeyip bakire kiz aramasi bunun gostergesi aslinda. Birseye inanci olan ya tam yapar ya da eksik yapmaz. 29 yas ustu kadinlarla evlenmek istemezler. 30 yas ustu kadinlar onlara gore mutlaka rafa kaldirilmasi gereken kadinlardir. Bir kadin dulsa , bosanmissa hmmm bundan acaba ne koparabilirim diye dusunurler. Aynaya ve gobeklerine bakmadan karsilarinda bir Adriana Lima olmasini beklerler.Cinsel olarak actirlar, doyumsuzlardir, bazilari evlense bile durulmaz, baska kadinlarla devam ederler. Bunlar da benim eklediklerim.

%65 ten cok olmasi lazim, istatistik yanlis yapilmis:) Ayrica her erkekte bu potansiyel olabilir ama olmayabilir de. Kimseye yapmaz ya da yapar gozuyle bakmamak lazim. Onlari bu duruma getiren birazda kadinlardir.

ne kadar güzel yazmissin :) ama yoookk öyle degildir dusuncesii oldukca , erkek dir mis mus lar bunlarin sonu gelmez, böyle bir erkegin esi olmak biryana selam bile vermem ..... bencede yüzde 65 daha fazlaaaa.....

hem % 65 den daha fazla hem de az bile yazmış.Türk erkeği çelişkilerle doludur

bence böyle agir ithamli son derece haksiz bir yorum yazmadan önce zehra yavuz´un diger yazilarina da bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

Unutmayin ki; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz!
yazarı tanımıyorum. Zaten yazarın şahsına dair bir yorum yapmadım. Bir yazı paylaşmışsınız. Eleştiriye açık bir yazı. Diğer arkadaşların dikkatini sert tavrı çekmiş. Benim dikkatimi de islama dokundurmaları çekti. Benim fikrim. :34:

diğer yazılarında ne yazdığının ne önemi var ki.. şu an söz konusu olan bu yazısı...

- Kopyaladiginiz cevabim size yazilmadi, "ravza20" nickli yorumcu icin yazildi!
- Cevabin amaci ise; bir kisinin (yazarin) "Islama Hakaret" potansiyeli olup olmadigini arastirmakti!

Son düzenleme:
Hiç mi hiç katılmıyorum..

Kimsenin huyu kimseye benzemez.

Hayatıma giren hiç bir erkek buradaki maddeler ile uyuşmuyor :27:

- Kopyaladiginiz cevabim size degildi!
- Cevabin amaci ise; "Islama Hakaret" potansiyeli olup olmayan bir kisiyi arastirmak acisindandi!
Dikkat edersenız o yoruma katıldığımı belirtmiştim, bu yuzden bende cevap vermek istedim... kişilerle değil olaylarla ilgilendiğim için pek bı arastırma gereği duymadım ben.. neyse konuyu dagıtmayalım.

Son düzenleme:
konu İslama geldiyse eğer, müslüman olmanın sadece namaz kılıp oruç tutmak oldugunu düşünen bir toplumda yaşıyoruz, bu yanlış algılama hem kadın hem erkek için geçerli. İslama hakaret içermiyor yazı, İslamı eksik ve yanlış anlayan kesimi eleştiriyor. Öyle ki insanı İslamiyetten soğutuyor bu kafalar.

"Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
..." Yunusemre

3. 4. 8.14.15.19. Maddeler tamamen islamiyete yonelik agir ithamlar.yazarin diger yazilarini okumadim ama bence isi turk erkegine ve islamiyete maletmek yanlis.

Sadece turk kadinlari mi siddet goruyor?
Sadece turk kadinlari mi aldatiliyor?
Sadece turk kadinlari mi tecavuze ugruyor?
..... Bu sorular uzar gider.

Bence bu yazi turk erkeginin hatasini islamiyete yaymaya calisan bir propagandadir.

Dusuncem bu yonde.....

konu islama geldiyse eğer, müslüman olmanın sadece namaz kılıp oruç tutmak oldugunu düşünen bir toplumda yaşıyoruz, bu yanlış algılama hem kadın hem erkek için geçerli. Islama hakaret içermiyor yazı, islamı eksik ve yanlış anlayan kesimi eleştiriyor. öyle ki insanı islamiyetten soğutuyor bu kafalar.

"bir kez gönül yıktın ise
bu kıldığın namaz değil
..." yunusemre
islam namaz ve oruçtan ibaret değildir tabii ki ama namaz ve oruç islamın temel unsurlarından ikisidir. Bu yazıdaki tavırla bu iki unsur gevşek ağızlılıkla dile getirilmiş. Yazı mahalle diliyle ve kaba tabirlerle kaleme alınmış. Bu dili konuşan bir yazıda namaz ve oruç bu kadar rahatlıkla kullanılmamalıydı. çünkü bizim değerlerimiz saygı ve ciddiyet gerektiriyor.

Son düzenleme:
Forumda dini konular yasak. Yazida ozde degil, sozde muslumanlardan bahsediyor. Islama dokundurdugu yok. Dokundurdugu islami kendi capinda kullanan ve namaz kilmaya basladiktan sonra temizlenecegini sanan erkekler.

Alttan alta islama hakaret mi etmiş? Bu nasıl bir yorumlamadır:44:

İslam Türk erkeğine has bir din midir ki islama hakaret içeriği taşısın yazı?
Çok tuhaf.

Evet hepsi doğru :) bir kız bir ortama girsin ve ortamda erkek yoğunluğu fazla olsun hemen flörtleşme telaşı başlar :) görmemiş çok gerçekten. Yaşı ve tipi farketmez hepsi yatacak kız peşinde yeminle.
Ve islama hakaret falan yok, dini kendi işine gelecek şekilde kafasına göre yorumlayanlara yönelik eleştiriler var sadece. Gençliğinde her türlü fındığı kırıp 50 yaşına gelince hacı oldum diyip temize çıkmaya çalışanlar sanki hiç yok mu?
Her neyse bu tür bir manyaktan yeni kurtuldum şükürler olsun. Sonunda ayrıldık da kurtuldum.

bence fazla abartılmış bazı maddeler

yazan kişinin ya çok canı yanmış ya da hayatı boyunca sosyo-kültürel olarak aşırı düşük seviyede ortamlarda bulunmuş...

yok okuyacagı kitap sayısı beşmiş de bilmem neymiş

saçma...
eğer bu kadar hakikatleri içeriyorsa neden evleniyoruz?
yoksa bizim evlendiklerimiz erkek değil mi :27:

şaka bi yana bence biraz abartılmış,
bizleri yetiştirende erkek,gönlümüze girende,doğurduklarımızda...
böyle genelleyip atmak haksızlık.
insanlar erkekler ve kadınlar olarak ikiye ayrılmaz.
iyiler ve kötüler olarak ayrılır.
ha bunun yanına Tipik Türk kadını diye bir konuda olsa amenna,
fakat doğru mu hayır değil.
çünkü bu maddeleri haketmeyen o kadar çok kadın ve erkek var ki...

Back