Premature Bebekler 25 haftalık hamileyim açılmam var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben 18 haftalık evli ve 18 haftalik evliydim(ilk gün hamile kaldım) herkes arkamdan konuşmuş demişlerki bu nişanlıykenmi hamileydi simdide erken dogum diye kulp bulmuslar nası üzülmüştük Rabbime cok dua ettim erken dogarsa bide bu dedikoduculara gün dogacakti ama bebegim tam 40 .haftasında dogdu

İyikide uzun olmuş uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun. Evet benim bulunduğum bölümdede yeni bebekler doğuyo ağlama seslerini duyuyorum ve üzülüyorum doğsa kucağıma alamıcam diyorum ama yinede dediğin gibi kötü düşünmemeye çalışıyorum. 8 yaşında 1 kızım daha var onu özlüyorum onun yüzü suyu hürmetine Allaha hep dua ediyorum Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın benim durumumda olan herkese yardım etsin Rabbim kimseye evlat acısı vermesin zor çok zor inşallah senin gibi bende sağ salim kızımı kucağıma alırım ve buradan sizlere tekrar yazarım Rabbim seni beni herkesi daha beterinden korusun

İnşallah öyle olur o yorumu bende okudum içim rahatladı bi nebzede Rabbim kimseye evlat acısı vermesin kimseyi evladıyla sınamasın daha beterinden korusun

Amin cnm

Merhaba. Benım 22 haftalıkken açılmam vardı. Dikiş atıldı 26. Haftada doğum yaptım. Şu an 4 yaşında çok şükür çok sağlıklı bir kızım var. 2 ay kuvezde kaldı. Doktorlar mucize dıyor ama şoyle soylıyım kuvezde 25 haftalık doğan bebek vardı o da gayet sağlıklı Yatın kalkmayın hıç ve erken doğarsa iyi bır hastanede kalsın. Ben pamukkale üniversitesi hastaenesınde doğum yapmak zorunda kaldım erken doğacağı için ama çok çok çok memnun kaldım hastaneden. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bolbol dinlenip dua ediniz onu yaşatacakta allahtir sen sadece dikkat et umarım zamanında güzel doğum olur bende kürtaj oldum onbeş gün önce veren de o alanda

Son durumun nedir canim benim 16 haftamda 1.5 cm açıklık oluştu ve 35 haftaya kadarda 1 cm aciklikla geldik korkma ve iyi düşün

Ben de şu an 22 haftalık hamileyim 2 cm’lik açıklığım var inşallah senin gibi uzun haftalar gidebiliriz
Dikiş atilabildimi sana lütfen sürekli uzan lavabo dışında kalkma ayaklarini hep yuksekte tutarak sol tarafina yat guzel guzel beslen ve bol bol.dua et Rabbim geri çevirmez Sağlıkla dilerim 30. Haftayı gorursun canım

Dikiş atilabildimi sana lütfen sürekli uzan lavabo dışında kalkma ayaklarini hep yuksekte tutarak sol tarafina yat guzel guzel beslen ve bol bol.dua et Rabbim geri çevirmez Sağlıkla dilerim 30. Haftayı gorursun canım
Yok ne yazıkki dikiş atılamadı hastanede yatıyorum şimdi dediğin gibi sadece lavabo için kalkıyorum inşallah dediğim gibi 30. Haftayı görmeyi başarırım hoş pek umudum yok kanamam olduğu için

Yok ne yazıkki dikiş atılamadı hastanede yatıyorum şimdi dediğin gibi sadece lavabo için kalkıyorum inşallah dediğim gibi 30. Haftayı görmeyi başarırım hoş pek umudum yok kanamam olduğu için
Umutsuzluk yok asla benimde şakır şakır kanamam vardı doğuma.kadarda surdu hep korkma stres yapma sadece

Cnm merak ettim en son ocak ayında konuşmuşuz durumun nası oldu inş dogum yapmissındır sağlıcakla bebişinı büyütüyorsundur cvp yazarsan sevinirim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…