- 24 Ağustos 2020
- 27
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi eylulelifmina
-
Ne gibi önlemler alınacak belki tedbirlerle bir kaç hafta daha ileriye atılır cok geçmiş olsun inş daha gec doğarArkadaşlar lütfen yardım edin 25+4 haftalık hamileyim geçen doktora gittiğimde 2, 5 cm açılmam olduğunu söyledi erken doğum yapma şansım çok yüksek benim gibi olan varmı bebeğim nasıl olucak yaşayacakmı korkuyorum lütfen benim gibi olan var ise yazsın
Magnezyum veriliyo akciğer geliştirici iğne vuruldu fakat doktor heran doğabilir diyo doğsada yaşaması bi mucize diyo yani Rabbime kaldı herşey ama ben doktorumun maduru oldum erken tanı teşhis olsaymış dikiş atılırmış Herşey Allahtan ama zor günler geçiriyorum.Ne gibi önlemler alınacak belki tedbirlerle bir kaç hafta daha ileriye atılır cok geçmiş olsun inş daha gec doğar
Canım onlar o kadar güçlü oluyor ki hep dua et benim kardeşimde erken doğdu birde küvezdeyken ameliyat oldu 2 kere şuan maşallah 7 aylık olduMagnezyum veriliyo akciğer geliştirici iğne vuruldu fakat doktor heran doğabilir diyo doğsada yaşaması bi mucize diyo yani Rabbime kaldı herşey ama ben doktorumun maduru oldum erken tanı teşhis olsaymış dikiş atılırmış Herşey Allahtan ama zor günler geçiriyorum.
Allah razı olsun kalkmadan yatıyorum bekliyoruz işte ama evlat hareketlerini hissediyosun hala tekmelerini hissediyosun içim yanıyo ama herşey Yaradandan geliyo çok saolunKalkmadan yat, içinde olduğu her gün kardır, sancı gelmediği sürece içeride durma ihtimali var, 25 hafta maaleaef çok küçük, allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle
Benim ilk hamileligimdede 18 haftalıkken 2 cnm acılmam baslamisti cnm siddetli kasık agrisi ve alttan cıkcakmıs gb agrı ama sükür tam zamanında dogum yaptım sana tavsiyem hic kalkma ayakda durmamaya caliş doktorun verdigi ilaçlari aksatma ayagın altina yastik koy yükselt stresden uzak dur inan ben wc ye bile gitmeyi ertliyodum tam 17 sene gecti cektigim sıkıntıları unutmam bırak yemegini getirsinler sen o yataksan kalkma wcde sakın ıkınma kabız olmamaya çalış ben prepar ve aspirin artı izoptin kullanıyodum doktor sanada vermistir hap cok cok geçmis olsun Rabbim kucagına almayı nasip etsin sormak istedigin birsey olursa cekinmeArkadaşlar lütfen yardım edin 25+4 haftalık hamileyim geçen doktora gittiğimde 2, 5 cm açılmam olduğunu söyledi erken doğum yapma şansım çok yüksek benim gibi olan varmı bebeğim nasıl olucak yaşayacakmı korkuyorum lütfen benim gibi olan var ise yazsın
Bende 27 haftalık erken doğum yaptım suan seni çok iyi anlıyorum muhtemelen bebeğimi merak ediyorsundur maalesef hayatta değil ama hayata tutman çok taktir Allah ne dediyse o önlem alınmış sana da her geçen gün senin ve bebeğin için çok önemli suyun geliyor muMagnezyum veriliyo akciğer geliştirici iğne vuruldu fakat doktor heran doğabilir diyo doğsada yaşaması bi mucize diyo yani Rabbime kaldı herşey ama ben doktorumun maduru oldum erken tanı teşhis olsaymış dikiş atılırmış Herşey Allahtan ama zor günler geçiriyorum.
Benim de 30 haftalik iken sancilarm cok oldu dogum pozisyonunu almisti oglm her an dogum olabilir dediler yatarak gecirdm ve surwkli sanci cektm ciger gekistirici vs vuruldi progestoron verildi size de verdiler mi? Benm acilmam olmadi sukur ama oglm cok acelexiydi dogm kanalina 32nci haftada girmisti 38+5 de dogm oldu ilaclarla vs. Insallh sizinde bekler bebeginiz bolca dua edin ayakta durmayn yatınArkadaşlar lütfen yardım edin 25+4 haftalık hamileyim geçen doktora gittiğimde 2, 5 cm açılmam olduğunu söyledi erken doğum yapma şansım çok yüksek benim gibi olan varmı bebeğim nasıl olucak yaşayacakmı korkuyorum lütfen benim gibi olan var ise yazsın
Kabızlığım malesef var ama çok değil hemoroidim var ilk doğumdan sonra oldu o yüzden süreklide yattığım için hemoroidim büyüyo malesef keşke yatsamda zamanında doğsa ama açılan yere keseside sarkmış magnezyum takviyesi verdiler. Düşük hapları falan yani ilaçlardan antibiyotiklerden kalkamıyorum hastaneden çıkarmıyolar zaten çok saol Allah razı olsun herşeyin hayırlısı korkuyorum çok korkuyorum çok küçük yaşasa bile ya zihinsel engelli olursa ya bakıma muhtaç olursa diye oda kötü rabbimden hayırlısını diliyorum çok saolunBenim ilk hamileligimdede 18 haftalıkken 2 cnm acılmam baslamisti cnm siddetli kasık agrisi ve alttan cıkcakmıs gb agrı ama sükür tam zamanında dogum yaptım sana tavsiyem hic kalkma ayakda durmamaya caliş doktorun verdigi ilaçlari aksatma ayagın altina yastik koy yükselt stresden uzak dur inan ben wc ye bile gitmeyi ertliyodum tam 17 sene gecti cektigim sıkıntıları unutmam bırak yemegini getirsinler sen o yataksan kalkma wcde sakın ıkınma kabız olmamaya çalış ben prepar ve aspirin artı izoptin kullanıyodum doktor sanada vermistir hap cok cok geçmis olsun Rabbim kucagına almayı nasip etsin sormak istedigin birsey olursa cekinme
İnanın çok üzüldüm ama yaşayıp ızdırap çekmesinden se Rabbimin cennetine alması daha iyi bunu 1 evladım daha var bir anne olarak söylüyorum insan evladına her türlü bakar ama doğup onun ızdırap çektiğini gören anne bunu kaldıramaz o yüzden rabbim cennette kavuştursun suyum gelmiyo sadece açılmam var ve bebeğimin kesesi o kısımdan biraz dışarı sarkıyo her an patlayıp gelebilirmiş suyum Rabbin bilicek herşeyi işte dua edinBende 27 haftalık erken doğum yaptım suan seni çok iyi anlıyorum muhtemelen bebeğimi merak ediyorsundur maalesef hayatta değil ama hayata tutman çok taktir Allah ne dediyse o önlem alınmış sana da her geçen gün senin ve bebeğin için çok önemli suyun geliyor mu
Suan hamileyim tekrar dualarımdasınİnanın çok üzüldüm ama yaşayıp ızdırap çekmesinden se Rabbimin cennetine alması daha iyi bunu 1 evladım daha var bir anne olarak söylüyorum insan evladına her türlü bakar ama doğup onun ızdırap çektiğini gören anne bunu kaldıramaz o yüzden rabbim cennette kavuştursun suyum gelmiyo sadece açılmam var ve bebeğimin kesesi o kısımdan biraz dışarı sarkıyo her an patlayıp gelebilirmiş suyum Rabbin bilicek herşeyi işte dua edin
Rabbim sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah bidaha yaşamassın sende zor günler. 26 haftalık oldu bugün keşke dediğiniz gibi olsa hiç bişey olmasa herşey Allahtan napalım ama inallah sende sağlıcakla kucağına alırsın evlatcığını rabbim acısınu göstermesin rabbim yaşatmasın bidaha sanaSuan hamileyim tekrar dualarımdasınSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş olmazsa da öteki tarafta şefaatçimiz olucaklar suyun gelmemiş o yüzden hiç belli olmaz ufacık doğup cok sağlıklı olan bebekler var ama inan ne hissettiğini biliyorum rabbim yardımcın olsun inş bir kaç hafta daha sabreder bizi haberdar et durumundan olur mu
Amin Allah razı olsun Allah büyük inş dayanacak bebişinRabbim sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah bidaha yaşamassın sende zor günler. 26 haftalık oldu bugün keşke dediğiniz gibi olsa hiç bişey olmasa herşey Allahtan napalım ama inallah sende sağlıcakla kucağına alırsın evlatcığını rabbim acısınu göstermesin rabbim yaşatmasın bidaha sana
Bendede kese rahimagzındaydı son ayıma girdigimde acılmam 3 cnm olmustu sadece kendine ve bebegine güven stres yapma asla ters seyler düsünme seni gercekten cok iyi anlıyorum yaşamıyan bilemez ilaçlarda kabızlık yapabiliyo bide surekli yatıldıgı icin bagırsaklar fazla calışmıyo kuru kayısı ye bir barsak ilik suyla zeytinyagı ic ben yeni evliydim yasım 18 di arada pencereden cocuk parkını izler iç gecirirdim aynı sen gb acaba alabilirmiyim kucagıma diyodum ama hepsi gecti inş seninde gecer kucagına alip sağlıkla büyütuŕsün saglıklı haberlerini bekliyor olucam A.emanetsin dualarim senle uzun oldu k.bakmaKabızlığım malesef var ama çok değil hemoroidim var ilk doğumdan sonra oldu o yüzden süreklide yattığım için hemoroidim büyüyo malesef keşke yatsamda zamanında doğsa ama açılan yere keseside sarkmış magnezyum takviyesi verdiler. Düşük hapları falan yani ilaçlardan antibiyotiklerden kalkamıyorum hastaneden çıkarmıyolar zaten çok saol Allah razı olsun herşeyin hayırlısı korkuyorum çok korkuyorum çok küçük yaşasa bile ya zihinsel engelli olursa ya bakıma muhtaç olursa diye oda kötü rabbimden hayırlısını diliyorum çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?