Premature Bebekler 25 haftalık doğan bebeğim yine ameliyat oluyo..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bak ylnz arkadaşımız ne güzel demiş sizlere düşen meleklerinize destek olmak rabbim onlara ömür nasip ettiyse onlar 50 ameliyatada girseler hayata tutunabilcekler inş ikinizin ve tüm bu durumda olan anneler bebişlerini sağlıklı bi şekilde alırlar kucaklarına dualarımızdasınız ylnz arkadaşımada demiştim sakın isyan etmeyin yada acaba geç doğsaydı tüm bunlar olmıcaktı diye düşünmeyim bende meleğimi 37 haftalık doğum yaptım minik gökçe türlü türlü enfeksiyonları küçücük bedenine göre atlattı çok şükür ama benm meleğim 37 haftalık ve 4 kiloya yakın olmasına rağmen kaybettik yani her şeyde bi hayır vardr sakın üzülmeyin imtihan dünyası hekes bi imtihandan geçiyo elminanda inş evine döncek bizlerde yaramazlıklarını okucaz annesi sen yeterki metanetini kaybetme allaha emanet olun

Çok çok teşekür ederim.Sizede buyuk geçmiş olsun acınızı çok iyi anlıyorum 140 gündür hastanedeyiz artık bu işin kiloya bakmadığını çok iyi öğrendim doktorların ihmarlığı yuzunden 4.5kiloluk tosuncuk gibi çocuk vefat etti ben anne olarak sadece kendi çocuğuma değil yoğun bakımda yatan bütün çocuklara üzülüyorum dua ederken bütün çocuklara ediyorum sonuçta onların da aileleri var onlara üzülen.Sizede tekrar büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda bu acınızı hafifletecek nur topu gibi sağlıklı bir çocuğunuz olur...

Herkese çok çok teşekür ederim küçük kızımın ameliyatı oldu ve tahmin ettiğimden iyi geçti.Elminam da beni şaşırttı çok güzel bi şekilde atlattı bu ameliyatı.Bügün resperatörden ayırdılar inşallah akciğerleri artık toparlar.Bi tane daha şantla ilgili ameliyatımız kaldı onu da atlatırsa inşallah allahın izniyle yakında evinde olacak....

çok ama çok sağolasın allah razı olsun çok zor ve acı bi durum bilirim o camın arkasından meleğini izlemeye çalışmak bi umutla perdeyi açmalarını beklemek bi umutla onların azından çıkıcak her cümleyi dinlemek inanın meleğim 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda ama benim 30 yıllık ömrüm gitti diyebilirim hele son gün dr un ayaklarına kapanmadığım kalmıştı meleğimi 1 kere gösterin göreyim diye ama ateş düştüğü yeri yakıyomuş yine dua ediyodum ama aynı durumları birebir yaşadığım için şimdi daha farklı dua ediyorum artık o yüzden rabbim sabırların en yücesini nasip etsin siz sizin gibi tüm bu zor sınavdan geçen tüm annelere sağlıcakla kalın

çoooook sevindim..
şu an durumu nasıl,hudda mı.. bi de şant demişsin, zaten şantı vardı diye hatırlıyorum, değiştirilmesi mi gerekti Canım

çoooook sevindim..
şu an durumu nasıl,hudda mı.. bi de şant demişsin, zaten şantı vardı diye hatırlıyorum, değiştirilmesi mi gerekti Canım

Merhaba şu an küvez içi oksijen alıyo ve iki burundan alıyo.İnşallah artık makineye gerek kalmaz.Şant ameliyatı dediğim şantın ayarı değişecek. Orta basınçlı şanttan düşük basınçlıya geçilecek yani valf ayarı değişecek sanırım inşallah o ameliyatta iyi geçer...

çok çok geçmiş olsun, dualarımız Elmina bebekle...bence o çok güçlü bi prenses, hepsini atlatacak inşallah

canım Allah bütün çocuklara bütün bebeklere hep sağlık versin yüzleri hep gülsün yavrularımızın.

inşallah canım..

allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş ELMİNACIK ta çok güçlüymüş inşallah ömrü uzun ve sağlıklı olur allah bağışlasın

canım benim Allah yardımcın olsun.. çok zor bir durum. yaşayan içinde sizler içinde. güzel Allahım ol deyince olur. inşallah hayırlısı ile bebeğinin gülücüklerini görür ve duyarsın..

Allah herkesten razı olsun. Bu günlerde tek dayanağım sizlersiniz çok çok teşekür ederim herkese...

Allah kuzucuğunu sağlıkla sana kavuştursun inşallah. Küvezdeki bebeğini bekleyen bütün annelere güç kuvvet dayanma sabrı versin Allah'ım.

cnm senı cok ıyı anlıyorum bılıorum ne desem acını hafıfletmez cunku aynıları olmasada 63 gunluk kuvoz maceram var bnmde sabretmesı beklemesı ne zordur cok ıyı bılırım bnmde bebekelrım 30 haftalık geldıler ve cekmedıklerı kalmadı ıcını sen ferah tut bak 4 bucuk aydır yasıor ona hıc bısey olmıcak guclu bı bebek o dualarımız elmınayla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…