Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25. haftadayım.karnımın yan tarafında inanılmaz sancılar oluyor.......yardım lütfen
kızlar gece çok sancılandım.karnımın yan tarafında sağda bacaklarıma inen dayanılmaz sancılar yaşadım.....şuanda da hertarafım ağrıyor.acaba doktoru aramalı mıyım?
rahatsızlandığın her zaman doktorunu aramalısın ama senin tarif ettiğin sanırım kramplar hamileliğin bu dönemlerindee karamplar başlıyoo magnezyum kullanıyo musun
bende de oluyor sancı değilde böyle içten içe acıyor sağ tarafım bazen sağ göğsüme vuruyor acısı.. ama bebeğin gelişimi ve plesandadaki pozisyonuyla ilgili olduğunu duymuştum.. Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.
geçmiş olsun canım.çokmu canını yakan bir ağrı??umarım ciddi değildir.Bende deoluyor tam aynı değil ama gece uykudan bile uyandırıyor bazen acıdan.Özellikle yumurtalıkların olduğu yerler..
kızlar ilginiz beni çok mutlu etti...aradım dayımı. dayım da doktor. karnın şiş tarafında yani büyüyen tarafında ağrı olursa tehlikeli dedi....mg kullanıyorum. ama kalsiyum çok az alıyorum..ondan mı bilmem.