- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan verdi bi kutu kullan dedi. İlk haftalarda bende de vardı kanama alanları da şimdi de çıktı artık olmaz rahat geçiririz diyodum. Bu aralar çok yordum kendimi ona bağlıymış zaten.10.haftamda olmuştu zamanla geçmişti. 5 hafta gibi bir süre içinde kaybolmuştu. Ilaç kullanmıştım ama sanada vermişlerdir herhalde?
Plasenta aşağıda falan demedi bana çok yormuşsun kendini ona bağlı bi süre dinlen dedi. Sıradan bi şeydir umarım da geçer biraz dinlenince.16-18-19-21 sürekli kontrole gittiğimde plesentada göllenme kanama alanları vardı ufak ufak. Dinlen yorulma ayakta kalma dddi. Bide benim plesenta 19. Haftada yukarı çıktı . Aşağıda olduğu dönemde oluşmuş olabileceğini söylemişti
Bana çok büyük bi sorun değil aman aman bi şey olurda kabama en yüksek boyuta gelirse belki bebek beslenmesinde azami bi durum oluşur dddi. Ama ufak tefek kanamalar olağan demiştiProgestan verdi bi kutu kullan dedi. İlk haftalarda bende de vardı kanama alanları da şimdi de çıktı artık olmaz rahat geçiririz diyodum. Bu aralar çok yordum kendimi ona bağlıymış zaten.
Plasenta aşağıda falan demedi bana çok yormuşsun kendini ona bağlı bi süre dinlen dedi. Sıradan bi şeydir umarım da geçer biraz dinlenince.
19.haftada plasentan yukarı çıkmış ya ondan sonra da devam etti mi kanama alanları? Benimkinin kilosu falan haftasıyla uyumluymuş sıkıntı yok dedi çok da tedirgin etmedi zaten bende paniklemedim:)Bana çok büyük bi sorun değil aman aman bi şey olurda kabama en yüksek boyuta gelirse belki bebek beslenmesinde azami bi durum oluşur dddi. Ama ufak tefek kanamalar olağan demişti
Benim baya bi süre devam etti . Bebek büyüdükçe kayboldu Dr takmayınca bende sormayı bıraktım kaçta kaybolfu bilmiyorum ama 30 haftama yakın hala vardı19.haftada plasentan yukarı çıkmış ya ondan sonra da devam etti mi kanama alanları? Benimkinin kilosu falan haftasıyla uyumluymuş sıkıntı yok dedi çok da tedirgin etmedi zaten bende paniklemedim:)
Doğum yapmışsın sende hayırlı olsun allah sağlık versin darısı başıma:)Benim baya bi süre devam etti . Bebek büyüdükçe kayboldu Dr takmayınca bende sormayı bıraktım kaçta kaybolfu bilmiyorum ama 30 haftama yakın hala vardı
Amin CANım darısı sana Çan'ını sıkma geçiyor bu günler :/))Doğum yapmışsın sende hayırlı olsun allah sağlık versin darısı başıma:)
Sıkmıyom ya her şeyi kafaya takmam öyle:) Bebiş iyi olsun da gerisi önemli değilAmin CANım darısı sana Çan'ını sıkma geçiyor bu günler :/))