• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 ağustos 2012 de düğünü olacak kızlarr buraya :)

düğünün ve kına gecen aynı gün olacak sanıyorum.
gündüzden kınan olur akşam nikah veya düğüne geçersin. sabah gittiğin kuaförle ikisini birlikte çıkarabilirsin. tabii eğer yazın olacaksa sıcaktan makyajın akabilir veya saçın bozulabilir. bu durumda düzeltme için tekrar kuaföre uğraman gerekebilir.

ya da aynı salonda aynı saatlerde hem kına hem de düğün olabilir.. genellikle kızlar farklı şehirlere gelin giderken kendi yaşadıkları illerde yaptıkları kına gecelerinde gelinliklerini giyiyorlar. Bu da mümkün.

sakın canını sıkma, hayatının en güzel gününden zevk almaya ve aksilikleri görmemeye çalış :54:

25 Ağustos'ta mı evleniyorsun sen de?

cok saol canım güzel şeyler duymak moral oluo,29 ağustos bizim inşallah..bugün nikah işlemlerini de hallettik..nikah olucak sonra kınaya gecicez takıdan onra filan..bunda bi gariplik yok di mi?

cok saol canım güzel şeyler duymak moral oluo,29 ağustos bizim inşallah..bugün nikah işlemlerini de hallettik..nikah olucak sonra kınaya gecicez takıdan onra filan..bunda bi gariplik yok di mi?

calimero, genelde tam tersi olur ya hep aslında düşününce çok ta enteresan gelmedi kulağa, sen adet yerini bulsun diyorsun ve insanları bir araya getirip onları eğlendireceksin, bunda hiçbir gariplik yok, ki şartların buna müsade ediyorsa kimsenin bunu yargılamasına müsade etme canım.

nikahın bu tarafta olacağı için sen sağlık raporunu oradaki hekimine onaylatıp buraya başvuracaksın sanıyorum..
biz seninle komşu olacağııız :) oturup şöyle kahve içeriz karşılıklı kısmet olursa :)

İçelim tabi duygucum şööyylee nikahtan sonra herşey normale döndüğünde yaptığmız heyecanları stresleri düşünür düşünür güler kahvemizi öyle yudumlarız artık :34:

kızlar balayı için otel seçerken tırlatmak üzereyim yani çok fazla otel var sizce sadece balayı otelleri diyemi bakınayım kemer,lara ve belekteki birçok otele ailemle gitiğim için sadece bodruma bakıyorum ama 5 6 seçenek çıkıyor karşıma balayı olarak arattığımda bu seferde

kızlar balayı için otel seçerken tırlatmak üzereyim yani çok fazla otel var sizce sadece balayı otelleri diyemi bakınayım kemer,lara ve belekteki birçok otele ailemle gitiğim için sadece bodruma bakıyorum ama 5 6 seçenek çıkıyor karşıma balayı olarak arattığımda bu seferde

haklısın hln, bodrum da antalya gibi balayı konseptli çok fazla otel bulunmuyor, ama eşinle geçireceğin ilk tatilinde bodrum'u tercih etmen çok güzeel.. ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsun balayı tatili için? ki bence balayı oteli diye aratmana gerek yok otelleri, tatil standartlarına uygun bir otel de olabilir.

voyage torba&türkbükü&bodrum, gardens of babylon, baia, ışıl, samara, isis gibi birçok büyük otel mevcut.

ETS den bir tanıdığım bana voyage ve gardens of babylon'a bakmamızı söyledi, biz de gardens of babylon da karar kıldık..

umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım öyle fiyat belirlemedik sadece ultra olsun olmuşken falan dedik birde pazar akşammı pazartesimi çıkalım daha ona karar vermedik ama babylon ve isis çok hoşuma gitti isis biraz daha uygun belki tercih edebilirim sorması ayıp sen ne kadara hallettin canım?ben 4 gece 5 gündüz düşünüyorum ama marmaristen vazgeçtim bodrum olsun istiyorum her şeyi geçtim düğünümde reglim:(bu çok moralimi bozuyor kınamdada öyleyim yani 21-26 arası birgün gelicek kesin hep öyle oluyor 3 gün flan sürüyor 19 gibi gelse dünyalar benim olucak onu araştırıyorum erken nasıl gelir diye:(çünkü o kadar para vericez havuza,denize giremicem artı bembeyaz gelinlik sonuçta oynucam falan aklımda hep o olcak cidden sıkıcı bir durum bu konuda neler yapabilirim kızlar bana yardımcı olun belki burası yeri değil ama :(

canım öyle fiyat belirlemedik sadece ultra olsun olmuşken falan dedik birde pazar akşammı pazartesimi çıkalım daha ona karar vermedik ama babylon ve isis çok hoşuma gitti isis biraz daha uygun belki tercih edebilirim sorması ayıp sen ne kadara hallettin canım?ben 4 gece 5 gündüz düşünüyorum ama marmaristen vazgeçtim bodrum olsun istiyorum her şeyi geçtim düğünümde reglim:(bu çok moralimi bozuyor kınamdada öyleyim yani 21-26 arası birgün gelicek kesin hep öyle oluyor 3 gün flan sürüyor 19 gibi gelse dünyalar benim olucak onu araştırıyorum erken nasıl gelir diye:(çünkü o kadar para vericez havuza,denize giremicem artı bembeyaz gelinlik sonuçta oynucam falan aklımda hep o olcak cidden sıkıcı bir durum bu konuda neler yapabilirim kızlar bana yardımcı olun belki burası yeri değil ama :(

biz ayın 27. sinde giriş yapacağız, yani Pazartesi sabahı.
gardens of babylon için ödememizi Aralık ayında yaptık canım, Venüs villa için 2.800TL ödedik. erken rezervasyon ve ödeme şansından tam olarak yararlandık sayılır. şuan fiyat 3.400 TL civarlarında sanıyorum Venüs için, yine de ETS turdan fiyat istemende fayda var.

regl tarihin stres dolayısıyla kayacaktır tahmin ediyorum, çok fazla takmamaya çalış bu durumu, eğer istediğin gibi gitmezse tarihler ve düğün zamanına denk gelirse geciktirici bir ilaç kullanabilirsin, daha önce hiç kullanmadım, ama bir sonraki ay biraz ağrı yapıyor diye duydum, kimisi de bu ağrının hiç olmadığını söyledi.. forumdan bu konuyu araştırabilirsin canım..

biz ayın 27. sinde giriş yapacağız, yani Pazartesi sabahı.
gardens of babylon için ödememizi Aralık ayında yaptık canım, Venüs villa için 2.800TL ödedik. erken rezervasyon ve ödeme şansından tam olarak yararlandık sayılır. şuan fiyat 3.400 TL civarlarında sanıyorum Venüs için, yine de ETS turdan fiyat istemende fayda var.

regl tarihin stres dolayısıyla kayacaktır tahmin ediyorum, çok fazla takmamaya çalış bu durumu, eğer istediğin gibi gitmezse tarihler ve düğün zamanına denk gelirse geciktirici bir ilaç kullanabilirsin, daha önce hiç kullanmadım, ama bir sonraki ay biraz ağrı yapıyor diye duydum, kimisi de bu ağrının hiç olmadığını söyledi.. forumdan bu konuyu araştırabilirsin canım..

çok saol canım forumda yazıyormuş baya evet ben direk bu sayfaya baktığımdan yeni geldi aratmak :) ets den bakıyorum bende şimdi en iyisi ets olucak gibi görünüyor fiyatlar artmış baya geçen haftayla bile fark var acele etmek lazım en iyi pazartesi giriş yapmak

ayy hepinizin mutlu günü benim doğum günümde demek bayılırım 25.08 tarihine yılın en güzel günüdür kızlar hahah kendimi ve doğumgünümü çokk seviyorumm
sizede şimdiden mutluluklar diliyorum içinizde hiç bir uhte kalmadan herşey gönlünüzce olsun benim öyle olmuştu kınam düğünüm herşeyim çok güzeldii ufak tefek sorunlar çıkıyor ama yapacak bişi olmuyor benim gelinliğim yanmıştı mesela ütü yapışmıştı ve düğünden bi gün önce :)))) çok ağlamıştımm

şimdi 2.5 yaşındaa ikizlerim var eşimlede şükür çok mutluyuzzz

Merhaba kızlar bende dün akşam kayıt oldum ama gece aktif olduğu için yeni cevap yazabiliyorum....benimde düğünüm allah kısmet ederse 26 ağustos kınamda 24 ağustos bugün internette beğendiğim bir modelin gelinliğin benzerini çarşıda gördüm ve nişanlımlada konuştum pazartesi alıcaz...ama bu 2 parça bir gelinlik kuzenim 2 parça gelinlik mi kaldı deyince net e baktım gerçekten 2012 model olanlarda yok sizde çok nu eski model durur1? Aklım çok karıştı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim...şimdiden teşekürler...

kızlar evlendikten sonra çift soyadı kullanmayı düşünüyor musunuz? ben ikisini birden kullanmayı düşünüyodum ama biraz zor oluyomuş, karışıklı oluyomuş diye duydum. napsam bilemedim. siz ne yapmayı düşünüyosunuz :44:

Merhaba kızlar bende dün akşam kayıt oldum ama gece aktif olduğu için yeni cevap yazabiliyorum....benimde düğünüm allah kısmet ederse 26 ağustos kınamda 24 ağustos bugün internette beğendiğim bir modelin gelinliğin benzerini çarşıda gördüm ve nişanlımlada konuştum pazartesi alıcaz...ama bu 2 parça bir gelinlik kuzenim 2 parça gelinlik mi kaldı deyince net e baktım gerçekten 2012 model olanlarda yok sizde çok nu eski model durur1? Aklım çok karıştı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim...şimdiden teşekürler...

canım bence 2 parça alma. iki parça gelinliklerin hiç modası yok.. o modeli çok beğendiysen tek parça olarak diktirebilirsin

hoşgeldin canım aramıza benımle aynısın sen 26 dugun 24 kına hayırlısı olsun hepımız ıcın. ist danmısın sende

Çok sağol teşekkür ederim...Hayır ben Bursa mın gelini olucam kısmetse,ama bir ara istanbuldan gelinlik almayı düşünüyordum...Sen neler yaptın gelinlik derdini atlattın mı?

gelinlilk bakmadım henüz daha bissürüde eksigim var .) ama gelinlikde ne istedigimi bildigim için yani kafamda modeli belirledim böyle straptez üztü çıplak gelinlik begenmıyorum kol veya omuz dantel yada tül bişi olsun istiyorum ve altı kabarık olabılır bındallı olarakda kına gecemde kesınlıkle hürrem gibi olmak istiyorum:)) işimiz zor walla şunun şurasında ne kaldıki heycan basıyo gittikce:))

ayy hepinizin mutlu günü benim doğum günümde demek bayılırım 25.08 tarihine yılın en güzel günüdür kızlar hahah kendimi ve doğumgünümü çokk seviyorumm
sizede şimdiden mutluluklar diliyorum içinizde hiç bir uhte kalmadan herşey gönlünüzce olsun benim öyle olmuştu kınam düğünüm herşeyim çok güzeldii ufak tefek sorunlar çıkıyor ama yapacak bişi olmuyor benim gelinliğim yanmıştı mesela ütü yapışmıştı ve düğünden bi gün önce :)))) çok ağlamıştımm

şimdi 2.5 yaşındaa ikizlerim var eşimlede şükür çok mutluyuzzz

çok teşekkür ederiz canan :)
ufak tefek sorunlara açık olup kafamıza takmamamızı şartlandırmalıyız kendimize o gün için..
gelinliğin nasıl yandı? nasıl kamufle ettin o kısmı?

nazar değmiş sana, kıyamam.. allah bağışlasın bebişlerini..

Back