- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
ben de birçok gelinlik sordum Fatih'te Cumartesi günü. 1700-2000TL arasında gidip geliyor fiyatlar.
canım iyikide sormuşsun onlar daha iyi bil,rler haziran ded,iler demek
peki sen diktireceğin için temmuzda geçer sanırım eline öylemi
ama ben satın alıcam sence ne yapmam gerekir canım...
canım nişanlımla il- ilçe şeklindeyiz aramızda 45 km mesafe var onun durduğu ilde bizim kendi evimiz var burda babamın işi gereği duruuyoruz hafta sonları falan memleketimize gidiyoruz nişanlımla aynı memlketeniz
evet canım evlilik tarihinden yakınıyorum bir türlü günler geçmiyor
hatta yukarda sen yazmışsın evden ayrılıcam diye üzülüyorum falan
ama ben biran önce gitmek istiyorum öneden bende üzüyodum ama şimdi sadece gitmek istiyorum bilmiyorum canım yaa öyle işte
buarada evet doğr düşünüyosun:)
aretık üstünde oynamalar yaptırısın artık canım ama zarif durmuştur eminimki
zaten satıcı da da iş bitiyor bazen.
güleryüzlü olunca insana alacağı şey daha bi güzel geliyor
biranönce gelinlimi alıp giymek istiyorum ya
buarada yatak odası için mobilyalara bakmaya başladım duygucum arşiv yapıyorum nişanlım gelince ona vericem beğendiğimi o da siparişi vericek inşallah satın almicaz yaptırıcaz çünkü...sen nezaman bakıcaksın mobilyalara başladınmı
kızlar merhaba bende katıldım size,bizde 25 agustos düşünüyorz nişanlımlason 6ay kala nikah tarihi alabiliyosunz biliyosunuz dimi? insan düşününce bile heycanlanıyo ogün geldimi nolur bilmiyorum.
hoş geldin YUPPPII :)
aynı gün gelinlerimizin sayısı artmaya başladı.
düşünsenize düğüne aylar kala heyecanla paylaştığımız şeyleri aynı gün aynı saatlerde hissediyor olacağız, o mutluluğu beraber yaşayacağız..
bize de 5 ay dendi, yani ancak bu ayın 25'i gibi gidip gün alabiliyoruz... geçen ay vermemişlerdi.
neler yaptın, hazırlıkların, gelinliğin?
paylaşımlarını bekliyoruz :)
kızlaaarr bügün aşkımla gittik nikah için günümüzü aldık. üsküdar nikah dairesinde 26 agustos yaa nasıl heycanlandım
nikah da ne olur acaba kalpden gitmezsem ıyıdır. işlenlerimizi herşeyimizi iyi guzel halledık sevınerek cıkarken fotografcı cevırdı bızı
bılgı verıyoruz dedı ıyı dedık bıze vıdeo ve 50 resım ıcın bın ıla bın besyuz arasında rakam cıkardı yaa sok oldum cok pahalı geldı bana kızlar bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen tecrübesi olan kazıklanmayalım neyse dusunelım dedım cıkarken bırı daha cıktı karsımıza bılgı verıcem dedı pekı dedık:)
nıkah salonuna tane orta boylarda canlı cıcek ve ılgı alaka karsılıgında 300 tl talep edıyolar ılgılenıyolarmıs fılan ayy ınanın kafam karıstı ya gunu halletık fotosuydu cartı curtu cıktı napsak kızlar tecrubelı olanlar lutfen bılgı versın .bu arada kucuk bısey daha paylASIM SIZINLE ben varmısın yokmusun yarımasına basvurmustum bugun mesj geldı gorusmek ıcın 2 gun sonra gıdıp gorusucem ıns kabul edılırımm.))
Güzel bi duygu dimi :) hayırlısı inşallah.Herşey gönlünce olsun inşallah.İstanbulun neresinden?
bilemiyorum ki canım :) bu model üstümde çok zarif durdu. ama dediğim gibi gri taşlar beni biraz itti, üstünde sadece incili dantel işleme isterdim.
eğer karar verirsem bunun gibi olacak, belki istediğim değişiklikleri yapabilirim. ama daha önce gösterdiğim duvak-eldiven ve çiçek kesin.
beni giydiren bayandan çok elektrik aldımgiydirirken beni hep dualar etti :)
aa süper ozaman ama nişanlım askerde 2 ay sonra gelicek o olmadan oluyo heralde dimi,evraga falan gerek yok.Kadıköyü istiyoruz dolarmı acaba ya,siz nerdn aldınız?
kızlaaarr bügün aşkımla gittik nikah için günümüzü aldık. üsküdar nikah dairesinde 26 agustos yaa nasıl heycanlandım
nikah da ne olur acaba kalpden gitmezsem ıyıdır. işlenlerimizi herşeyimizi iyi guzel halledık sevınerek cıkarken fotografcı cevırdı bızı
bılgı verıyoruz dedı ıyı dedık bıze vıdeo ve 50 resım ıcın bın ıla bın besyuz arasında rakam cıkardı yaa sok oldum cok pahalı geldı bana kızlar bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen tecrübesi olan kazıklanmayalım neyse dusunelım dedım cıkarken bırı daha cıktı karsımıza bılgı verıcem dedı pekı dedık:)
nıkah salonuna tane orta boylarda canlı cıcek ve ılgı alaka karsılıgında 300 tl talep edıyolar ılgılenıyolarmıs fılan ayy ınanın kafam karıstı ya gunu halletık fotosuydu cartı curtu cıktı napsak kızlar tecrubelı olanlar lutfen bılgı versın .bu arada kucuk bısey daha paylASIM SIZINLE ben varmısın yokmusun yarımasına basvurmustum bugun mesj geldı gorusmek ıcın 2 gun sonra gıdıp gorusucem ıns kabul edılırımm.))
kızlar biz de farklı şehirlerden olduğumuzdan 2 düğünümüz olucak. kısmetse biri 25 ağustos diğeri 1 eylül. salonları ağustos ayında ayarladık, balayını ayarladık ama daha nişanlanmadık :)) bohça hazırlıklarımızı hallettik aksilik olmazsa 24 martta nişan olucak. nişandan sonra da gelinlik,mobilya ve beyaz eşya işlerini halledicez daha hiçbişey yapmadık. herşeyin istediğimiz gibi olması dileklerimle... :)
merhaba ben de bikaç hafta önce fatihteki ve kadıköydeki gelinlikçileri dolaştım ancak fatihteki satıcıların tutumundan hiç memnun kalmadım. zaten çok beğendiğim bi model olmadı ama denemek istediğim 1-2 modeli de denetmediler. tamam 36 beden olmadığımı ben de biliyorum ama öyle davranmasalardı iyiydi :) Kadıköydekiler çok daha yardımcı oldular. gelinlikler benim bedenime olmasa bile denettiler. ayrıca kadıköyde çok daha güel modeller var. ben sade, tüllü yada dantelli romantik bi gelinlik istiyorum ama nereye diktireceğime henü karar vermedim. sizler nerelerde diktiriyorsunuz kızlar?
Dün bi arkadaşla yazıştım 26 agustosa gün almışlar dün.Veriliyomuş yani,ben dügün istemedigm için nikah günü ve saati önemli.Arayıp sormak lazım,sen neler yapıyosun? Gelinlik begendinmi?
hoşgeldinn canım çok sevindim aynı gün evleneceğimize ve kişiler çoğalıyor mutluluğumuzda artıyor çoğaldıkça heyecan yapıyorum..biz nikahı haziran yada temmuzda yaptırcaz galiba düğün günü değil oyüzden böle telaşım yok canımkızlar merhaba bende katıldım size,bizde 25 agustos düşünüyorz nişanlımlason 6ay kala nikah tarihi alabiliyosunz biliyosunuz dimi? insan düşününce bile heycanlanıyo ogün geldimi nolur bilmiyorum.
hehehe doğru tahmin :) 45 dk çok uzun bir süre deil ama canım, ne zaman istersen görebilirsin.. ben burada Küçükçekmece'den trene biniyorum, Eminönü'ne varmak için 45 dk bekliyorum :)))
gelinliğimi ben de satın alacağım. bilemiyorum ki Haziran başı gitsem yeterli olur herhalde, sonra zaman zaman provalara gider bitiririm işi..
sen önce bir evlen ahucum, seninle Eylül'ün 2. haftası bir dertleşelim şöyle, anacığını çok özlediğini söyleyeceksin bana :)
kesinlikle haklısın, bana pozitif enerji vermeli ki gelinliğimden soğumamalıyım, bu da işinin ehli bir insan olduğunu gösteriyor, az kaldı giyeceğiz gelinliklerimiz :)
Pazar günü IKEA'daydım. mobilyalarımızı netleştirdik gibi..
özel bir mobilyacıya mı yaptıracaksınız?
soft renkler seç ahucum, koyu bir renk seni çok yorar hem temizlik açısından hem de ferahlık açısından. :)
hoş geldin YUPPPII :)
aynı gün gelinlerimizin sayısı artmaya başladı.
düşünsenize düğüne aylar kala heyecanla paylaştığımız şeyleri aynı gün aynı saatlerde hissediyor olacağız, o mutluluğu beraber yaşayacağız..
bize de 5 ay dendi, yani ancak bu ayın 25'i gibi gidip gün alabiliyoruz... geçen ay vermemişlerdi.
neler yaptın, hazırlıkların, gelinliğin?
paylaşımlarını bekliyoruz :)
çeyiz hazırlığı içerisindeyim, her şey allak bullak, allahtan balayımızı organize ettim, beyaz eşyalarımızı aldık, büyük çoğunluk bitti gibi çeyizimde..
bir şeyi çok zor beğeniyorum, bunu nasıl yeneceğim bilmiyorum. örneği yemek takımı :26: bu kadar zor olmamalı aslında ama ben çok detaycı bir insan olduğum için allah sonumu hayır etsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/500014-gelinlik-hakkindaki-yorumlarinizi-alabilir-miyim-resimli.html
beğendiğim gelinliği bu yukarıdaki linkten görebilirsiniz, eteklerim biraz daha kabarık ve prenses etek olacak tahmin ediyorum..
sizler neler yaptınız, hiç paylaşmıyorsunuz gelinliklerinizi arkadaşlar?[/QUOTE]
ay canım ben dünden razıyım paylaşmaya da erken diye almayı kesin kaar vermeyi düşünmüyom ya temmuzda almayı planlıyorum oyüzden öle kaldı işte ama geberiyorum artık alıp giymek istiyorum
canım gittiğin gelinlikçinin adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?