25+1 hamileyim kasıklarım cok agrıyor

060618043

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
merhaba, esimle yeni evliyiz henuz.
Ve dogal midir bilmiyorum surekli kavga icerisindeyiz.
Hicbir sorunumuzu konusamiyoruz. Bende dun sakinken o da ben de konusmak istedim. O yine herzamanki gibi reddetti. Git yat uyu, kafami yoramam dinleniorum dedi.
Cok siddetli kavga ettik. Kapilari kirdi, bardaklari parfum siselerini firlatti. Ve beni evden kovdu. Ben gitmedim anneme, gidemedim. Daha sonra bir kac kez istifra ettim ve suanda kasiklarim cok agriyor. Sanki adetliymisim gibi. Sizce normal mi? Bebegim hareket ediyo suan. O yuzden doktora gitmedim. Ne yapacagimi bilmiyorum.......

merhaba. öncelikle umarım herşey yoluna girer. çatı genişlediğinden dolayı kasık ağrısının normal olduğunu bililyorum. birde istifra ederken zorlanmadan olmuştur heralde. hareket ediyorsa bebiş iyidir. birde benim doktorumda kasılmalardan bebeğe birşey olmayacağını söyledi.

merhaba, esimle yeni evliyiz henuz.
Ve dogal midir bilmiyorum surekli kavga icerisindeyiz.
Hicbir sorunumuzu konusamiyoruz. Bende dun sakinken o da ben de konusmak istedim. O yine herzamanki gibi reddetti. Git yat uyu, kafami yoramam dinleniorum dedi.
Cok siddetli kavga ettik. Kapilari kirdi, bardaklari parfum siselerini firlatti. Ve beni evden kovdu. Ben gitmedim anneme, gidemedim. Daha sonra bir kac kez istifra ettim ve suanda kasiklarim cok agriyor. Sanki adetliymisim gibi. Sizce normal mi? Bebegim hareket ediyo suan. O yuzden doktora gitmedim. Ne yapacagimi bilmiyorum.......

geçmiş olsun.
öncelikle, ilişkiniz bu kadar muallaktayken, bebek yapma cesareti göstermiş olmana çok şaşırdım.
Umuyorum bebek size iyi gelir, her şey yoluna girer.

o kasık ağrıları bu dönemde normaldir. hatta bundan sonra doğuma kadar da sürecektir muhtemelen. bende de hep oluyordu... 20. hafta gibi başlamıştı yanılmıyorsam, doğuma kadar da devam etmişti.

bebek rutin hareketliliğini sürdürüyorsa, bi anormallik yoksa... sorun yoktur.

Back