herkese merhaba. Rabbimin izniyle şu an itibari ile 25 haftalık hamileyim. ama benim karnım nedense haftasına göre fazla büyük değil normalmi artık haftama göre büyümesi gerekmiyor mu? şükürler olsun her ay kontrole gidiyorum bi sıkıntı yok kızımda doktor herşeyi güzel gördüğünü söylüyor pazartesi yine kontrolüm geliyor. Karnım sanki 4 aylık gibi hiç yok diyemem ama haftama göre biraz az olduğumu düşünüyorum karnım küçük kaldı sanki başka hamile arkadaşlara baktığımda garip oluyorum ilk gebeliğim olduğu için hevesleniyorum biraz ne bilim Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta saglikli beslenip yiyorum bazen kapasiteme göre. Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga geçer gibi karnın yok afedersiniz göt baş yok. Napıyım Allah böyle yaratmış demekki moralim çok bozuluyor artık. Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum Benimle aynı haftada olup karnı az büyüyen hamile anne adaylari var mı? Onu bi öğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henüz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25+0 haftalık hamileyim karnım az biliniyorr
- Konu Sahibi db97
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
Feminas söz konusu gebelik olunca bazı kadınlarımız daha bir heyecanlı ve sabırsız olabiliyor, bu sebeple ben normal karşılıyorum.Mune hanım her hafta göbek konusu açılıyor normal mi
D db97 ilk gebeliğiniz olduğu çok belli, her kadının hamileliği aynı olmaz, kiminin karnı 16. haftadan itibaren çok büyür, kimi doğuma gidene kadar hamile olduğu bile anlaşılmaz, ki benim bir arkadaşımın annesini kızını doğurana kadar hamile kalmadan önce giydiği eteği rahatlıkla giymiş, kızını doğurana kadar kimse hamile olduğuna bile inanmamış.
Önemli olan karnınızın ne kadar büyüdüğü değildir, doğuma kadar bebeğin ne kadar sağlıklı geliştiğidir.
Ayrıca karnınızın normal olmadığını neye hangi kritere göre belirliyorsunuz? Zira dediğim gibi her kadının hamileliği farklıdır, her kadının her hamileliği de farklıdır, kızınızın sağlıkla kucağınıza alın, 2. çocuğa hamile kaldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Kendinizi başka hamile kadınlarla kıyaslamayın, aksine çok aşırı büyüyen karın anne için uyurken, yatarken, yürürken, otururken bile çok zorlanmak demektir, hele de bu sıcakta hamile kadınların kocaman karınla neler çektiğini bir bilseniz, karnınızı üzüntü sebebi olarak görmek yerine kendinizi şanslı görürseniz bu kadar dert etmenize gerek kalmaz.
Vaktiyle doğumu yaz mevsimine gelmiş, kocaman karnıyla nasıl uyuyacağını, oturup kalkacağını bilememiş, yusyuvarlak futbol topuna dönmüş haliyle sıcaktan pişik olmuş bir kadın olarak yazıyorum, lütfen bunları dert etmek yerine hamileliğin tadını çıkarın.
Aynen cnm sende haklısın herkesin kendine göre haklılık payı var bişey diyemiyorumFeminas söz konusu gebelik olunca bazı kadınlarımız daha bir heyecanlı ve sabırsız olabiliyor, bu sebeple ben normal karşılıyorum.
D db97 ilk gebeliğiniz olduğu çok belli, her kadının hamileliği aynı olmaz, kiminin karnı 16. haftadan itibaren çok büyür, kimi doğuma gidene kadar hamile olduğu bile anlaşılmaz, ki benim bir arkadaşımın annesini kızını doğurana kadar hamile kalmadan önce giydiği eteği rahatlıkla giymiş, kızını doğurana kadar kimse hamile olduğuna bile inanmamış.
Önemli olan karnınızın ne kadar büyüdüğü değildir, doğuma kadar bebeğin ne kadar sağlıklı geliştiğidir.
Ayrıca karnınızın normal olmadığını neye hangi kritere göre belirliyorsunuz? Zira dediğim gibi her kadının hamileliği farklıdır, her kadının her hamileliği de farklıdır, kızınızın sağlıkla kucağınıza alın, 2. çocuğa hamile kaldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Kendinizi başka hamile kadınlarla kıyaslamayın, aksine çok aşırı büyüyen karın anne için uyurken, yatarken, yürürken, otururken bile çok zorlanmak demektir, hele de bu sıcakta hamile kadınların kocaman karınla neler çektiğini bir bilseniz, karnınızı üzüntü sebebi olarak görmek yerine kendinizi şanslı görürseniz bu kadar dert etmenize gerek kalmaz.
Vaktiyle doğumu yaz mevsimine gelmiş, kocaman karnıyla nasıl uyuyacağını, oturup kalkacağını bilememiş, yusyuvarlak futbol topuna dönmüş haliyle sıcaktan pişik olmuş bir kadın olarak yazıyorum, lütfen bunları dert etmek yerine hamileliğin tadını çıkarın.
- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 33
- 37
Daha az önce arkadaşlarla konuştuk ben 36+5 im ama benim karnım da sivri mesela yanlara doğru hiç yok bayağı uzunlamasına bir kavun gibiBenim hamile olduğum 500 metreden anlaşılıyor ama ayına göre daha devasa olabilirdi diyor herkes.Ama önemli olan bebişin sağlığı ve uygun kilosu.Ben sizin demek istediğinizi anladım ama bünye işte bazı annelerde sanırım bebek suyu yani amniyotik sıvı daha çok oluyor bazıları daha az oluyor sanırım olay bundan ibaret olabilir.
Anladım cnm sanırım iç karın meselesi yada ilk gebelikten de olabiliyormuş 28.haftadan itibaren hızlı buyuyomus dışardan belli oluyomusDaha az önce arkadaşlarla konuştuk ben 36+5 im ama benim karnım da sivri mesela yanlara doğru hiç yok bayağı uzunlamasına bir kavun gibiBenim hamile olduğum 500 metreden anlaşılıyor ama ayına göre daha devasa olabilirdi diyor herkes.Ama önemli olan bebişin sağlığı ve uygun kilosu.Ben sizin demek istediğinizi anladım ama bünye işte bazı annelerde sanırım bebek suyu yani amniyotik sıvı daha çok oluyor bazıları daha az oluyor sanırım olay bundan ibaret olabilir.
- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
- 53
ilk gebelik vücut açılmaz belli sizin karnınız kasları daha az esnektir. ilk gebelik için normallherkese merhaba. Rabbimin izniyle şu an itibari ile 25 haftalık hamileyim. ama benim karnım nedense haftasına göre fazla büyük değil normalmi artık haftama göre büyümesi gerekmiyor mu? şükürler olsun her ay kontrole gidiyorum bi sıkıntı yok kızımda doktor herşeyi güzel gördüğünü söylüyor pazartesi yine kontrolüm geliyor. Karnım sanki 4 aylık gibi hiç yok diyemem ama haftama göre biraz az olduğumu düşünüyorum karnım küçük kaldı sanki başka hamile arkadaşlara baktığımda garip oluyorum ilk gebeliğim olduğu için hevesleniyorum biraz ne bilim Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta saglikli beslenip yiyorum bazen kapasiteme göre. Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga geçer gibi karnın yok afedersiniz göt baş yok. Napıyım Allah böyle yaratmış demekki moralim çok bozuluyor artık. Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum Benimle aynı haftada olup karnı az büyüyen hamile anne adaylari var mı? Onu bi öğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henüz.Eki Görüntüle 3077304
- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
Benim en çok istediğim şey oldu. arkadan kimse hamile olduğumu anlamıyor. Karnım top gibi önde toplandı sadece ve ben çok mutluyum bu durumdan. Kayınvalidem ben senin aylarındayken plaj topu gibiydim her tarafım yusyuvarlaktı dedi gecen o yüzden daha da sevindim cunku vücudumun o kadar da değişmesini ummuyorum eski halime daha çabuk geri dönerim diyorum. Ayrıca 5. ayıma kadar benim de kimse anlamamıştı bile hamile olduğumu çünkü karnım çok şişmedi ama önemli olan bebeğin boyu ve kilosu normaldi. Şu anda da öyle. Büyük karın heveslenecek birsey değil bana göre cunku karnınıza kapuz bantlamışsınız gibi koltuktan kalkamayacak duruma gelmek de baya zor. Allah herkese gönlüne göre versin :)Daha az önce arkadaşlarla konuştuk ben 36+5 im ama benim karnım da sivri mesela yanlara doğru hiç yok bayağı uzunlamasına bir kavun gibiBenim hamile olduğum 500 metreden anlaşılıyor ama ayına göre daha devasa olabilirdi diyor herkes.Ama önemli olan bebişin sağlığı ve uygun kilosu.Ben sizin demek istediğinizi anladım ama bünye işte bazı annelerde sanırım bebek suyu yani amniyotik sıvı daha çok oluyor bazıları daha az oluyor sanırım olay bundan ibaret olabilir.
- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
Cnm iy aksamlar bebisin kızmı oldu erkekmi hayirli olsun benim karnimda sivri gibi ilerliyorDaha az önce arkadaşlarla konuştuk ben 36+5 im ama benim karnım da sivri mesela yanlara doğru hiç yok bayağı uzunlamasına bir kavun gibiBenim hamile olduğum 500 metreden anlaşılıyor ama ayına göre daha devasa olabilirdi diyor herkes.Ama önemli olan bebişin sağlığı ve uygun kilosu.Ben sizin demek istediğinizi anladım ama bünye işte bazı annelerde sanırım bebek suyu yani amniyotik sıvı daha çok oluyor bazıları daha az oluyor sanırım olay bundan ibaret olabilir.
- 21 Eylül 2021
- 701
- 1.670
- 63
Amacin ne senin ayy canim ne kadar zayifsin ben senin kadarlikken ohooo dedirtmek mi gobegin de var ustelikbayagi cikmis beni gorseydin ohooooherkese merhaba. Rabbimin izniyle şu an itibari ile 25 haftalık hamileyim. ama benim karnım nedense haftasına göre fazla büyük değil normalmi artık haftama göre büyümesi gerekmiyor mu? şükürler olsun her ay kontrole gidiyorum bi sıkıntı yok kızımda doktor herşeyi güzel gördüğünü söylüyor pazartesi yine kontrolüm geliyor. Karnım sanki 4 aylık gibi hiç yok diyemem ama haftama göre biraz az olduğumu düşünüyorum karnım küçük kaldı sanki başka hamile arkadaşlara baktığımda garip oluyorum ilk gebeliğim olduğu için hevesleniyorum biraz ne bilim Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta saglikli beslenip yiyorum bazen kapasiteme göre. Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga geçer gibi karnın yok afedersiniz göt baş yok. Napıyım Allah böyle yaratmış demekki moralim çok bozuluyor artık. Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum Benimle aynı haftada olup karnı az büyüyen hamile anne adaylari var mı? Onu bi öğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henüz.Eki Görüntüle 3077304
- 7 Mart 2023
- 19
- 6
- 6
Merhaba karnınız ne zaman daha belirginleşti?herkese merhaba. Rabbimin izniyle şu an itibari ile 25 haftalık hamileyim. ama benim karnım nedense haftasına göre fazla büyük değil normalmi artık haftama göre büyümesi gerekmiyor mu? şükürler olsun her ay kontrole gidiyorum bi sıkıntı yok kızımda doktor herşeyi güzel gördüğünü söylüyor pazartesi yine kontrolüm geliyor. Karnım sanki 4 aylık gibi hiç yok diyemem ama haftama göre biraz az olduğumu düşünüyorum karnım küçük kaldı sanki başka hamile arkadaşlara baktığımda garip oluyorum ilk gebeliğim olduğu için hevesleniyorum biraz ne bilim Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta saglikli beslenip yiyorum bazen kapasiteme göre. Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga geçer gibi karnın yok afedersiniz göt baş yok. Napıyım Allah böyle yaratmış demekki moralim çok bozuluyor artık. Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum Benimle aynı haftada olup karnı az büyüyen hamile anne adaylari var mı? Onu bi öğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henüz.Eki Görüntüle 3077304